9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@fatman06 21 Haziran diye yanlış yazmışsın aman diyim dua yerine geçer de sonra bize rekor kırdırtma
-
@baumol aynen yanlış oldu aralık o
-
@blocker bu süreçte insan olumlu ya da olumsuz anlamlar çıkarmak için hiçbir detayı kaçırmıyor maalesef hayırlısı olsun diyelim en iyisi teşekkürler
-
Taşradaki sınavlarda dönen muhabbetler daha samimi ya Teftişlerde hep şampiyonlar ligi. Puanım yüksek ama ben kendimi buraya ait hissediyorum
-
@bomm başka bir kurum için 2 polis geldi benim evime arkadaşların yazdığı gibi bir kaç soru sorup gidiyorlar
-
@kazm Genel mahiyette ne soruyorlar hocam açıklamak isterseniz tabi..
-
@bomm Ne kadar önce açıklansa sonuç olumlu yada olumsuz o kadar iyi olur bizim için. Olumsuz olursa diğer ilanlara odaklanırız veyahut 10. Promosyon ilanın gelme süresi kısalır ona yönelik çalışmalarımızı sürdürürüz. Hakkımızda hayırlısı inşallah ..
-
@kazm Evin içine kadar giriyorlar mı hocam
-
@staticman hocam ben evde değildim ankaradan sınav için geri dönüş yapıyordum otobüsteyken gelmişler eve kardeşim babam filan konuşmuş söylediklerine göre anne baba ne iş yapıyor kardeşler nerede ne iş yapıyor beni sormuşlar nerede diye ne kadardır burada oturuyorsunuz ev kira mı ne zaman bu ile geldiniz(aynı ilin ilçesindeydik 22 yıl oldu geleli:) ) kardeşler evli mi gibi sorular hocam
-
Cuma günleri açıklnır gibi bir algı neden var 8.promosyon salı gecesi açıklanmadı mı?ben yine işsizlikten geçen gğn başkanın tweetlerinde buldum o duyuruyu.06.06.2017 tarihli:)) cuma günleri sonuç açıklayana kurum çok ama bizim sonuç belli olmaz gibi geliyor bana..(Ekran görüntüsü eklemek istedim hata verdi)
-
@denetcii yok hocam kapıda 10 dakikayı geçmez
-
@poisson Vallaha mantıklı bir cuma furyası başladı ama her an her şey olabilir.
-
@poisson Hocam hislerime tercüman oldun.Ben de aynı fikirdeyim.Vakit dolduysa heran herşey olabilir.Mesai bitimleri açıklanma ihtimali en yüksek zamanlar ancak gün olarak illa cuma olacak diye birşey yok.Sonuçlar hazır yani açıklanabilir olduğunda bir de cumayı bekleyeceklerini sanmıyorum.
-
Başkanın twiti her seyden onemli gunden ziyade o geldi mi is bitmistir 12 ye kadar bekleyis
-
@brzezinski Açıklama gelir mi diyosunuz hocam?
-
@kazm peki sonuçlar açıklanmadan mı gelmişlerdi?
-
@denetcii hocam aciklanacagi gün ilk başkan söylüyor aciklayacaz bugun diye
-
Arkadaşlar o değilde bizi neye göre seçecekler ya.Hiç bunu düşünüyor musunuz?Kaç zamandır kafamı kurcalıyor bu konu.Sınavlara gidiyorum gelenlerin hepsi başarılı insanlar keza sgk mülakatı da öyleydi.Çoğu asgari iki yılını vermiş alanı yemiş yutmuş kişilerle tanıştım.Resmen herkesin iyi olduğu bir ortamda görünürde çokta eleyiciliği olmayan bir mülakata girdik.Kazansak mesela neyimizi beğendilerde kazandık veya kaybetsek nerede yanlış yaptıkta kaybettik çok merak ediyorum.Torpil diyen olacak şimdi ama dershane hocamla konuştum sgk torpilin en az döndüğü kurum falan dedi.Ee torpilde yoksa nedir bu 3 dk mülakatta kazananları kaybedenlerden üstün kılan özellikleri?
-
@luthor en az mi?
-
@mağdurum Değil mi?