9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ben görmedim ama sgk müfettişi olan birisi erken açıklanacak yazmış bir yerde sanırım daha önce burada da yazılmıştı. Önceki hafta uzmanların geçen hafta da denetmenlerin yedek duyurusu geldi bence mükerrerlerin önlenmesi için sıra ile gidiyorlar. Aslında denetmen yedekleri için duyurunun daha geç gelmesi iyiydi ama erken gelmesinin mantıklı açıklaması 9.promosyonun açıklanmasının yaklaştığını gösteriyor. En erken kasımın ilk haftası yedeklerin yerleştirmesi sonuçlansa 9. promosyonun üstünden 1 ay geçmiş olacak ve 1 ay sgk için erken bir süre
Eğer o tarihler de bir duyum gelmezse veya bir ışık görmezsek twitter dan yazmaya başlarız. İnşallah erken açıklanır da etkinliklerle uğraşmayız.
-
Umarım guy'u kazananlar sgk'yı da kazanmaz. Tek umudum bu. yoksa başka türlü listeye girmemiz zor.
-
Kesin olarak Tek bildiğim şu an bakanlıkta olduğu
-
@yynnss ney bakanlıkta ?
-
Kaderimiz Sgk dan çıktı bakanlığın eline ulaştı yani
-
@yynnss Bakanlıkta neyi bekliyor peki
-
Bilmiyom valla prosedür neyse o işliyordur da en azından erken açıklanma konusunda bende ümitliyim
-
@yynnss hocam bak milleti boşuna umutlandırma varsa gerçekten böyle bi bilgin söyle yok dalga geçiyosan en son dalga geçilecek konu bu. Ama umarım iş bakanlıktadır doğrudur erken açıklanır
-
@yynnss nasıl eminiz bu kadar bakanlık süreci ne kadar sürüyor ki
-
@gonzaloluca sanki ben Buraya yazmasam tüm süreci bırakıp köye yerleşcekmiş gibi konuşuyosun arkadaşım. Ümit bağla yada bağlama beni ilgilendirmiyor ama süreç bakanlıkta işliyormuş. Tabi bu durum süreç e gaz verir mi yoksa zaman orda ölür mü bilmem fakat benim için bu gayet memnun edici bi haber sürecin hızlanacağına inancım arttı en azından. bende sizin gibi 4 gözle bekliyorum kısa da olsa uzun da olsa hayırlısı olur inşallah.
-
@yynnss Burdaki herkes ben dahil çok yorgunuz dostum. En ufak bir beklenti bile heveslendirdiği için yalan yanlış bilgiler, sırf trollük olsun diye kurulan cümleler bizi çok üzüyor. O yüzden arkadaş da emin olmak istemiş. Zaten normal şartlarda bitirilip Bakanlığa gönderilmesi normal bir süreç. Önemli olan Bakanlığın ne zaman start vereceği.
-
@baumol haklısın dostum zaten bu yüzden yazmak istemedim ilk başta belki gereksiz bilgidir herkes biliyordur diye
-
@baumol Bakanlık nasıl bir işlem yapıyor hocam? Sgk mülakatı yapıp alacağı kişileri belirledikten sonra sadece onay için bakanlığa yollanıyor sanıyordum.
-
@conmaynard Sonuçta bakanlığın insiyatifinde hepsi. Ben şimdi herhangi bir yanlış cümle kurup arkadaşlarıma eksik veya hatalı bilgi vermek istemiyorum @paretowilfredo üstadımız dilerse bu konuda aydınlatsın bizi. Ben genel olarak herhangi bir bakanlık ayırmadan bir cümle kurdum. Doğrusunu üstad bilir.
-
@paretowilfredo Üstad sana zahmet buraya da bir el at Listelerin son durumuyla alakalı bir gelişme var mı gerçekten ?
-
@baumol Sorusturmak lazim kardesim. Bakalim
-
@paretowilfredo Aynen üstadım gerçekten bakanlıkta mı değil mi bilgilendirirsen çok güzel olur eğer hakikaten bakanlıktaysa 102 gün sürmez bu sefer inşaAllah
-
Süreç bakanlikta diyen troll muydu yasaklanmis
-
galiba trollmüş geçen senede bakanlıkta dendi ama aslı çıkmadı gerçi olayların perde arkasını bilmiyoruz liste nerede ne oluyor vs.
-
Bi duyum filan yok mu açıklanma tarihi ile alakalı arkadaşlar.