9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
**15 OCAK 2018 PAZARTESİ
- GÜNE MERHABA !!!**
@paretowilfredo hocam bi duyum, güzel bi haber inşallah...
-
İnceliyoruz tabii ki işsiz olduğumuz için aradaki puan farkında anlaşılmayacak bir durum yok.iibfye göre az kişinin katılımında olup başından beri yüksek puanların çok konuşulmadığı bir bölüm özellikle istatistik ben alanımda derece yaptım bu aradaki farkı listeleri incelerseniz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Aylardır birlikte olduğumuz bu platformda bu tarz haberler görmek beni üzüyor sadece.yoksa burada bölümüm bölümün gerginliğine katılacak muhabbeti o düzeye çekecek kimse olduğunu sanmıyorum.
Ben sitemimi dile getirdim -
Arkadaşlar kendimizi unutturmayalım bu hafta çok kıymetli.İşi olmayan arkadaşlar Saat 13:00 da bi bastıralım etkinlik yapalım ufak çaplı da olsa.Destek verecekler +1 lesin lütfen #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@poisson Hocam siz derece yaptınız ama birileri çok düşük puanlarla girdi.Daha fazla büyütüp işi kim ne yaptı olayına getirmeyelim.Hakkımızda hayırlısı diyelim ve bu konuyu kapatalım.İlk sayfalarda bu konu yüzünden çok fazla kalp kırıldı zaten.
-
@luthor @poisson konuyu kişiselleştirmek değil ki bizim yaptığımız sizin de dediğiniz gibi yazıda istatistik kontenjanının azlatılmasına değinilmiş. Bizim de sitemimiz buna. Puandaki uçurum farktan söz ediyorsunuz ben de bunun için diyorum ki, puan türlerimiz farklı. Aynı puan türü olsa, mesela p3 ten, deseler ki iibf bölümü 84 le kapattı istatistik bölümü 72 ile kapattı o zaman haklısınız. Çözülen sorular farklı. iibf den 85 almakla ne kadar zorsa istatistikten 72 üstü almak aynı zorlukta. Rakamlara takılıp da böyle hareketlere girmenin gereği yok.
Ayrıca aynı yolun yolcusuyken biz istatistikçiler sizinle aynı safı tutup her türlü destek verirken bu şekilde yazılar okumak takdir edersiniz ki zorumuza gidiyor. Dışlanmış, istatistikçiler yokmuş gibi yaklaşık 1500 aday denmesi ve üzerine istatistikçilerin kadrosunun düşürülmesine değinilmesi... Eğer ki bu platform sadece iibf mezunları içinse, keşke yazılmış olsaydı forumun başlığına vs de biz de burada ne destek olsaydık, ne de bu tür yazıları okuyup canımızı sıksaydık... Süreç zaten zor bir de aynı yolu yürüdüğünü sandığın insanların bu şekilde tavır alması insanın keyfini hepten kaçırıyor.
-
@brzezinski @black @nonbisinidem @luthor @staticman Nerdesiniz gençler ? Bu hafta bir şeyler yapalım yoksa rekorun da rekorunu kıracağız.
-
@gökaysah Hocam gerçekten 72 puan almanın zor olduğu yönündeki düşüncenize bu konunun kapanması için cevap vermek istemiyorum.Haklısınız hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.İnşallah gerçekten emek verenlerin kazandığı bir mülakat sonucu ile karşılaşırız.
-
@denetcii Buradayız hocam.Akşam bir saat belirleyip aynı başlıktan bastıralım bence.
-
@luthor Hocam katılım yüksek olsun yoksa sonuç alamıyoruz.Foruma girip okuyup çıkmayın arkadaşlar akşam Saat 20:00 da bastıralım kendimizi unutturmayalım.#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@denetcii Facebook kullananlar şimdiden gruplara yazsın hocam.
-
@luthor Hocam inan hep ben yazıyorum millet küfür edecek artık:)
-
@denetcii Sende haklısın hocam.:):)Süre uzadıkça etkinliğe olan inanç hayli azaldı.
-
@luthor Aynen herkes patates olmuş ama twitter a bakarsan 5-6 arkadaş her gün ısrarla tweet atıyor helal olsun vallaha
-
@gökaysah @luthor ben istatistik mezunu olan ancak iibf denkliğiyle sgk dan istatistik mezuniyetimle, guya iibf denkliğiyle giren biriyim. ikisini de biliyorum. şöyle diyim. 6 ay gecemi gündüzüme katıp iibf p35ten 84 puan 2200 sıralama. istaitstik için defter kitap açmadan 77.5 puan 752 sıralama. ilk bin yani. netim istaitstkten 4. bende o bölümü okudum bende haklı olsak hakkımı ararım. ama iibfden sgk listesine girmek demek ilk bin sıralama demek. ne kadar zor biliyorum. istatistikten ise 4 istatistik alan netiyle ilk binde ve sgk mülakat listesinde orta sıralardayım. iibfden 84 almakla istatistikten 72 almak eş değer benzetmesini istatistik mezunu olup iibfden kpssye giren bri olarak asla kabul etmiyorum. şımarıklığın alemi yok. adamlar kendini parcalıyo biz 4 5 netle listedeyiz. gerçekçi olalım
-
@denetcii burdayız hocam tam destek başından beri hep birlikte mücadele veriyoruz.. Tam destek.
-
Her ne kadar etkinliklerin bir işe yaramadığına inanan arkadaşlar varsa da sonuna kadar etkinliklere katılacağım. İnanıyorum ki onlar bizim yazdıklarımızı görüyor ve ister istemez baskı hissediyorlar. Bizler ne kadar etkinliklere katılırsak hissedilen baskı o kadar artıyor. Demem o ki hiçbir şey boşa değil. Çoğumuz fake hesapla etkinliklere katılıyoruz, hatta birkaç kişi etkinlik falan dinlemeden devamlı tweet atıyor. O arkadaşlara azimleri için buradan teşekkür ediyorum.
İnancınızı yitirmeyin, baskıya devam edin. Zaten fake hesaplarla tweet atıyoruz, elinizi korkak alışırmayın. Yazmaya fırsat bulamıyorsanız lütfen taga girin seri rt yapın.
Twitterda her bir aksiyon sonuca giden bir adım. Haydi gelin, elimizi korkak alıştırmayalım. Sonuca koşarak gidelim.
-
Akşamı beklemeyelim mesai saatleri içerisinde yazalım en azından kurumlar arası iletişim daha aktif olur mesai içinde
-
@agustcomte Zaten biz aktif olarak atıyoruz hocam gören arkadaşlar da atsın . Akşam 20:00 da daha kapsamlı başlarız.
-
yorumunu yapıp konu kapansın yazmak ben lafımı söyledim siz susun demek.hiç yorum yapmazsın rahatsızsan şayet.
konunun özü benim ve ilk tepki verenlerin söylemek istediği puanımız şu sizin ki bu değil. listeye giren girdi o konu kapandı çoktan geçmiş olsun.
mevzu bu tercihiniyap platformunun istatistik matematik aktüerya aleyhine haber yapıyor olması.
bizler de buradayız ve aylardır birlikte dertleniyoruz. bizi küstürmenizin bu kırgınlığa sebebiyet vermenizin haklı nedenleri varsa iibf platformudur şeklinde bir ibare yer alabilir. o zaman bunları zaten yazmayız. -
@gökaysah hocam 72 üstü almak o kadar da zor olmasa gerek. İstatistikten puan hesaplasın diye 5 tane salladım 2 doğru 3 yanlış geldi ve p13 üm 75. 4 sene okuyan biri daha yüksek puanlar alabilir gayet.