9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız ben de sana çok sevindim hocam Allah muvaffak eylesin.
-
@sacred123 Teşekkür ederim ben de tebrik ediyorum güzel günlerde çalışmak dileğiyle
-
Dostlar yedeklerin süreci nasıl işliyor birisi yeşillendirebilir mi?
-
@halipür-meral hocam 46 çok iyi bir sıra kazandınız diyelim. O yedek sıraya kesinlikle gelir
-
@resetat amin hocam amin cilemiz bitti sonunda
-
@gonzaloluca eminmisiniz hocam bende 45
-
Arkadaşlar başarılı yedek 30 şansım nedir sizce?
-
GUY’dan elendim diye çok üzülmüştüm nasip bu kurumaymış burada rızkım varmış demek ki başarılı olmuşum çok şükür. Uzun süre burada dostluğunu esirgemeyen herkese teşekkür ederim kendi adıma. Başarısız olanlara rabbim daha güzel hayır kapıları açar inşallah.
-
@krtalprn hocam inşallah daha iyilerini kazanırsınız
-
@işsiz1 bende aynı sorunu düşünüyorum?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Allah işsiz olan bizlere de atanmayı nasip eder inşallah
-
@karazıpkalı yani hocam şöyle söyleyim 8.proda 64.yedek kazandı ki bu dönem müfettişlik alımları falan daha fazlaydı yani başarılı yedek sıra 45 şeklindeyse iyi bir tablo diyebiliriz
-
@gonzaloluca inşallah gelir hocam
-
Yedekler için süreç nasıl işliyor arkadaşlar bilgisi olan?
-
Liste şeklinde mi açıklandı arkadaşlar
-
Başarısız 335 yazıyor arkadaşlar bu basarisiz olanlardan mı 335.ciyim demek?
-
Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı sınav sonuçları açıklandı.
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz -
Benimde en çok merak ettiğim konu bu şu anda. Süreç nasıl işliyor ve15. Yedeğe kesin diyebilir miyiz
-
Başarı listesi yayınlancak mı acaba arkadaşlar?
-
ben gerçekten buruk bir sevinç yaşıyorum kimseye yanlış bir şey söylemek asla istemiyorum..tek diyeceğim bütün sınavlara giriyorsunuz biri oluyor..yani en sonunda oluyor..hepinizin sonucuna bu platformdan sevineceğiz görürsünüz etiket atmak istemiyorum burada dursun istedim sadece