9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
rica etsem link atabilecek olan var mı ben facebook falan kullanmıyorum
-
@yunni61 nıye 18-29 eylül yazılmış diğer hafta mülakata girenler hariç mi? 6 ekimde bitti mülakatlar her yerde bu şekilde görüyorum tarih aralığını neden son haftayı saymıyorlar? hafta hafta ayırıp ayrı ayrı grup mu kurulmuş ?
-
@kazm hocam ilk ilan edildiğinde tarihler 18 29 Eylüldü sonradan uzatıldı o yüzden
-
@yunni61 aynen kardeşim bende altına cumaya kadar açıklanır mı acaba dedim de cevap yazmamış
-
https://m.facebook.com/groups/1779225339067821?view=permalink&id=1987018048288548&ref=bookmarks Öyle bir yazmis ki inşallah boş değildir içi ucu açik duruyo
-
@denetcii 8.promosyon gönderilerine baktım da sürekli duyum paylaşmış bu sefer 84.günde yazmış.
-
-
@brzezinski soruşturmaların tamamlanıp tamamlanmadığını aşamaları yazmış ayrıca listeler ilk hafta belli olur demiş
-
@yunni61 tutarli yani yazdiklari
-
arkadaşlar şimdiye kadar açıklanmadıysa haftaya cumaya kadar illa ki açıklanacak zaten en geç Ocak başı denilmişti bunun içim alim olmaya gerek yok adamın söylediklerine çok da şey yapmayın o yüzden :))))
-
@nonbisinidem Ocak başı duyumu nereden hocam.Ben kaçırmışım bu bilgiyi.
-
@luthor önceki sayfalarda çok konuşuldu bu konular nerden olduğunu hatırlamıyorum inanın burdan birileri söylemişti ama yine :))
-
@nonbisinidem Tamam hocam.Ben kurumla alakası olan birinin açıklaması sandım.
-
@luthor kurumla ilgili tek açıklama sinan uzunpınarın açıklamasıydı ki onun da "yılbaşından sonra muhtemelen" demesi ocağın ilk haftasına işaret ediyor benim fikrimce
-
@nonbisinidem bende o cümleden ocağın ilk haftasını çıkardım
-
Aslında ocak başı beklentimizi körükleyen durum syn Selim bağlı nın geçen promosyon da 102 gün İçin özür dilemesiydi. Bu pro da 102 günü aşarsak kendisi açıklama yapmaktan kesinlikle çekinecektir çünkü anladık ki Sgk şu andan itibaren bizimle aynı pozisyon da beklemeye çekilmiş ellerinden bişey gelmez. Yapacakları tek iyilik gelen listeyi hemen yayınlamak olacaktır.
-
@aday-memur valla zaten birazcık yüzleri varsa bu cumaya kadar mutlaka açıklamaları gerek, bir kez daha geciktik diyerek özür dilemeyi göze alabileceklerini sanmıyorum dediğiniz gibi..
-
En kötüsü de belki günlerdir bu forumu boş yere takip edip, hop oturup hop kalkıyoruz, belki kalbimiz boş yere gümgüm ediyor, belki boş yere umutlanıyor, hayaller kuruyoruz.. İnsanlara bu vicdansızlığı yapıyorlar ya diyecek söz bulamıyorum, tek tesellim umarım hiç bir emeğimiz hiç bir heyecanımız hiç bir umudumuz kurduğumuz hayalimiz boşa çıkmaz..
-
kaçıncı güne girdik şimdi sayamadım
-
@lastmetalz hocam 85. gün ama saymayın zaten saydıkça ağırlaşıyor insan :))))