9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@msaka önce aramak lazım kardeşim insan kaynaklarını.ben dün baya aradım ama ulaşamadım yoğunluktan.bir bilgi alabirsem muhakkak paylaşırım seninle
-
@mezamorto 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@mezamorto 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Yukarıda verilen puan ve sıralamalara göre bence puan olarak 84 civarı kapatır. Bunlardan çok azı p 42 olur.
P23 ten 703 kişi
P42 den 497 kişi
listeye girebilmiş.p42 den girenlerin şansı daha yüksek olur mu sizce.@paretowilfredo
-
Arkadaşlar bu diplomayı sgknın Ankara dışındaki il mudurluklerinde onaylatabiliyor muyuz?Yoksa bu durum sadece Ankara icin mi gecerli.
-
@luthor onaylatabiliyoruz sıkıntı olmuyor kardeşim
-
@Fişek-MORGEN böyle bir ayrım yapılması saçma olur,iki puan türü de yüksek olup p23den katılanların suçu ne ?
-
@statistick super notere para vermek zorunda kalmayız.Sağolun hocam.
-
@luthor ne demek hocam rica ederim para fln gerekmiyo aynen noterlik bi mesele yok
-
Tüyonun yanına sadece Sgk ile ilgili olarak ne tavsiye edersiniz
-
@ShankS Çalışma Sorunları
-
@impressiveunit Sağolasın ama önce ne diyor bu dedim vallaha
-
Ankarada belge teslim edecek arkadaşlar,diplomanızda aslı gibidir mührü varsa girişte sağdan devam edip z-10 numaralı odaya belgeleri bırakıp çıkabilirsiniz,orada onaylatacaksanız yine sağ taraftan 4. Katta sınav işleri gibi bir yer var oraya onaylatabilirsiniz
-
@AndOne Aslı gibidir yoksa diploma ve fotokopisi yeterli mi
-
@halilhy diplomanın aslını göstererek fotokopisini onaylatabilirsiniz hocam.Aslı ve fotokopisi yeterli olur
-
@AndOne teşekkür ederim hocam
-
Söylendi mi bilmiyorum ama hatırlatmakta fayda var;
Kurumun istediği onaylı belgeleri şehir dışındaki arkadaşlar genelde noterde para vererek yaptırıyor. Fakat buna gerek yok, bulunduğunuz SGK İl Müdürlüğüne uğrayıp orijinalini ibraz ederek fotokopisini insan kaynaklarında aslı gibidir mührüyle onaylatıp Kuruma böyle postalayabilirsiniz. -
Arkadaşlar Ankaraya sadece"imzalı başvuru formu ve aslı gibidir onaylı mezuniyet belgemizi" yollayacağız değil mi?
-
@conmaynard evet hocam, Eylül 6'dan önce ellerinde olacak şekilde Balgat'taki adrese fakat @kizilderili hocamın dediği gibi onaylatma da yeterli olup az sayıdaki Üniversiteniz onaylı olan kopyalara gerek yok.
-
@conmaynard aynen hocam
-
Geleydim ben de burda gönderilcek belgeleri soraydım, mülakat hakkinda konusaydim nolurdu sanki ahh ahh 2.alimda insallah..
Geçerken uğrayıp selam veriyim dedim dostlar, kolay gelsin hepinize -
@impressiveunit çok sağolun hocam.