9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu haber memurların twitter hesabında da yayınlanmış ordan bakanı ve başkanı etiketliyerek görmelerini sağlayalım
-
@paretowilfredo hocam memurlar. net haber yaptıysa açıklanmasına ramak kaldı diyebilirmiyiz
-
@mağdurum tam bilemezsin kardeşim ama bulunduğun il ilçe emniyetine yazı gider onlar gelir gerek görürse muhtar komşu filan sorar ama bu detaylı soruşturmada genelde işe girdikten sonra oluyor eğer yaşadığın yer küçük bir yerse zaten tanınan bir ailen varsa soruşturmadan haberin olmadan yapılır diğer türlü müfettişlikte vs ev ziyaretleri yapıyorlar ama denetmenlikte öyle bir durum duymadım şimdiki yapılan mit emniyet listesinde pkk fetö ile ilgili bir bağın var mı diye yüzeysel olur nitekim atama yapıldıktan kazandıktan sonra bile detaylı soruşturmalar sonucu göreve başlatılmayanlar var.
-
@mrtvrn07 memurlara biz haber yaptırdık zaten
-
@alpagu bu guvenlik sorusturmalari neleri kapsıyor bilginiz var mi sadece feto pkk baglantisi mi arastiriliyor
-
@genclerbirlikli kardeşim haberi yapmak onların tekelinde sonuçta demekki var birşeyler
-
@alpagu 8.alımı da haber yapmıştı lakin haberden kaç hafta sonra açıklanmıştı
-
Twitterda da haber yapmış arkadaşlar memurlarnet.Arkadasin da dediği gibi altına cevap olarak başkanımızı da etiketleyerek bir şeyler yazalım yuklenelim lutfen
-
Başkanın hala hiçbir açıklama yapmamış olması bana sonucun pek yaklaşmadığı hissini veriyor nedense
-
''Memurlar. net'' deki haberin altına yorum yapanlardan birisi kurumdan bilgi aldığını ve sonuçların açıklanmasına yaklaşık 1 ay olduğunu yazmış.Umarım gerçeği yansıtmıyordur.
-
@nonbisinidem bence de çünkü 8. Proda bir ay kala az kaldı demişti daha bize demedi az kaldı diye
-
@rustcohle hay maşşallah :))) eğer öyleyse yeni yıla işsiz olarak giriyoruz demektir yeni yılda yılbaşı şapkası yerine huni takabiliriz mesela
-
ben bu ay açıklanacağına kesinlikle inanıyorum
-
Arkadaşlar hepimiz sonuçların açıklanmasını bekliyoruz iyi kötü duyumlar da geliyor ama hani çok da alıştırmayın kendinizi süre için şu zaman bu zaman diye konu Sgk olunca gecikme hep oluyor maalesef 7. Pro’da sayın başkan 1 hafta sonra açıklıyoruz diye tweet atmıştı 1 ay sonra açıklanmıştı öyle bir süreç yani
-
nedense beni bir umutsuzluk sardi.kazanamayacagim gibi geliyor. çöktüm
-
bende de zaman geçtikçe korkuyla hüzün arası bir duygu oluyor ilk mulakatin vermiş olduğu biseydir umarim
-
Farklı yöndeki fikirlerin söylenmesiyle belirsizliğin daha da artması çok yıpratıyor psikolojik olarak, ne yapıcaz ne olacak yani iyi de puanlarımız var ama buna rağmen insanın içini huzur kaplamıyor, bu çile bitipte beyaz ışığı görebilecek miyiz acabaa??
-
@fatman06 haber vs pek önemseyeceklerini sanmam güvenlik soruşturması nedeniyle gecikiyorsa malüm olaylar yüzünden emniyetin iş yoğunluğu var öncelik pkk ve fetö ile mücadele hem personel sayısı da eskiye oranda yarıya düşmüş durumda böyle olunca güvenlik soruşturmaları gecikiyor kendi kurumumda da sürekli 3 ayda bir güvenlik soruşturması dolduruyoruz diğerinin sonucu gelince tekrar yani yaklaşık 2 3 ay civarı sürüyor soruşturmalar eğer emniyetteyse sgknın da yapacağı birşey yok pek kurumun eline ulaşmadan listeler kesinleşmez gerçi kesinleşse bile söylenen çok şey kulaklara gelen çok şey oluyor da kısmet Allah kimsenin emeğini yerde bırakmaz inş.
-
@b-ays öncelikle feto pkk geçmişiniz var mı ona bakar devletin önceliği budur şuan onun dışında sosyal medya hesaplarınız geçmişe dönük olarak da incelenir herhangi bir devlet büyüğüne yönelik eleştiri değil de hakaret düzeyine varan ifade küfür söylem gibi durumlar var mı diye bakılır
-
Geçen promosyon girdiğim mülakattan sonra güvenlik soruşturmamın geldiğini tesadüfen ögrendim. Emniyete gönderilen soruşturma dosyasına ismim bir harf ile yanlış yazılmıştı. Emniyetten beni arayıp yanlisi düzeltmek için çağırdılar. yanlisi düzeltip araştırmaya koyuldum. 10 yıllık bir SGK müfettişine mesaj atıp durumu sordum. Bana kurum almayacaktlari kişiyi sorusturmaz demişti. Ben de tabi umitle bekledim. Çünkü başka mülakat da beklemiyordum. Bana söylenmese de hangi kurumun soruşturma dosyası gönderdiğini SGK dan başka ihtimal yoktu. Neyse bekle bekle. Kesin kazandım diyordum. Başka yerlerden de aynı cevap geldi. Almayacakları adami soruşturmazlar diye. Neyse sonuclar bir geldi. Evet haklılarmış. Almayacaklari adamı sorusturmazlar. Ama ben 150 kusurlerde başarılı yedektim. Allah'tan aldıkları adamı soruşturmuslar. Yoksa ben niye şimdi ıssız olacaktım ki... Soruşturma falan hikaye. Açın 8 inci promosyonda yaşanan milletvekili torpil olayını araştırın. Kusura bakmayın.ben SGK ya güvenmiyorum. Bitti. Ha bu promosyona da girdim. Kazansanız bile feragat edip yedek arkadaşlara şans taniycam. Çünkü guy kazandım. Ama diyeceklerim bunlar. Ne anlarsınız bilemem. Başkan geçen sefer aceleci davranıp bir twite haftaya acikliyoruz dedi ve tam olarak bilgi değilmiş ki büyük bir süreyle yanıldı. Bu nedenle listeler önüne gelmeden tw atmayacaktir. Gecenki gibi bir hata yapmaz. Ha Twitter atsa da zaten 1 saat sonra sonuçlar da önünüzde olur. Kalın sağlıcakla.