9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Baumol umarım öyle bir adaletsizlik yapmazlar. Siz ne zaman girmiştiniz mülakata?
-
@yldzkrc ya hocam ortada oturan kişi o kadar güler yüzlü birisiydi ki anlatamam. Bazı arkadaşlar komisyon başkanı çok ciddi diye bahsediyordu.Bu sebepten sordum acaba yer mi değiştirdiler diye.
-
@hogan ben geçen hafta girdim. Ben sadece tahmin yürüttüm aklına kötü bir şey gelmesin. Belki de sırf sormak için sormuşlardır. Bazen her lafa fazla takılıyoruz sürecin heyecanından
-
@Baumol benim ilk mülakatım olduğundan her ihtimali düşünüyorum. Umarım hakkaniyetli bir şekilde sonuçlanır. Hakeden kazansın.
-
@EmrMjdc bu nedir böyle pazartesi 1.komisyonda gireceğim korktum soruları görünce. Ayrıca bunların hepsini size sordularsa muhtemel en çok soru sorulan aday sizsiniz şuan
-
Arkadaşlar sınav sonuçları tahmini ne zaman açıklanır, bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@alexdesouza önceki açıklanma sürelerine bakarak min 2 ay
-
@snc61 zaten biz mülakattan çıkar çıkmaz puanımız veriliyo benim bildiğim. Saçma değil mi?
-
@EmrMjdc Hem zor hem çok amaçları ne anlamadım
-
@alexdesouza onu bilmiyorum ama kesinlikle saçma
-
arkadaslar 1. komisyonda ters bir üye vardı,bana mı ters davrandı herkese mi öyle bilemedim
-
Soldan ikinci sirada gozluklumuydu @nordhaus
-
@nordhaus en ciddi olanı oydu ve alandan doğru düzgün soru soran bir o vardı
-
- Komisyon genelde SGK mevzuatındanmı soruyor arkadaşlar ?
-
@cemcantal kişiye göre değişiyor sanki
-
@nordhaus bunlar hep taktikk
-
O kadar sgk mevzuati calistik bi tane sormadilar arkadaş ya
-
@mimar hocam size de güncel olaylardan soru sordular mı Yoksa sırf alan mı soruldu
-
@yynnss alan hocam sadece
-
@pyle aynen hocam