9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Biraz gülelim,
mulakatta elenirsem ben
https://m.youtube.com/watch?v=f1tfVfsYddc -
Kazanamazsam komisyona itirazım ektedir https://m.youtube.com/watch?v=L3RMMZ_iUqo
-
@sirius 3 defa izledim hala da izliyorum hahahha
-
Bu hafta açıklanacak diyenler vardı tekrar desinlerde umut olsun
-
@krtalprn umut bu toprakları terkedeli çok oldu
-
@krtalprn Bu hafta açıklanacak
-
@drago yüzüklerin efendisini hatırlatıyor
-
@buhara iyi düşünelim iyi olsun iyi dillendirelim ki çabuk olsun
-
@krtalprn +100 oldu artık. Bir gece ansızın gelebilir.
-
Bence duyum muyum işlerini bırakalım. Açıklanma ümidini de bir kenara bırakalım. Paso dertleşelim, yazalım, çizelim, içimizi dökelim. Aynı yolun yolcusuyuz nasılsa bizi insanoğlu olarak en iyi yine biz anlarız. Anca vakit böyle geçer ha bu hafta ha öbür hafta diye diye ömür tükettik. Ben dinlemeye hazırım derttaşlar unutun şimdilik şu işi ki erken olursa açıklanması, bir sürprizi olsun. Biliyorsunuz bir hastane kapattırma fikrim vardı, hastane tamam sizleri bekliyorum duyrulur.
-
@hadinbahım hocam o para o para değil ya siz konuyu çok yanlış anlamışsınız sanki şaka yapıyorum alınmayın lütfen iyi geceler
-
Arkadaşlar iki şeyi çok merak ediyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi. Birincisi sadece eş durumuyla mı Ankara ya geçilebiliyor. İkincisi de denetmen maaşı ne kadar acaba (yardımcılıktan sonra)
-
@furkitofaso valla ne demek istediğinizi anlamadım hocam
-
@aliyar-bey 4.500 tl civarı 2018 itibariyle. Eş durumu, sağlık durumu, altsoy üstsoy kişilerin sağlıkla ilgili tedavilerinin Ankara'da devam ediyor olması ve senden başka bakacak kimsenin olmaması vs.
-
Bu hafta son olsun inşallah herkese günaydın
-
@sirius itlik kumarbazlık hergelelik sabah sabah beni epeyce güldürdün Allah da seni güldürsün hocam :)))))
-
Günaydın:) 101.-105.günleri kapsayan bu haftadan umudu olan olmayan herkese efendim:))
-
@antimülakat @mtuna https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciligi-9-promosyon-mulakat-sonuclari-100-gundur-aciklanmiyor Haber için teşekkürler fakat mülakat sonucu bekleyen bir istatistikçi olarak bizi bu kadar yermenizi anlayamıyorum. Hemen hemen her açık alımda iibf mezunu şartı aranıyor. İstatistiğe verilen kadro sadece sgk'da denilebilir. Alım p3 ten olsa da puan konusunda böyle sitem etseniz haklı olabilirsiniz ama çözdüğümüz sorular farklı.Dolayısıyla aldığımız puanlar da farklı olacak. Aynı puan türü farklı bölüm üzerinden değerlendirilmiyoruz. İstatistiğin puanının düşük olmasının sebebi soruların çok zor olmasından kaynaklı. Herkes nasibini yer, birbirimizin önüne böyle set koymaya çalışırsak olmaz. Yok puanları düşük yok 50 kişi alınsın onlardan tavrı hiç hoş değil.
Empati kurabilmeniz ümidiyle.. -
@gökaysah @Antimülakat ben bu forumun adını gördüğümde tarafsız olduğunu düşünüyordum..nedne böyle haberler yaptığınızı istatistikçilerle ne gibi bir probleminiz olduğunu yahut çoğunluğu destekleriz azınlığı yereriz tavrını anlayamıyorum.
Burada hep birlikte paylaşıyoruz beklentilerimizi sıkıntılarımızı..tekrar söylüyorum aşkolsun. -
Arkadaşlar konuyu çok fazla kişiselleştirdiniz bence.Yazıda istatistik kontenjanının azaltılması gerektiği aradaki uçurum puan farkının giderilmesi ile alakalı.Tamam iibf,sbf ciler daha fazla kuruma başvuruyor olabilir ancak sizden ricam bir ara diğer kurum sınavları için açılan başlıkları inceleyin.86,87 puanla sgk hariç kurum sınavı göremeyen iibf,sbf mezunları var.Bu saatten sonra bu yarayı kaşımanın anlamı yok.Bence kapatalım bu konuyu ve sonuca odaklanalım artık.