9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Şu ülkeden kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki keşke bir yerden bir fırsat çıksa
-
@black hayırlı olsun hocam
-
Başarısız 355
Sağlık olsun
Kazanan arkadaşları tebrik ederim -
@baumol hayırlı olsun hocam
-
kazananlara hayırlı olsun arkadaşlar. yedeklik için çok soran var. guy gibi değil yedeklik. önce asiller tercih yapacak.asil tercihlerinden kalan yer ve feragat edenlerden açılan yer için toplu bir ilana çıkılacak. son alımda 56. yedeğe sıra gelmişti. bunda tahminim yine o sıralara gelmesi hatta fazlası yönünde. çünkü diğer sınavları kazananlar dikkate alınmamış. kazanamayan arkadaşlar üzülmeyin yne deneyin ben 2 kez elendim bu sınavdan. şu anda sgk teftişteyim.bu olmadıysa daha iyisi olacaktır.hakkınızda hayırlısı.
-
Hayırlısı allahtan artık kazananları tebrik ederim. Yakında sınav gelirse tekrardan görüşmek üzere arkadaşlar allaha emanetsiniz
-
@dododenizli diğer kurumları kazananların çıkartılıp çıkartılmadını nereden biliyorsunuz hocam ? Kesin mi yani bilginiz?
-
@eeyynn kesin kardeşim.mükerrer kazananlar var.benim bildiğim feragat edecek olan 3 kişi var direk.artacaktır.
-
Şundan eminim mülakat çalışmak boşuna uğraş o komisyonların zerre kadar etkisi yok alınacak kişileri belirleme de.
-
Bize de nasip oldu çok şükür.dualarım emek verip sabredip burdan olumsuz sonuç alan tüm kardeşlerime..
-
@işsiz1 garanti gelir dostum içini ferah tut
-
Nerden bakıyosunuz link yazabilir misiniz
-
BAŞARISIZ 65 YAPACANIZ İŞİN ...
-
90.7 puanla 13.yedeğim bunada şükür diyorum ve gerisini Allaha havale ediyorum.
13. Yedeğe sıra gelir umarım -
Yedek 16 gelirmi acaba
-
@shanks Kardeşim tek ve kesin bildiğim önceliğin işsizlere verildiği istersen 100 al mülakattan. He çalışmayanlar arasında sıralamada belki komisyonun etkisi vardır.
-
@22121121 hocam hakkında hayırlısı olsun nasip değilmiş
-
Hiç bişi hissedemiyorum şu an hissizleştim bu kadar bekle sonra başarısız sonucunu gör her ne kadar insan kendini hazırlasa da kötü oluyomuş neyse ilk mülakatımdı demek önümde başka görecek mülakatlar varmış hayırlısı olsun Allah daha iyi fırsatlar çıkarır inş Kazananlara meslek hayatında başarılar diliyorum diğerleriyle yola devam diyorum
-
Başarılı Asil. Bilgisi olan birisi il tercihlerinin neye göre yapıldığını söyleyebilir mi?
-
@mkilincc gelir