9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
guvenlik sorusturmasinda neye bakiliyor
feto pkk baska neye anlamadim. -
@mağdurum ailede yolsuzluk yapan rüşvet alan yüz kızartıcı suç işleyen var mı diye de bakıyorlar
-
Hocalarım orada çalışanlar duruma ne kadar hakim tartışalım eğer numarayı düşürebilen varsa biraz daha detaylı bilgi almaya çalışsın. "Sınav komisyonunda demek ne demek?"
Biraz ortalığı bulandırarak bilgi almaya çalışalım. Şöyle ki; karşı tarafa "biraz önce arkadaş aradı ona liste hâlâ bakanlıkta denmiş siz de böyle diyorsunuz" dersek karşı taraf kendi bilgisinin net olduğu kanısındaysa bilgisinde ısrar edecektir. "O arkadaşınıza yanlış bilgi verilmiş" tarzında bir geri dönüş bilginin doğruluğunu ispatlar.
Insallah anlatmak istediğim anlaşılır.
-
@kai-hitwatari bence çok mantıklı
-
Bende aradığımda bu sürecin ÇSGB ile hiçbir alakası yok dedi
e peki neden 102 gün sürdü ?
-Kurulun takdiri bişey diyemem dedi.
Ya telefondaki arkadaş bişey bilmiyor
Yada adam doğru söylüyor biz uyutuluyoruz ben çözemedim bu işi.
ama “sınav komisyonu” diye belirtti konuşma esnasında ve onlar ne zaman yollarsa o zaman yayınlanır dedi -
Adamlar bizim olduğumuzdan daha çok rahatsız olduklarını söylüyorlar artık kaç kişi aradıysa
-
Eger gercekten komisyondaysa aciklanmasi cok uzak degil ben gittigimde ordaki gorevliden bilgi almistim sagolsun anlatmisti baya komisyon toplanir ondan sonra bize gelir bizde yayinlariz demisti insallah komisyondadir
-
@paretowilfredo üstadın alacağı bilgi de gelsin iyice netleşir durum zaten
-
@aday-memur siz yeni mi aradınız hocam
-
Evet daha 5 dakka bile olmamıştır arayalı
-
@aday-memur Size de sınav komisyonu olayını söylemişler haydi bakalm hayırlısı
-
Arkadaşlar ben de aradım şimdi mümkün olduğunca kibarca sıkıştırmaya çalıştım telefona çıkan beyefendi oldukça ılımlı bir şekilde sorularımı yanıtladı. Şöyle ki: bizden bakanlıkta olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmiş olamaz çnkü bizim listeler zaten bakanlıkta olmaz sınav kurulunda olur dedi. Bize gelince de biz açıklarız dedi. Peki hala sınav kurulunda mı size gelmedi mi dedim, gelmedi maalesef dedi. Peki herhangi bir öngörünüz tarih bilginiz var mıdır dedim hani en azından bu hafta / haftaya vs gibi birşey söyleyebilir misiniz dedim, maalesef hiç bir bilgim yok sizin gibi çok arayan oluyor ne kadar stresli olduğunuzu da anlıyorum keşke gelse de bir an önce biz de açıklasak ama maalesef liste hâlâ sınav kurulunda ve ne zaman geleceğini bilemiyorum dedi. Hepsi bu...
-
Artik herseyi bir ipucu bir emare olarak gormeye basladik vallahi deselerki 31 aralik 2018 de acikliycaz pasa pasa beklerim kafam rahat eder
-
@kai-hitwatari ben aradım 1 saat önce adam sınav komisyonunda , bi bilgimiz yok , yönetmeliğin uygulanıp uygulanmayacağı sınav komisyonunun takdirinde dedi.
-
Ben şunu anladım güvenlik soruşturması sınav komisyonunca yapılıyor:)
-
Liste bakanlıktaymış muhabbeti nereden çıktı ki şimdi onu düşünmeye başladım başından beri yanlış yere oynamışız
-
@nonbisinidem paretoda Adem Kaya üstad da bakanlıkta olduğunu belirtti ben ona şaşırdım. Liste gitmediyse nasıl soruşturma yaptırdı bakanlık
-
@deüdem düzeltme : konuştuğum kişi sınav komisyonunun sekretarya işlerine bakıyoruz bi bilgimiz yok dedi
-
Dostlar işleyişi bilen biri olarak şunu net şekilde belirteyim liste bakanlığa yollanıyor. Maalesef memur arkadaşlar kendilerine gelen bilgi kadarını biliyorlar, yadırgamamak gerek. Bakanlıkta olduğu bilgisini ve telefon dialoğunu aktardım size en son. O telefonun her iki tarafı da SGK'nın da ÇSGB'nin de ilk 5 yetkilisinden birisidir, öyle söyleyeyim.
-
komisyondaysa eğer ne oluyor şimdi tekrar bakanlığa mı gidecek?