9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@bulutsuzgünler 2 puan türü olmasa çok rahattı hocam ama bu puan olayı karıştırdı bende p42 85 le korkmuyo değilim
-
@Manolya benim olurmu acaba 83.4 ile
-
@Wolf_ 83 üstü için umut var bence ne olacağı belli olmaz yinede.
-
benimde p42 83.62 bakalım inşallah olur
-
@gonzaloluca arkadaş sen dalga mı geçiyorsun. 85 le gelir mi ne demek? sanki diğer puan türündeki insanlar farklı. öyle olsa bile 200 kişi alsa bile girersin
-
Sgk personelini şaşirtmaya devam ediyor, 5510 un ve 4857 nin olmadigi p23 puani ile denetmen alarak gene cok sasirtti.... çeko nun etkili oldugu puan turlerinin disina cikmamaliydi, maliyenin icinde çeko olup maliye puani olamayan bir puan türünu kullandigi hic gorulmedi. 5510 u yalayip yutmus sgk personeli denetmen olmak icin kpss ye giriyo kurum baska bir puan turu veya ceko nun az etkili oldugu puan turunu sart kosarak kendi personelini bir kez daha hayal kirikligina ugtatmistir.
-
Bence Çok Saçma Bir İlan Olmuş, Birden Fazla Puan Türünün Olması Ve Gelir İdaresinin Guy Mülakatına Halen Başlamaması Puanları Yükseltecektir, 82nin Altına Düşmesi Çok Zor..
-
@toldado yok kardeşim dalga değil kusura bakma ama bak benim p23 4000 lerde hani kafamızı karıştıran o
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Normalde açıklama yapmaya değer görmüyordum ortalıkta dolaşan haberleri ama, bizi biliyorsunuz ki; Duyum olan şeyleri net tarih vermeksizin duyum olarak yayımlarız. Bilgi olan şeyleri de detayları ile birlikte aktarmaya çalışırız. Bu paylaştığımız şey bir bilgidir. İlana dair tüm detayları sunmamıza rağmen 'art niyetli' bazı güruhların trolleri ortalıkta dolaşıp ilanın olmadığını, bu olumsuz haberin de kesin bilgi olduğunu yaymaya başlamış. Mesnetsiz, hadsiz ithamlarıyla bir karalama kampanyasına girişmişler. Biz bu kişilerin kimler adına bu haberleri yaydıklarını biliyoruz. O nedenle çok da ciddiye almamıştık. Ancak aklınızda soru işaretleri oluşmaması adına bu açıklamayı yapıyoruz. Biz olanı size aktardık. Bu geceyi bekleyelim hep birlikte. Bakalım kim doğru kim yanlış göreceğiz.
İnsanlar İİBF adına birlik oldu hakkını aradı diye gruplarından atanları da biliyoruz, sitesinde şöyle böyle tık alıyoruz diyerek bizim haberimizi alıp defalarca aynen yayınlayanları da biliyoruz. O nedenle müsterih olun. Gün sonunda Hakikat ortaya çıkacaktır nasıl olsa.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
84-85 diyenlere kulak asmayın
1200 kişi sınava girecek ve hali hazırda ilk 1200'de olup da sınava müracaat etmeyecek 300-400 kişi vardır. Peki kim onlar? Tabi ki; merkez uzman ve müfettiş olanlarla, son sgk mülakatını kazanan kişiler.
Bunların ve 2016 puanlıların da tercih yapmayacağı göz önüne alındığında 1500'ün altında olanlar gönül rahatlığıyla mülakata hazırlanabilir
Yüksek kapatacak diye suyu bulandıran tipler özellikle Guy tercih döneminde çokca çıkar karşımıza. Aldırış etmemek en güzeli
İyi çalışmalar arkadaşlar -
@gonzaloluca o sıralamana takılmana gerek yok.sonuçta en yüksek puanlılar sıralanıyor. tahminim 82.4 le falan kapatır. benim puan 82.32 gene küsüratla kaçırırım ben.sizlik bi durum yok yani
-
@paretowilfredo adamsın Pareto, zaman her şeyin ilacı
-
Puanımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Şimdi tecrübeli arkadaşlarımdan ricam bu sınavın mülakatına hazırlanmak için bir kaynak? Tüyo mülakat ile de hazırlanılabilir gibi ama bunun harici konulara nasıl hazrlanırız?
-
@MET p42 kaç senin kardeşim
-
@paretowilfredo 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
e) Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak.
Burada cümlede anlamdan yola çıkarak en az 3 kere başarısız olanlar başvuramıyor değil mi. Bazı arkadaşlar 2 kere başarısız olunca girilemiyor demişte
-
@huseyinay p42 niz kaç her ikisinde de sıralamalarınız yakınsa 85 altı kişiler de bir fikir oluşur
-
@ZeljkObra merkez uzmanı müfettişleri niye kpss ye girsin girse kaç kişi girer ki
-
@hayde35 Aynen dostum. 3. hak son hak demek.
-
Konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum sizce Tarım kredi kooperatifi müfettiş yardımcılığı mı yoksa SGK denetmen yardımcılığı mı daha iyi bi meslek
-
@Çetin Sayıştay için girenleri biliyorum. Vmy olmuş ama yetki ve yeterlilik sınavının ağırlığı sebebiyle Muy falan olmak isteyenler tanıyorum.
Hali hazırda taşra uzamanlığı olmasına rağmen Mhuy olup da Sgk'ya girmeyecek kişiler oldğunu tahmin ediyorum.. Bir önceki post'ta da yinelediğim gibi 1500'lerde olan rahat olsun