9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson hocam istatistik kadrosu azalsın sözüne ben hak vemiyorum. benim tek dediğim iibfden 84 almak istatistikten 72ye denk değil. ikisini de bilen biri olarak bu mantıklı değil diyorum. yoksa tabiki istatistik de alınsın. ki şu var 100 istatistik 300 iibf ise orda istaitstik bilen insana da ihtiyaç var demektir. hem de azımsanmayacak kadar. biz düşük atanıyoruz iibf yüksek bu böyle. 350 iibf 50 istatistik olsa fazladan giren 50 iibfli istatistikçinin işini de zaten yapamaz. boştan yere can sıkıyoruz. herkes işine baksın bence. keşke toptan kadro artsa da heem iibf hem istatistik etkilense. bir kez daha herkese cevap niteliğinde sie cevap vermiş olayım.
-
@genclerbirlikli bende tek bir soru işaretledim o da doğru çıktı 72,5 geldi
-
@fişek-morgen atla deve değilmiş hocam sonuçta. P48 in 85 iyle kıyaslanamaz.
-
Neyse bırakın boş tartışmaları..
Arzu Erdem yayına çıkacakmış. Sorunlarınızı bildirin diyor. Yuklenin
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/952823627266887680 -
@buhara yüklenelim arkadaşlar
-
@denetcii sabah kalkar kalkmaz tweet attım ama artık gerçekten yoruldum tükendim bıktım inancım soldu yüreğim sıkıldı aklıma geldiği her vakit yazıyorum ztn de tüm uğraşlar etkinlikler manasız geliyor çünkü sallayan yok iyice karamsarlığa bulanmış durumdayım :(((
-
kıyaslanamaz tabiki 1 tane doğru varken 76 geldi Bence istatistik bölümlerine yapılan bu ayrım kalkmalı 400 kişi genel kontenjandan alınmalı. Neden diyecek olursanız istatistik eğitim fakültesi ama iibf ye denk sayıldı guyda bu bölümler bizle aynı kategoride değerlendirilirken ya da başka kurumlarda sgk da bu ayrım kabul edilemiyor maalesef. İlla ki alacaksa genel kontenjadan seçer zaten mülakatta ya da 75 barajı koyar en azından puan farkı çok olmaz arada.
-
@genclerbirlikli tabi düz mantık düşününce öyle ama reelde öyle olmuyor.. 4 yıl tek testte hangi dersten ne geleceği belli olmuyor. Bizde de ders ders test gelse az çok hangi dersten ne geleceğini kestirebilirsin. 5 salla 2 si tutsun tamam ama üstüne çıkmak kolay değil. KPSS kaynağımız bile sınırlı. Kurs desen Ankara’da iki tane başka. Bahsettiğimiz bölümün zorluğunu söylemiyorum bile. Bölümünde bir tane istatistik dersi olanların nasıl yaka silktiğini, bölümünü okuduğumuzu söylediğimizde bize nasıl baktıklarını istatistik okuyanlar bilir. Ayrıca asıl mesele burada neden dışlandığımız. Aleyhimize haber yapılması. @bdbd arkadaşım sen neden iibf den hazırlanma gereği duydun madem bu kadar kolay istatistikten puan almak da? Alım yok dimi.. istatistikten 82 alsan belki ilk 100e girersin ama 100 kişi alınmadığı için açıkta kalan arkadaşım var benim.
Kısacası eğer bu platform, iibf ciler bizim aleyhimize hareketlerde bulunacaklarsa, biz de istatistikçiler olarak size destek vermeyelim @poisson @staticman zira insana koyuyor. Ben listede değilken bile her türlü etkinliklere katılıp elimden geldiğince hepimiz bi sonuç alalım diye uğraştım ama şimdi görüyorum ki bencil düşünen bi grup için uğraşmışım. Allah içinizdeki niyeti size çevirsin inşallah, iyiyi de kötüyü de.. -
@nonbisinidem Hocam illa görüyorlar arkadaşın dediği gibi bir baskı kuruyoruz yakındır bir açıklama gelecek ben inanıyorum
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/952823627266887680Arkadaşlar şuna tweet atalım lütfen.
