9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@inflexible siz böyle diyince cem yılmazın yahşi batı filmindeki bir repliği aklıma geldi. Kızılderililer bunların yolunu kesip soyuyorlardı cem yılmaz üzerindekileri çıkarırken "...meseler bari" diyordu bizim iş ona döndü
-
@black tam ben yazacaktım hocam onu:)
-
Benden size gelsin dostlar
-
@black Hocam yorumu attım atınca benim de aklıma o sahne geldi:)
-
@inflexible aklıma yahşi batı geldi çok güldüm ya
-
@aday-memur ooo bana Mesajlar geç gelmiş konu çoktan bitmiş
-
@denetcii @Inflexible o sahne cuk oturuyor herkesin aklına gelmesi normaldir
-
Salı sallanır,
Çarşamba çarşafa dolanır,
Perşembe perişanlık,
Cuma mübarek gün,
Cumartesi, Pazar tatil,Şunun şurasında Pazartesiye ne kaldı ki
Bu arada, başkan retweet yapıyor sürekli. Meydana çıkar yakında.
-
@budageceryahu @msbağlı dan bildirimler gelince kalbimde bir çarpıntı oldu akşamüstü
-
30 gün tezi muhtemelen doğru çıkacak. Geçmiş zamanda dediğim ocağın sonu şubatın başı gibi açıklanacak duyumu ki ben bunu Denetmen bir arkadaşımdan duymuştum. Sanırım doğru çıkacak..
-
@krtalprn ilaç işini boşver hocam bende bel fıtığı da var kaç sene önce teşhis konmuştu o zaman gençtim çok üstelik lisanslı sporcuydum... dedim sen kim lan beni yatağa bağlayacak, hareketlerimi kısıtlayacak sürekli bel egzersizleri yaptım arka bel filan ve doğru fiziksel aktivitelerle sürekli bele dikkat ederek yaşadım şu an itibariyle 5 yıldır bir sıkıntım yok aynı şeyi şimdi boyun için yapıcam:) tavsiye edilir bu fıtık olaylarında doktorlara güvenme hocam ne kadar uzman olursa olsun
-
@kazm işin aslı aslında düzenli spor yapmakta yapmadığım zaman ağrı artıyor
-
...Ardından bir sabah kalktığımızda her şey bitmiş olacak ve biz önümüze bakacağız.
Aguste comte
-
Arkadaşlar yine geldi tipini şeaptığım diyeceksiniz ama ben gene doğru bildiğimi söyliyim bu hafta da açıklanmıyacak bence durun durun vurmayın
-
@furkitofaso hahahahaj Zaman seni haklı çıkaracak gibi bence de. Perşembe günü coşkun seller gibi taştım ama zaman geçtikçe "ulan o iş öyle değildi ya" evresine geldim. Ben tekrardan senin yanına karanlık tarafa geçiyorum kardeşim
-
Arkadaşlar mülakata girmedim sonuç falan beklemiyorum ama her gece girip mutlaka iletilerinizi okuyorum gülüyorum üzülüyorum acınızı derdinizi paylaşıyorum Allah hatrınızı yapsın umarım kazanırsınız..
-
@slutskyy yani keşke açıklasalar tabi hepimiz aynı durumda bekliyoruz ama kulaklarıma inanmamam lazım o zaman yok ya ben duymamışım rüya görmüş falan olmam lazım
-
@furkitofaso Neyse sabah sağlam linç yemeden hafiften konuyu kapayayım. Hatta açıklandı denilene kadar ben susayım
-
@slutskyy aynen aynen biz susalım hocam dövecekler bizi yoksa arkadaşlar şaka yapıyoruz ya biz bu arada şeapmayın yani tabi inşallah açıklanacaktır bu hafta en nihayetinde koca koca üstadlar bu şekilde bilgi verdi dimi
-
Haydaaa ne yaptınız hocam siz duyum mu geldi yine