9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 bir an bende ne oluyoruz demedim değil
-
@krtalprn o kadar sorabilecegim biri degil
-
@terkiphatasi hanımefendi ya da beyefendiye teşekkürler, sonuçta içimize su serpen bir duyum bu:)
-
@terkiphatasi msb yi milli savunma bakanlığı diye okudum bi an Ne alaka dedim
-
liste başkandaysa bi bilgilendirme neden yapmıyor ya. bizim yüzümüzden Twitter kullanmayı bıraktılar resmen çok mu saldırganlaştık ne
-
@terkiphatasi dostumuza öncelikle teşekkürler, emeğine sağlık dostum. Eğer hal böyle ise bu hafta final yapılabilir, 5.Promosyon gibi bir yılbaşı sürprizi gelebilir. Bakalım inşallah yanılmayız da artık şu süreç nihayete erer dostlar. Hepinizin Allah yâr ve yardımcısı olsun.
-
Arkadaşlar bu arada her gün başkanı etiketleyerek en az 2 tweet atalım veya düzenli her gün belli bir saatte etkinlik yapalım bu hafta çok önemli yüklenelim az çok demeyelim boş geçmeyelim.
-
Umarım bu duyumun teftişle alakası yoktur hocam yoksa yıkılırım..
-
Geçen promosyon salı günü açıklanmış ya acaba diyorum :))) nedense yarın çok uygun bi günmüş gibi geliyo
-
@paretowilfredo insallah pareto bey
-
@nonbisinidem bana da sali carsamba .his sadece .iki gunden biri
-
Tek duam ocağı görmeyelim.cok zor artık beklemek.her yerimde sivilce cikti
-
ben de her yilbasinda ders calistim.bu sene evimde mutlu huzurlu yeni bir yila girmek istiyorum.
-
Sayfa 250 ye varmadan açıklansın lütfen stresten midem ağrıyor yemek yiyemiyorum hiç kızmayacağım şeylere kızmaya başladım midemde ekşimsi tat var bu belirsizlik son bulsun bu hafta Allah rızası için
-
Yarına kalmadan gece gece güldürseler bizi
-
Msb nin az onceki sigara ile olan tweetine heyecan yapanlar online mi .
-
@b-ays mustafa apaydin dicektim :)) onu da takibe almistim
-
Kimi takip edeceğimi sasırdım artık sürekli birilerinin sayfasını yeniliyorum bi ihtimal diye
-
-
lütfen herkes 21.00'da twitter etkinliğine katılsın.