9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso Kardeşim sana ayrı bir parantez açmak istiyorum senin yerin hepimiz için ayrı duyum reis
-
@baumol şimdi burdan isimlerinizi tahmin etmeye çalışıyorum hemen faydalı bi grup oldu ancak tabi insanlar kaynaşınca durdurmak zor oluyor,kuran ve yardım eden herkesten allah razı olsun,burdan devam.
-
-
@genclerbirlikli böyle daha heyecanlı hocam valla whatsapp olunca buraya uğramaz olduk özledik seni şimdi burayıda goygoya döndürmeyeyim hepiniz hakkınızı helal edin hocam bugün biyerleri kazanıp bu heyecanı yaşıyorsak hepinizin payı büyük gönülden teşekkür ederim.
-
Bir o kadar da benden .Bizim yerimiz forum dostlar
Üstadın söylediklerini düşünüyordum da acaba illerin kontenjanlarının birden değişmesinin sebebi bu olabilir mi
-
@pawnex eyvallah hocam bizler de sizleri özledik o yüzden başlığı canlandırdım hepinizi her daim burda görmek istiyoruz ki geriden gelen arkadaşlara bi şeyler aktaralım.
-
@timbergen valla hiç bi mantıklı açıklama bulamıyorum hocam kontenjanların 2 gün içinde tepetaklak olmasına açılan iller kapandı istanbul 5e katladı bu nasıl bir hataysa artık
-
@pawnex Hocam ben hata olduğuna pek ihtimal vermiyorum . 100 yazacakken 10 yazarsın anlarım ama toplam sayı da ne hikmetse 300 ü tutuyordu , bu nasıl hata
Muhakkak altında bir şeyler var .
-
@pawnex Şeffaflık bizde esastır hocam hayırlısıyla atanalım um-ki usamaki gibi TC me kadar veririm
-
@nilayfb @texas @hayalimsgk evet nerde kalmıştık
-
@timbergen ondan 5 öbüründen 6 kırpa kırpa tamamlamışlar ben bi gözattım da
-
@genclerbirlikli Doğru hocam , ancak sebebi merak uyandırıcı
İlk başta bu sayılar ile çıkmak yerine , 2 gün sonra değiştirmek sizce de garip değil mi ? Gerçi bu süreçte ne gariplikler ile karşılaşmadık ki . Hayırlısı artık
-
@timbergen bence de baya garip. puan ayrımı da çok garipti mesela, amaçları neydi çok merak ediyordum @paretowilfredo bu konuda bilgiye sahiptir
ayrıca diğerlerinden kısılıp istanbula verilmesi bence memleketlerinde ya da yakın yerlerde çalışmak isteyen arkadaşlar için çok kötü oldu. ne varsa şu istanbulda...
-
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nilayfb @texas @hayalimsgk evet nerde kalmıştık
Uzun zamandır foruma uğramıyordum dostum nerede kalmıştık hatırlayamadım
-
@hayalimsgk Tam olarak burada kaldık dostum
-
Bekleniyorsunuz 9.pro
-
Whatsapp grubunda inanilmaz goygoy var ayrildim bende bildirim gormek baydi
-
bu watsapp çalışma gruplarının amacı az çok belli, milletin numarasını toplamak, özelden yazmak, kaynaşmak vs.
-
hocam iller hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
-
@kartel06 öyle demeyin arkadaşlar gerçekten çok işimize yaradı nerdeyse 35 kişi hariç herkes tercihlerini yazdı ona göre tercih yaptık böyle demek yanlış olur sonradan bozuldu diyelim.