9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey duyum aynı duyum ya biz hiç yerimizi değiştirmedik neyse o herkes açıklanacak derken de daha önce ben açıklanmayacağını söyledim yine aynı şeyi söylüyorum her hafta aynı terane kimse kusura bakmasın yok açıklanmıyacak diyorum kimse inanmıyor her hafta bişey çıkıyor herkes umutlanıyor cidden çok üzülüyorum inanıp inanmamak kendi elinde herkesin ne diyeyim ama insanlar doğrulara değil de duymak istediklerine inanıyorlar
-
@furkitofaso kardeşim yanlış anlama insan sinirleniyor bu durumlara. Yani sinir size karşı değil. Ne bu hafta açıklansa kimsenin size kızmaya hakkı var ne de dediğiniz gibi daha geç açıklansa bu hafta açıklanacak diyenlere. Zaten hiç bir açıklama gelmezken benim gibi duyum alamayacak durumda olanların en azından inanacağı bir duyumu duymaya ihtiyacı oluyor. Doğru veya yanlış çıksın önemli değil bence. Allah razı olsun duyduklarını buraya aktaran herkesten
-
@aliyar-bey bence insanları sinirlendiren şey az kaldı yakında ha oldu ha olucak diyerek sürekli umutlandırılıp umutlarının boşa çıkmasına neden olunması bunu kim yapıyorsa yapmasın lütfen dileğim bu kimsenin burda insanların umutlarını kırmaya hakkı yok yarın uyandıklarında beni linç edicekler biliyorum ama durum bu ben doğru bildiğimi söylemekten vazgeçmiyeceğim
-
@furkitofaso bence de böyle duyduysan böyle söylemeye devam et zaten. Başkaları da daha erken veya daha geç ne duyduysa aktarsın. Yarın diye duyduysa yarın desin bunda sıkıntı yok bence. İşkembeden sallanmadığı müddetçe en azından benim açımdan problem yok. Ama kafasına göre sallayan varsa da çok hakka giriyordur o da ayrı bir konu
-
@furkitofaso ne zaman peki duyuma göre net bir tarih değil ama bir aralık? En iyi ne zaman en kötü ne zamana açıklanır?
-
@nolmuyor hocam zaman vermek cidden çok zor açıkçası bu değişebilecek de birşey normal koşullarda bana söylenene göre benim cevap vermem gerekirse bir ay daha sonuçları beklememeliyiz biz o da en az bir ay daha önce başka bir arkadaşımız da burda söyledi atama kısmını kısa tutacaklar daha önceki promosyonlardakiler kadar bekletilmeyecek bu promosyon buna ben de katılıyorum aynı şekilde sonuç açıklandıktan çok kısa bir süre sonra atama gerçekleştirilecek tabi şöyle bir durum var açıkçası görünen o ki kurum bu durumdan rahatsız sürecin uzuyor ve gecikiyor olmasından.Buradan anlaşılan o ki onlarda pek birşey yapamıyorlar bununla alakalı.O başta söylediğim süreninde kısalması durumu ancak kurumun bu rahatsızlığından dolayı oluşan baskı neticesinde pektabi mümkün onu ilerleyen zamanlarda görüceğiz.Geçtiğimiz hafta kurumda hareketlilik var iddaasının çıkış nedeni de kurumdaki rahatsızlığa bağlanabilir evet bir hareketlilik söz konusu olabilir bu hareketlilik süreci de hızlandıradabilir bunu zaman göstericek.Şuan için benim aldığım bilgiye göre daha zamanımız var malesef.
-
Size de sisteminize de ....... simdi mi aklınıza geldi yeni bi uygulama yapmak ya saka gibi . Durup durup da simdi niye yapıyosunuz. 9promosyona gareziniz nedir ya ? Bu adamlar size napti ya insanlara eziyet etmek hosunuza mi gidiyo ! 8. Promosyondan once açıklamaz diye bi sekilde bekledik ama yeter artik ya bu kadar da olmaz . Insanlari kotunun kotusune alistirdiniz, hasta ettiniz bir nesili sinir sahibi yaptiniz, psikolojisini bozdunuz . 3 ay 4 ay ne demek ya .bir sonuc icin bu kadar surundurulmez ya . Aciklayacaksan açıkla devlet sırrı mi ne bu ya. Kazanan sevinsin, kaybeden yoluna baksin . Ne bu belirsizlik ya
-
belki 10.promosyon bizden once baslar üzülmeyelim.10.promosyona basvururuz bunun aciklanacagi yok=))) 9 lar siz bekleyin 10u halledip gelecegiz demelerini bile bekliyorum=)))) saka gibi
-
O oo bu haftaya her zamankinden farklı umutsuz başlanmış;) dün biri keyifli haftasonlarımı özlüyorum demişti ya nasıl hak verdim ama şimdi haftaiçlerinin daha keyifsiz olduğuna kanaat getirdim.cumaya kadar bekle akşam 5ten sonra “bu da mı gol değil” “açıklanır gibi gelmişti bana” de dur. Sabır diliyorum herkese ve kendime de:))@mağdurum çok geçmiş olsun ve boyun fıtığı olduğunu öğrenen arkadaş(kusura bakmayın isimleri göremiyorum telefondan yazıyorum )
-
@furkitofaso sürecin içersinde bulunduğumuz aşamasının uzamış olmasının, işe başlama kısmında bir kısalmaya sebep olacağı hiç mantıklı değil.
Orada da bir arşiv araştırması ve il tercihi süreci işleyecek. -
@joeblack16 haberlerinizi bekliyoruz
-
Haftaya gergin başladık hadi bakalım :)) iyi düşünelim iyi olsun demek istiyorum ama haftalardır zaman sürekli bizi hayalkırıklığına uğrattığı için iyi ya da kötü birşey düşünemez olduk ne yazık ki... HAYIRLISI demekten başka çare yok..
-
@budageceryahu bunu burda başka bir arkadaş daha söyledi kendilerince o şekilde telafi etmeyi planlıyolar sanırım bana neden kızıyosunuz onu anlamadım
-
@furkitofaso suclamiyoruz kardesm telafi edemez diyoruz :)) arkadasin dedigin gibi il tercihi evrak teslimi guvenlik sorusturmasi formu..
-
@furkitofaso kızmak demeyelim yine de
Duyum kaynakları başlarından savmak, bu mantıksız bekleyişe bir anlam kazandırmak için bir şeyler uyduruyor bence. -
@joeblack16 bu tartışmayı son noktayı koyar inşAllah
-
@ygndz hocam şaka yapıyorum sıkıntı yok o konuda da malesef benim duyumum bu yönde açıklandıktan sonraki kısmın açıkçası çok ben de nasıl olucağını kestiremiyorum ama açıklanması ile alakalı kısım konusunda bana gelen bilgi bu yönde :))
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@joeblack16 bu tartışmayı son noktayı koyar inşAllah
Tartışmaya:)
-
@budageceryahu hocam haklı olabilirsiniz mantıklı geldi bana da ama açıklanmasıyla alakalı kısım net gibi güvendiğim insanlar aracılığıyla bu bilgilere bi kaç yerden ulaşmaya çalışıyorum ve bilgiler uyuşuyor biribiriyle
-
@denetcii hocam o arkadaşın yazdığını bende okudum özel kalem müdürüyle görüşecekti sanırım bende açıkçası merakla bekliyorum vereceği bilgiler çok önemli