-
@aliyar-bey Ankaraya sadece eş durumu ataması yapılabiliyor
-
@gökaysah kendimle ilgili olan kısma cevap vereyim hocam. ben şansımı artırmak için iibfden hazırlandım. istatistikte kadro az çünkü dediğin gibi. keşke çok olsa da başka alana çalışmak zorunda kalmasaydım. hiç bilmediğim 4 alan dersiyle uğraştım ben iibfli herkes derslere aşinayken ben hiç bişey bilmeden hazırlanmaya başladım. çok şükür atandım da. beni yanlış anladın tamamen. sadece sgk ile ilgili olarak 72 istatistik= 84 iibf benzetmene karşı çıktım. iibf den sgk listesin girmek istatistikten daha zor çünkü. ha genel konuşalım sgkyla sınırlandırmayayım. iibf nin gireceği bir sürü sınav varken istatistiğin çok çok az sınırlı. tabiki sgk da istatistik kadrosu azalmasın bu konuda elbetteki seninle aynı düşüncedeyim. istatistik mezunu iibfdeki her yere istatistik alanla girebilse ben de iibfden hazırlanmazdım elbet. şansımı arttırmak, hem iibf hem istatistik puanımdan atanabilmek için iibfden hazırlandım. istatistik hiç çalışmadan sgk istatistik listesine ve guy mülakatına girdim. bu bölümden mezun olanlara da tavsiyemdir. hakkımızda hayırlısı hepimizin.
-
Allah'ıma kitabıma bunaldım şu istatistik muhabbetinden foruma giresim gelmiyor yeter ya yeter.
-
@bdbd benim söylediğim bu platformdaki ayrımcılığı anlamamdı. anlatabildiğime sevindim bu mesajınızda değindiğiniz noktalara da katılıyorum ve teşekkür ediyorum.
istatistik eğitim fakültesi @bonus demişsiniz. hayır fen fakültesi.
ve genel olarak puan tartışması çok yersiz. 1 soru işaretleyip puan almakla kendi alanınızda 4 yanlış 1 doğru kıstasıyla alanınızda puan almaya çalışmak ayrı konu. istatistikçiler olarak alınamayan yüksek puanlara ben de kızmaktayım ama evet Ingilizce bölüm bitirip abuk bir çeviriye sahip kpss den soru çözmek kaldı ki kaynak yok kurs yok sınav anında en son çözülen istatistik alanına saygı da yok. ben kendi kpss sınavımda görevliyle takıştım. soru çözmem gerekirken. "arkadaşlar yapacak bir şey yok bekleyeceğiz"diyen zihniyete cevap verip sınıfta ki uğultuyu kesmesini bekledim. falan filan. ama evet yüksek net ve yüksek puan aldım. her neyse buranın konusu yani benim değindiğim sadece bu platformda çıkan haberlerdi. anlamaya çalışan ve anlayışla karşılayabilen @bdbd herkese teşekkür ediyorum tekrar:) -
sınavın açıklanmasına odaklanmamız gereken bu zamanda şu bölümün kadro sayısı azaltılsın falan yanlış söylemler arkadaşlar.herkes günde kırk kez şuraya bakarak bi umut besliyor .herkesin canı burnunda.kurumun bir bildiği olmasa alıma o kadrolarla çıkmaz. bu arada sgk istatistikte her nedense düşük puan almış arkadaşları tercih etmekte.85 üstü mülakata giren arkadaşları tercih etmemekte bu önceki alımları incelerseniz bariz belli.bu konudada biz istatistikçilerin canı sıkılmakta ama sesimiz yine duyulmuyor azınlığız her zamanki gibi .
-
@gökaysah hocam 2 tane istatistik netim var buna rağmen p13 um 74,8 bence ayni zorlukta degil.
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
https://twitter.com/arzuerdemDB/status/952823627266887680 -
Arkadaşlar bakan hanım instagram i daha sık kullanıyor ordan yorum atarsak sesimizi daha çabuk duyurabiliriz.
-
@doktortilki bunu çok söylediler ne yapsak Instagram mı açsak
-
@poisson hocam zaten sabit fikirlilik ve kendi içimizde bölünmeler bizi yüceltmez. dinlemesini bilen biriyle sabaha kadar konuşurum da tartışırım da. keşke herkesin uslübu tavrı böyle olabilse. herkes sizin gibi düşünebilse hiç sıkıntı çıkmaz zaten asıl ben teşekkür ederim.