9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
M selim bagli ya yazalim arkadaslar twitter yoluyla
-
Yazıyoruz da ne oluyor yazalım diyen 5-10 kişi dışında katılım yok arkadaşlar defalarca denedik millet kabullenmiş boyle olmasını ben gerçekten anlayamıyorum o nedenle artık bu grup için etkinlik denildi mi onemsenecek birsey olarak görmüyorum her zamanki muhabbetimiz nasilsa diye. Ama sonuç bir avuç insan malesef...
-
Sürekli kuruma atananlarla ilgili duyuru yayınlanıyor inşallah sıra bize gelir kısa zamanda
-
etkinlik konusuna bende katılıyorum önceki promosyonlarda da katılım düşüktü ancak genede sesimizi duyurup başkanın bir açıklama yapmasını sağlıyorduk şimdi o bile yok. etkinlik yapılırsa katılırım ancak gördüğüm kadarıyla çoğunluk bir işe yaramayacağını düşünüyor hal böyleyken 5-10 kişi yazarak bir şey yapmamız zor.
Birde bugün insan kaynakları hareketli memur atamalarına ilişkin 2 duyuru geldi inşallah bunlar bizim sürecinde yakında tamamlanacağına işaret ediyordur
-
Duyurular sırayla geliyor ama bize anca ocağın sonuna gelir
-
@shanks ocağın sonu gelmesi bence imkansız kardeşim. 102 gün İçin geç oldu deyip özür dileyen SGK Başkanı bunu 120 güne çıkartmaz kanaatindeyim. Aksine daha da azaltacaktır. EN KÖTÜMSER haliyle ocak ilk haftası açıklanır ama genel görüşe göre dönem sonu bu iş biter. umuyorum ki şu sıralar liste kuruma ulaşsın orda beklese bile en geç ocak başı olur inşallah. Kurumlar kendini toparlama eğilimine girmeye başladı diye düşünüyorum bizim bir avuç baskımızın yanında, oluşan çeşitli mağduriyetler, yapılan revizyonlar ve yaklaşmakta olan seçim bunun en büyük itici gücü diye düşünüyorum ve bunun İçin hareket etmeye başlandı her kulvarda. Bunun güçlü Yansıması da bizden sonrakiler e olacaktır inşallah.
-
@aday-memur Açıkcası hiç güvenemiyorum bunlara her şey beklenir inş ben yanılırım
-
@pareto_wilfredo hocam bi sordurur musun bi daha süreç şu an bakanlikta mi sgk da mi diye bu en azindan ipucu verir aciklanmasi için
-
aşagıdaki gibi bir analiz yaptım umarım yanılıyorumdur.
haziran 7 de sonuç açıklandı
temmuz 17 de yeni bir alım için ilana çıkılmıştı.
sonuçla ilan arasında 40 gün var
2018 kpss ileriye çekildi bu da demk ki (bence) kurumlar ilana çıkacak.bu kurumlardan biriside kaçınılmaz sgk dır.
ilana bence subatta cıkacaklar
kaba ifadeyle şubat 20 olsa bizim sonuçlarda ondan 40 gün önce açıklansa ocak 10
yani ocağın ilk 15 günü düşünüyorum
kafamda ocak die belirledim şu an açıklanırsa sürpriz olur
umarım o zamana kalmaz
UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLUR. -
Selamın Aleyküm dostlar. Oncelikle hepinize sabir diliyorum. Etiketleme konusunda da yanlis hesabi etiketlediginiz icin cogunuzun yazdigindan haberim olmuyor. Hesap adima tam olarak bakip da etiketlerseniz daha etkili olur.
Kulagima gelen bir kac seyi paylasmak istiyorum sizlerle. Bosa bir umit yaratmak istemiyorum daha evvel defalarca soyledigim gibi SGK da kesinlik ya da yuksrk ihtimaller yoktur malesef.
Sorusturmalarin son asamaya geldigi artik az kaldigi bilgisi bir kac kanalda ulasti bize. Az daha sabir diyorum o yuzden.
Yeni bilgi gelirse paylasacagim. Her zaman geldiginde paylastigim gibi.Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.
-
@paretowilfredo üstad benim merak ettiğim bi husus var rica etsem cevaplar mısın.
Geçen sene bürokratik sürünceme dışında GVS ler tam olarak ne kadar bir sürede tamamlanıp kuruma geldi? Yani sence geçen seneyi baz alarak bu seneki GVS de bi hızlanma var ya da yok diyebilir miyiz? -
@paretowilfredo Hocam bu soruşturmalar emniyet kanalıyla yapılmıyor sanırım, yanılıyorsam düzeltin lütfen. Sürecin kurum nezdinde bu kadar uzamasının sebebini sınırlı bilgimle oturtamıyorum. Çünkü güvenlik soruşturmasının mülakat sonuçlarından sonra yapıldığı bir süreç bu değil mi?
-
@zach Aynen dostum o rutin soruşturma. Emniyetin yürüttüğü evlere gittiği komşulara sorduğu vs. Bu daha derin bir süreç.
-
@aday-memur Sayıya kuruma göre değişen bir durum bu dostum. Ancak her sene SGK için sürecin uzadığı bir gerçek malesef.
-
Arkadaşlar ilanda verdiğimiz adresimde bir değişiklik oldu bunu kuruma bildirmeli miyim bilgisi olan var mı acaba?
-
@paretowilfredo hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için sizce tahmini olarak ne kadar bekleriz öngörünüzü duymak isterim
-
@denetcii benim bilgim yok lakin böyle durumlarda kurumu arayıp sorman daha iyi olur hocam
-
@krtalprn peki hocam çok sağolun
-
@denetcii kardesim bendede aynı sorun var nufus mudurlugunde kayıtlı adres değişti çalıstıgım icin değiştiremedim ama manuel olarak ben yeni adresi girmiştim benim biraz farklı sizden .ama oradaki bayan sunu söyledi kazandıktan sonra bu konu önem arz eder suan hicbir durumu etkilemez dedi bilgin olsun Sınav Hizmetleri Şube Müdürlüğü-(Tel:207 8443-8539-8411) basına alan kodu girererk bir ara istersen ama yinede benimlede paylasırsan sevinirim.
-
- gün değil mi?