9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Slutskyy Kardeşim sgk denetmeni olan arkadaşima olanlari anlattigimda gvs form doldurmadiginiz surece gvs yapilamaz dedi şu anki Ön sorusturma oldugunu belirtti
-
@slutskyy zaman olarak ne vakit deniliyor hocam
-
@slutskyy Hocam size kızan benim ama kötü bir niyetim yok inanin.Hayatımın tek çıkış kapısı bu sınav ve diğer sınavlara çalışacak bir masam dahi yok.O yüzden kusura bakmayın yazdıklarım için.Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@Slutskyy Tabi ki yine de hayirlisi olsun görelim bakalim neler görecegiz
-
@brzezinski Hocam emin olun bu dediğime güvenlik soruşturması yapılıyor. Buradaki sonuca göre çağırıp polis nezdindeki forum doldurulan güvenlik soruşturmasını da yaparlar elbette.
-
@krtalprn Hocam vakit içini rafa kaldırıyorum. Ne tarih söylenirse hikaye. Gerçekten de bu süreçte tarih vermenin doğru olmadığını anladım. Ama Ocak ayı için bir beklentiniz olmasın. Şubatta dahi bitmeyebilir. Kendinizi hazır edin.
-
@denetcii Hocam estağfurullah. İnşallah burayı da kazanacaksınız. Ocak ayını aklınızdan çıkarın Hocam. Sadece bunu diyebilirim.
-
@slutskyy sağolun hocam
-
@slutskyy yok artık Şubatta bile bitmeyebilir ne ya :s iptal ettiklerini açıklasınlar o zaman hiç değilse boşu boşuna umutla dönüp durmayız buralarda!!! Son derece profesyonellikten ve de kurumsallıktan uzak şeyler bunlar, dalga mı geçiyorlar bu kadar insanla koskoca SGK ya aklım mantığım almıyor, içerde de işler böyle mi yürüyor acaba vah ki vah bu ülkenin sosyal güvenliğinin haline... Serzenişim size değil üstünüze alınmayın ama değil 1 ay 1 gün daha bekleyecek tahammülüm kalmadı diğer herkes gibi.. Bıktım artık naparlarsa yapsınlar şu dakikadan itibaren takip etmeyi bırakıyorum açıklanınca -ki normal bir şekilde açıklanacağına da artık inanmıyorum- nasılsa biri görüp haber verir.. Ben bundan böyle twitterda da forumda da yokum daha fazla yıpranmak istemiyorum zira...
-
@nonbisinidem Hocam şubatta dahi bitmeyebilir cümlesi tamamen tarafımca yorumlanmıştır. Ben işlerin detaylı yürütülmesinden dolayı böyle bir tahminde bulundum. Belki de son raddelerdedir. Süre tahmini gerçekten mümkün değil. Kendimizi hazır etmemiz gerekiyor diye söyledim. Kimseyi isyana teşvik etme amacım yok. O yüzden sabırla bekleyelim sadece.
-
@nonbisinidem valla zaten mantiklisi 3 ayda biten Ön sorusturma sonrasi listelerin aciklanip güvenlik sorusturması yapilmasi zaten aciklaninca kazanan adam 6 8 ay da bekler güvenlik sorusturmasını zaten bir adayda sıkıntı çiksa bile yedek denen bir liste var
-
@slutskyy Hocam sizin duyumunuz anladığım kadarıyla ocak ayında yetişmeyeceği yönünde.Ancak şubat tamamen sizin yorumunuz mu?Duyum aldığınız kişi şubatta dahi yetişmeyebilir tarzı bir beyanda bulundu mu?
-
Anlaşılan bugün guy açsa sgkdan önce sınav olur biter işe başlarız
-
arkadaşlar şu güvenlik soruşturması için emniyet içerisinden net bir bilgi verebilecek tanıdığı olan kimse yok mudur? yani sizin hakkınızda şöyle bir işlem yapılıyor bu da tahminen şu kadar sürebilir diyebilecek bir baba yiğit... Söylenenlere göre belli ki çsgb veya sgk gvsler bitmeden bu listeleri açıklamayacak ancak gvslerin ne zaman biteceği hakkında da bir bilgileri yok o yüzden bunu emniyetteki yetkili kişiler az çok öğrenebilir diye düşünüyorum
-
@luthor aynen öyle Hocam. Şubat tamamen benim yorumum. Öyle olsa zaten ilk mesajımda belirtirdim. Ben biraz garantici biriyim Hocam ondan dolayı böyle bir söylemde bulundum.
-
Gözümüz kulağımız sizde hocam @paretowilfredo
-
@slutskyy Hocam ocakta yetismemesini kendimi zorlayarak anlayışla karşılarım zaten 2 hafta kalmış kurumdan ses seda yok.Birşeylerin devam ettiği aşikar.Ama inşallah Şubat tahmininizde yanılırsınız çünkü bizim için çok yıkıcı olur bu.
-
Arkadaşlar emniyetin işi zaten yoğun Sgk için iki kere uğraşmazlar gibime geliyor yani 4te 3 elenme olacak Emniyet Sgkyla mı uğraşıp duracak boştan yere.Yani eleyeceğin adamı niye soruşturuyorsun demezler mi.Zaten soruşturmaların 2 ay içinde yapılması yasal süre.Nereden
bakılırsa bakılsın tıkanma farklı bi yerde bence.Soruşturma meselesi hiç yokken bile 60 70 gün sonra açıklayabilmiş kurum.Hem iş müfettişlik sınavı açıklanmadı Sgk müfettişliği açıklanmadı yani genel olarak bi bekletme mi var anlayamadım -
@luthor Hocam zaten ayni dertten müzdaribim ben de. Beklerken insan ders falan da çalışamıyor adam akıllı.
-
Bazilariniz çok boş ve gereksiz yorum yapip insanların canini sıkıyorsunuz