9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@tuba niye ders çalışıyosun ki:) mülakat için ders mi çalışılır
-
Arkadaş Maliye kadrolarına uluslarası ilişkiler/kamu okuyanlar girebiliyorlen (aslen iktisat/maliye vb olmalı) bu p23 ile alıma yapılan tepki komik , hayır bide çekolu dediğiniz p42 den aldıklarınız 82-86 falan max gördüğüm heralde çok büyük çeko bilgilerinizle, hiç çeko bilmediğim ve çalışmadığım halde 82 puan p42 var zaten benim gibi olan bissürü arkadaş var burda kurum belli ki bunu takmamış mülakattada iktisat falan sormuş , kimse kusra bakmasında kpss'nin babası hukuk/iktisat/muhasebe/maliye dersleridir ve bunları yapanlar zaten diğerlerini yapar.
P23 ü yüksek arkadaşlar bu mesleğin üstesinden hakkıyla gelir zaten kurumda bu düşüncede olsa gerek. -
@gonzaloluca sizin p23 puaniniz kac. ziralamam 4000 demissinuz. sakincasi yoksa paylasirmisiniz tam puaninizi ve siranizi.
-
@MaxMin galiba olayi cok yanlis anlamissin, sadece ceko desek o zaman p39 dan alsin derdik, nitekim p39 da puanim 87 siralamam 295. bizim derdimiz. icinde cekonun etkisinin sifir oldugu p23 u one surmesi. yoksa p42 puaninda da hukuk iktisat maliye var.
-
@Sgkpersoneli ki muhasebenin öyle abartılacak bir ders olduğunu da düşünmüyorum.
-
@Sgkpersoneli 79,4 4200 lerde sıralama hocam muhasebeyi çok düşük yaptım ondan böyle
-
@MaxMin mesele çekocu olup olmamak değil tamam tebrik ederiz çok iyi yapmışsınız görmediğiniz halde o dersi ama bir çekocu olmadığım halde ben o puan etkili diye ona ağırlık verdim çalıştım hepsinden sorumluyuz ama ağırlıklı puan diye birşey var herkes ona göre taktik belirliyo o zaman puan türü filan olmasın o baba dersleri yapan hepsini yapar demişsiniz mesele yapıp yapamamak değil mesele ters köşe olunması
-
@MaxMin kardeşim p23ü olan meslegi yapamaz falan demiyoruz ama sonuçlar açıklandıgı çeko puanlarına sevinenler bugün hayal kırıklıgına ugradı kimse tahmin edemezdi böyle bişeyi sgkyı planları arasından çıkaranlar bile şaşkın şuan ki bizim üzülmemiz gayet normal
-
@pozitifdışsallık ben durumumuza üzülmüyorum kardeşim. Kimse kusura bakmasın ama eşeğe semer vuran çok olur. Olay arkadaşların dediği gibi çeko maliye iktisat mevzusu değildir. Yarın GİB çıkıp ben p2 den veya başka bir puan türünden alım yapıcam dese kimsenin sesi çıkmayacak mı? Çıkmasın mı?
-
Malesef sistem böyle arkadaşlar SGK kurum olarak sadece çeko/istatistik mezunu alsın o zaman Guy,Vmy,Mhuy vb de sadece iktisat/maliye vb mezun şartı koysun bu iş ancak böyle çözülür , yoksa herkes iş istiyor ve önüne gelen fırsatları değerlendirmek istiyor tıpkı onun önüne çıkanlar gibi.
Malesef bu iş biraz belirsizlikler içinde hangi kurum ne zaman ilana çıkar/çıkar mı , kaç kişi alır bilemiyoruz 90 alıpta atanabilcek miyiz onu bile bilmiyoruz keşke sistem tamamen düzgün istikrarlı ve adil bir şekle bürünebilse.
Spk merkez bankası gygk ile adam alabiliyor biz ise alan derslerinden fırsat bulup gygk çalışamıyoruz bile ki bu kurumlar iktisat/muhasebe ağırlıklı olmalı
-
@MaxMin sorun bölüm de değil denetmenliği yapıp yapmamak da değil. Elbette yerleşen bir şekilde mesleği icra eder. Şimdi guy ilanı çıksa p48 yanında p42 istese tepkiler nasıl olurdu bunu bi düşün bence. Sorun içerisinde SGK, iş kanunu alanlarıyla doğrudan ilgisi olmayan bir puanın seçilmesi. Bu durum beni rahatsız etti kardeşim komik bir tarafı da yok açıkçası...
-
Arkadaşlar şu hak meselesine açıklık getirelim. Kurumda 70 puan üzeri alan herkes başarılı sayıldığından hak kaybı genel olarak yaşanmıyor. Yedek listeye giremese dahi yanında başarılı yazan adayların hakkı gitmemiş oluyor. Kısaca kurumun bu 2 kez başarısız olmamak kuralı biraz işlevsiz yürüyor. Benim fikrim soracak olursanız iki kez mülakata girip asil listede yer alamayan bir adayın yeni mülakatta başarılı olma şansı oldukça düşük. Yine de denemek isteyenler elbette şanslarını denesin.
-
@paretowilfredo üstad sen bu muhasebeciye naptında bu kadar kin dolu seni tanımadan -
@kizilderili yazıklar olsun, çalıştığı kurumda değerli bulduğumuz hocalarımızın kurumu. Hatta facebook grubumuzda vmy öncesi ücretsiz olarak monografi çözümü yapan bu şahsın dersini video üzerinden paylaşmak istemiştik 2 yıl önce. Şimdi bakıyorum da iyi ki de paylaşım yapmamışız. Kendi elimizle böylesine düşmanca bir tavır takınan bu muhasebeci arkadaşı ve hatta işi ileriye götürüp, ekibimizi karalama kampanyasına sokarlarsa topyekun ekiplerinin kaynaklarını tavsiye etmeme kararı alıyoruz.
-
@gökaysah hocam p12 sıralaman kaç? Bence p12 sıralamanı baz al senın onunde iktısatcılar var çünkü
-
@Antimülakat iyiki yapmamışsınız bu kişiyle ortak bir program üstad. Gerçekten yazık ben gördüğümde gerekeni söyledim ama yorumlarda insanlar tercihiniyap ailesini savunurken bile itici bir tavır takındı ve yoruma kapadı en son paylaşımı.
-
"Bizi bilen bilir. Bilmeyen kendi gibi bilir."
-
@kizilderili Her şeyi geçtim, o kadar insanın değer verdiği bir öğretici olarak üslubu çok yanlış. Bu platformdaki insanların kalitesi açık ve net bir şekilde ortadadır. Kimseye bir şey ispat etmeye ihtiyaçları dahi yoktur.
-
Kendi gruplarında ismini vermiyorum ama malumlar net'in ilanlarını kendileri paylaşırken, bizim paylaşım yaptığımız güncel ilanları silerek, bizlere engel atan bu gurubu da iyi tanıdığımızı ve yolun çok başında olduğumuzu, gün doğmadan nelerin doğacağını bilmelerini istiyoruz.
-
Arkadaslar arkadasim istatistik mezunu ancak p42 den basvurabiliyor mu?