9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem Allah herkesin gönlüne göre versin zor gerçekten beklemek zor.
-
Kusura bakmayın arkadaşlar çalıştığım için hepsini okuyamadım. Duyumu göre ne zaman demişler yada tam olarak ne demişler
-
@kardinalist net bir şey, açıklama filan yok sallıyor millet işkembeden işte
-
ocak sonuna kadar yolu var bu işin belki sistem düzelmiştir yılbaşına varmadan açıklanır dedik ama yok yok
-
Son bir aydır sayfayi takip ediyorum. Hergün yeni bi duyum, tahmin, istatistik ama hiçbiri tutmadı bence oturup diğer sınavlara odaklanmak gerekiyor sonuçta 300 kişi gülecek 900 kişinin daha fazla cabalamasi gerekecek
-
Yanilan tutmayan bise yok yazilanlar tutarliydi yılbaşına yetistirilmeye çalisilacagi olmazsa ocak ilk hafta yazildi , bakanligin bi işi de kalmadi artik bekleyecez bu haftayi
-
Hiç sanmıyorum yakında açıklanacağını devlet bu isterse bir imza için 1 yıl bekletir
-
Bu tarz kurumlara gerçekten sinir oluyorum.Bir sınava giriyorsun sonra karşında muhatap bulamıyorsun.Kime sorsan bilmiyor.Vallahi sınava girdiğimden şüphe edicem artık.O kadar twit atıldı bir açıklama dahi yok.Tamam ciddiye almıyorsun onu anladık ama bu kadar belli etme.Nezaketen de olsa “arkadaşlar sürecin son aşamasındayız,en yakın zamanda açıklanacak” tarzında bir açıklama bile yapmadılar.
-
@luthor aslında biz bu mülakata hiç girmedik hatta böyle bir unvan bile yok bu bizim aklımızdaki bir hikayeden ibaret... kendimizi oyalamak, boşlukta hissetmemek için kafamızda kurduğumuz bir senaryo... sabah kalkacağız ve her zamanki gibi ders çalışmaya devam edeceğiz
-
@black Galiba öyle hocam
-
@black mr.nobody
-
Aslında görüyorlar Mahfi hoca ve Derneğin tiwitinden sonraki gün düzenleme geldi 30 günde açıklanacak diye.Ama maalesef bize bir şey demiyorlar..Bekle bekle gercekten de çok sıkıcı olmaya başladı.
-
@muratkılıcc O ne düzenlemesi?
-
Bu arada arkadaslar saat 20:30 da https://twitter.com/mehmethayva80 bu arkadasın verecegi tagla da twit atalım. Arada sgk işini de sıkıştırırız. Hem sgk olmazsa başka kurumların ilan vermesi için bu tag önemli. Şİmdiden yazaacağınız twitleri hazırlayın.
-
@muratkılıcc Hocam ilkde bende öyle düşündüm acaba etkisi var mı diye.Paretonun söylediğine göre 3 aydır üzerinde çalışılan bir düzenlemeymiş.Yine bizi sallamadılar yani.
-
Yok arkadaşlar onunla bir alakası yok.Ben evrak teslim etmeye gittiğimde orda çalışan sürekli telefonlara bakıyordu bana dönüp ya arkadaşım bunlar laftan anlamıyorum diplomanın onaylı sureti ne demek ya diyordu.Neyse zaten yönetmelik değişcek zaten artık önden evrak teslim edilmicek diyordu.
-
Etkinlikler sıklaşıyor ve günden güne sayımız artıyor. Umarım karşılığını alırız
-
Arkadaşlar bizde Pazartesi günü sonuçlar için bir etkinlik mi yapsak ?
-
@denetcii ben varim
-
Sali daha uygun olur resmi tatilde pek etkili olacağını sanmıyorum