9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@brzezinski bende onu düşündüm o hafta için açıklanması amacıyla pazartesi daha mantıklı.Sonucta resmi tatil görme ihtimalleri yüksek diye düşünüyorum
-
@brzezinski sali yaparsak carsamabaya sarkar
Pazartesi yaprsak sali aciklarlar diye düşünmüştüm
Ama bana herturlu uyar yeterki birlik olalim -
@b-ays bende öyle düşündüm:)
-
Tabi sarkma olasiligi var bi gün bi gündür farketmez ben her türlü varim @b-ays @denetcii
-
Katılacak arkadaşlar +1 lerse günü kararlaştırıp önceden planlayalım . Arkadaşların haberi olmuyor bazen .
-
Belki de kazanamayacağomız bir sınav için uğraşıyoruz ama yine emek vermeye değer +1
-
@alexdesouza Allah herkesin gönlüne göre verir inşAllah
-
+1 benden
-
-
@denetcii +1
-
@denetcii +1
-
@denetcii +1 tabiki
-
#DenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın diyorum tag önerisi olan varsa kararlaştırıp önceden facede gruplara yayalım.
-
Arkadaşlar saat olarak da erken saatler daha mantıklı 19:00 da haberler başlıyor gündem yoğun oluyor 16:00 daha mantıklı geliyor.Bi bakarsınız size zahmet facede gruplara yazıcam ona göre
-
@denetcii benimde +1 yazmama gerek var mı
-
+1 benden
-
@luthor bizi salladılar ama daha önceki bizi önceki promosyonda da çok uğraştık bir öncekinde de uğraşılmış tabi daha öncesini bilmiyorum. Bir çok kanaldan sürekli olarak sorunumuzu dile getirince düzenleme yapmak zorunda kaldılar veya gençler mağdur olmasın diye böyle bir düzenleme yapmalım demiş olabilirler. Kimse ses çıkarmasaydı bence gene eski düzen gidecekti bu konunun kimsenin aklına gelmezdi. Bence başkan duyarsız birisi değil daha önce twitter da çok gereksiz söylemler olduğu için cevap vermese de gençleri bekletmeyi o da sevmiyor hatırlarsanız her geç açıklamada özür diledi helallik istedi.
-
@lucass yok kardeşim
-
#DenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın 01.01.2018 Pazartesi günü saat 16:00 geçmiş olsun yayalım:)
-
Ben kuzenlere falan da yazdırıyom her seferinde saolsunlar o yüzden full ++