9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@lewiscook hey allahim eminim sinirler gergin arkadaslar ama burada gelisme oldukca yazan arkadaslar "amme hizmeti yapiyor" yani demek oluyor ki cebinizden 5 kurus cikmadigi halde ve mabadinizi kipirdatmadiginiz halde bu insanlar yardimci olmaya calisiyor! Kimse sizi memnun etmek zorunda degil sag duyulu olun azcik
-
9.promosyon SGK denetmen yardımcıları için tek teselli, yeni yönetmeliğe göre, rekorun kendilerinde baki kalacağı olacak sanırım.
-
Sinan uzunpınar tweet atmış ama yine kayda değer bişey yok malesef...
-
Dostlar tekrardan merhabalar... SGK Özel Kalemi Salih Beye mülakat sonuçları ile ilgili hepimizin merak ettiği sorulr ve kaygılar iletildi. Yanıt geldiği an sizlerle paylaşacağım.. Umarım olumlu bir haber alırız..
-
Dernek genel baskani Sinan Uzunpınar twittersan aciklama yapmis. "Konuyla ilgili gorustuk fakat aciklama yapmaya yetkili degiliz" demis kisaca.
-
@joeblack16 emegine saglik hocam
-
Bu konuda yetki başkandaysa, herkes aynı cevabı verecektir. Az daha sabır, diyecekler.
Ama başka kimseye nasip olmayacak rekor bizde kalacaktır. -
Başkandan yine Allah razı olsun ciddiye alıp cevap atması bile büyük nezaket ama en azından bir zaman verseler artık.Bu ay gelmeyecekse veya şubat sonuysa ya da daha ileri bir tarihse bilelim ve boşuna ümitlenmeyelim.
-
@joeblack16 hocam geri dönüt bugün olurmu
-
Acaba bizim dosyanın başına birşey mi geldi Dosyayı kaybetmiş olmasınlar
-
Arkadaşlar duyumlar hep aynı adem hocanın yazdıkları sinan beyin açıklama yapamıyoruz demesi sonuçlarını birkaç gün içinde açıklanacağı yönünde.Ben böyle düşünüyorum.Sakin olalım ve bekleyelim.
-
@denetcii hani bi söz vardır ya "koskoca okyanusta yüzer de bir kaşık suda boğulur insan" hepimiz o kıvamdayız okyanusu aşıp da derede boğulacak hâle geldik sabrın da sonunu getirttiler maalesef...
-
@nonbisinidem hocam benim duyumum birkaç gün içinde açıklanacağı yönünde bakalım hayırlısı olsun.Bir şey yazmaya da çekinir olduk artık.
-
@denetcii duyum mu aldın kardeşim
-
bu nasıl bir yanıt nasıl bir tweet ben inanamadım.hadi 1-1.5ay sonra atılmış olsa anlayabileceğim bir tweet.108. gün bugün ya!!! ve bugün de açıklanmayacağı belli bu tweetle. madem başkandan gelecek haber bekleniyor o zaman bu stk neden var. yani kimse başkana ulaşamıyor mu bu kurumda. muhakkak ki başkanın tek uğraşı bizim alan değil. bu sebeple kollar kuruluşlar var. şu günler arası dahi denemiyor mu bugün mü farkettiler bu durumu şaştım kaldım ya!! neyse sinirimi içimde yaşayayım sessizce yapayım daha çok yazarım 108.günün ağırlığıyla
-
@slutskyy evet hocam ama kesin diyemem.
-
Arkadaşlar twitterdan Sinan Uzunpınlara yazalım da en azından bir tarih aralığı versin.Bu açıklamanın kayda değer bir yanı yok ne yazıkki.Sgkyı arayınca oradaki memur bile “duyuruları takip edin” diyor zaten.
-
@luthor ben anında yazdım hocam ama pek salladığını sanmıyorum...
-
@nonbisinidem Bende valla 3 tane attım.Biraz bastırsak belki işe yarar.Bence şuan bilgisi kesin vardır.
-
@denetcii umarım duyumunuz doğrudur.. Her zaman belirttiğimiz gibi sitemlerimiz asla duyumcu arkadaşlara değil bizim sitemimiz bizleri bu hâle sokanlara..