9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Allah iyiliğinizi versin
-
Bu alım yüzünden hafta sonlarından nefret eder oldum.Olumlu sonuç alsakta hafta sonlarını iple çekeceğimiz günlere geçsek artık
-
Bu alımda hafta sonlarından kurtulmanın tek yolu dışarıya çıkmak, tiyatroya gitmek...
-
spora yazildim.omurgam yamulmus masabasinda durmaktan.omzumun da biri asagi düşmüş bir de bununla ugrasacagim simdi...
-
@mağdurum Geçmiş olsun hocam
-
@mağdurum bende vakit kaybetmemek için yazılmıyorum, gidebileceğim günleri çekmekten de yoruldum artık
-
@harristodaro ben de hep erteledim .gittigimde anladik omurgam yamuk ve omzumun biri düşük.ders calismaktan masabasinda saatler gecirmekten oldu resmen.hic ertelemeyin.yaslandigimi hissediyorum ve bu yasima kadar kendim icin hicbir sey yapamadım hep aman ders calisayim aman yorulurum aman da aman...bizim kaderimiz ders disinda her seyi erteleyerek yasamak olmus..
-
@osmbst adam ne diyor sen ne diyorsun nasıl saçma sapan bir insansın sen ya. daha söylenecek çok şey var ama buna değmezsin...
-
@kazm konuyu degistirdim lutfen bosver=)))))))
-
Din ve siyaseti de şu başlığa bulaştıralım tam olsun. Hadi en son hangi partiye oy verdik niye verdik tartışalım. Aynı onlar gibi birbirimize etmedik laf bırakmayalım. Azcık olan huzurumuzu da bitirelim. Bilim, sanat, edebiyat, devletin bürokratik durumu, kendi işsizliğimizi konuşmayalım ama onca öğrendiğimiz tuğla gibi kitabın ve şaşafatlı okullarımızın, entelektüel birikimimiz içine edelim.
-
Arkadaşlar size bir soru sorayım o zaman.Test kurum sınavlarına nasıl hazırlanıyorsunuz?Baştan her alandan bir kitap bitirme şeklinde mi yoksa not tekrarı şeklinde mi çalışıyorsunuz?Ben şahsen iyi olduklarımda not tekrarı yapıyorum nispeten daha zayıf olduklarımda soru çözüyorum.
-
@luthor Allah ne verdiyse taktiği hocam şaka bi yana ben önce test cozuyorum eksik gördüğüm yerleri konu anlatımları ve soru çözümleriyle destekliyorum. Artık konu çalışacak tahammülüm kalmadı çünkü
-
@mithat-birden Hocam bende iyi olduğum derslerde soru çözmekten sıkıldım.Kaynak değişse bile sorular aynı.O yüzden eksik yerlerde konu+soru iyi yerlerde sadece hızlı konu tekrarı yapıyorum.En azından zaman kaybı olmuyor.
-
@mağdurum henüz okumadım 2 gündür yoktum da tekrar ateşlediysem pardon:) şimdi kalan iletileri okuyacağım...
-
@mağdurum geçmiş olsun hocam bu arada bende yeni öğrendim ki nur topu gibi bir boyun fıtığım olmuş
-
@luthor standart konu çalisiyorum iyi oldugum olmadigim farketmeksizin tekrar gibi oluyo
-
@luthor ben kendi notlarimdan bi okuyup soru cozuyorum.hep tekrar arti soru kitaplarim ayni nerdeyse ...bir de eskiden eksik oldugum yerlere yoğunlaştım
-
@mağdurum Ben birde tekrarlık kitaplar edindim.Themis iktisat ve themis hukuk aldım.İkisinide tüm kitabı tekrar ederek okuyorum.Maliyede sadece defter notum onu tekrar ediyorum.Muhasebede mali analiz formullerine falan bakiyorum.
-
1.5 yılı aşkındır bu işin içindeyim. Fena da ders çalışmam. Ama eksik hiç bitmiyor. O yüzden sürekli en başa tekrar ediyorum.
-
Kpssden sonra hiç soru çözmedim tüm kurum sınavlarına tekrarlarla girdim,bence olay sorudan çok tekrarda