9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo teşekkür ederim pareto bey
-
Hocam müspet gelişme var mı ? @paretow
-
Hocam müspet gelişme var mı ? @paretowilfredo
-
Bu hafta açıklanır mi ki açıklanırsa çok iyi olur ya
-
İnşallah hepimiz için hayırlı sonuçlara vesile olur 9.promosyon sabırla bekliyoruz
-
Çok kişi deli gibi referans arıyor. Çoğumuz üzüleceğiz.. Sınavlardan sonra açıklansa daha iyi
-
Gerçekten merak etmeye başladım Sgk Denetmenlikte söylendiği gibi referans olayı bu kadar ağır basıyor mu üstad ? @paretowilfredo
-
@buhara nerden çıkardınız böyle bir şeyi anlamadım ?
-
@baumol Çünkü biliyorum araya MV ya da etkili bürokrat konulduğunu.. Herkes arıyor
-
Açıklanmadığı için derste çalışamıyorum
-
@buhara mulakattan sonra da mi referans dönüyormuş vay be
-
Bir arkadaş 11 aralık demişti yerimi alıp bekliyorum
-
@krtalprn Hocam inanıyo musun Allah aşkına : ))))
-
@zach fakirin ekmeği umut hocam ne yaparsın
-
Arkadaşlar denetmen yardımcısı net maaşı nedir bilen var mı. Guy maaşı 3.600 civarı.denetmenlik için 3.200 civarı deniliyor. Guy daha mı cok alıyo. doğru mudur??
-
@maliyecii 3500 küsür hocam yeni başlayan arkadaşlardan duyduğuma göre.
-
Bende yeni başlayan bi arkadaşımdan öğrenmiştim 3650 demişti tabi bes kesintisi varmıydı onu bilmiyorum
-
Guyla maaşı ayni fark yok arkadaslar
-
Net maaş yeni başlayan yardımcı için 3650 TL dir.
-
Müfettişlik mülakata kalan arkadaşlardan 36 sı sgdy için de beklemekte aynı zamanda bu 36 nın dışında 7 8 kişi de diğer kurumları kazanmış üşenmedim araştırdım :)sgdy mülakatını bekleyenlerden bazıları da Vmy KGK ve son olarak yaşadığı şehir için Sgk denetmenlik alımı yapmazsa tercih yapmayacak GUY arkadaşlar olabilir diye düşünüyorum. ++ olarak bazı kurumlara daha bakmadım baksak yine çıkar illaki tabi Sgk bu ilk saydığım hususu(müfettişlik) dikkate alır mı orasını malesef kestiremiyorum umarım dikkate alır. En azından bize ümit olması hasebiyle yazdım