9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kpssiibf Dm den mi hocam?
-
@kpssiibf çok teşekkürler ve görebileceğimiz yerde mi cevap?yanlış anlaşılmasın bu tip haberleri görmek rahatlatıyor ondan:)
-
@joeblack16 tamam işte bir ay sonra 8. promosyonda da başkan Mehmet Selim Bağlı az kaldı demişti bir ay sonra geldi. Yine 1 ay deviririz moral bozmak için değil gerçekçi bir yaklaşım sadece benimki.
-
@luthor evet hocam dm den
-
@kpssiibf mümkünse bir ekran fotosu rica etsek
-
@poisson hocam ekran görüntüsü nasıl yukleniyor
-
-
Twitter olan yükleyebilecek olan bir arkadaş varsa dm den atayım
-
@black, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
hocam görsel url yazan yeri silip linki oraya yapıştıracaktınız
böyle anlatmış daha önce doğru hatırlamışım
-
@poisson hocam onu yaptım dm den yolladığı için kendi hesabımdan girdiğim için başkası göremiyor.
-
resim yüklemenin en kolayı bir resim upload sitesine veya bir drive hesabına yükleyip linkini buraya ekleyin isteyen arkadaşlar oradan bakabilir
-
Ben arkadaşa mesaj olarak yazdım hızlıresim uygulamasından yapabilir diye umarım anlatabilmişimdir
-
@kpssiibf tabii yollayınca farkettim ama mesajı geri alamadım belki birileri yardımcı olur
-
Bir etkinlik daha patlatalım
-
Arkadaşlar bu hafta il göç başvuruları başlıyor sizlerden ricamız başvurularını son iki güne kadar bekletmeniz SGK nın açıklanma ihtimaline karşı. Biraz belki puanlar düşer bu sonuçlardan sonra
-
@bonus çoğumuz eminim öyle yapacak hocam
-
Arkadaşlar yüksek lisans ders seçimini bir dönem yapmasam ne olur bilgisi olan var mı
-
@bonus Evrak teslim var mıydı hocam göç ilanlarında?
-
@krtalprn birbirimize destek olacaz böyle böyle inşallah tez zamanda açıklanır da herkes nefes alır
-
@luthor yok diye biliyorum.