9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn her an bizim tweet de gelebilir mi ne dersiniz??
-
Arkadaşlar Apaydinin tweetini degerlendirelim bizde konuyu Apaydina,Bagliya iletelim.Son bir gayret haydi twittera.
-
Başkanın tweetinin altina yazalim arkadaslar. Eykinlik yapmaktan daha mantikli ve daha etkili olacaktir. Hadi davranin bir cevap alalim.
-
Hadi arkadaşlar gören gelsin
-
Sonuçlarda mükerrerlik olmasın diye müfettişliği açıklıyorlarsa, en geç haftaya da bizim Denetmenlik garanti açıklanır.
-
Yalnız helal olsun bize de koskoca Teftiş kurulu Başkanını darlıyoruz
-
Asıl Mehmet Selim Bağlı’ya helal olsun.Bu kadar darlamaya taş olsa dile gelir bir cevap verirdi ama MSB vermedi hayret gerçekten.
-
@luthor adam girmiyor Tweeter'a hafta da bir veya iki kez girip rt'rini yapıp çıkıyor bence
-
İnşallah sgk müfettişliği kazananları denetmenlik listesine de almazlar
-
@drago Başına bir şey mi geldi acaba
-
@buhara onları ayarlamışlardır sıkıntı olmaz zaten neredeyse aynı vakitlerde yapıldı müfettişlik asil kazanan denetmenlik listesinde yer almaz ama yedekdekiler yer alabilir
-
Adem hoca muffettislik için de aynı düşüncede olduğunu söylemişti haydi bakalm sıra bizde
-
@black Sgk müfettişliğinde yedek liste olmaz. Müfettişlik açıklanırken MSB de tweet atıyor. Belki orda bi açıklama yapar.
-
Biri Msb ve Mustafa Apaydın'a DM'den mesaj mı atsa geçen gün bir "uyudun mu" geyiği dönüyordu hani
-
Teftis kuruli baskani kesinlikle mevkisini hakediyor gosterdigi anlayis ve ornek idareci profili ile.Twitteri baskalarinin twitleri ni sadece rt etmek icin kullanmiyor gercekten helal olsun.
-
@slutskyy daha önce müfettişliğe girmediğim için yedek vardır diye düşünmüştüm şimdi mevzuattan baktım evet düşündüğüm gibi yedek varmış sanırım daha önceden açılan kadro sayısı kadar aday mülakata kalmadığı için yedek olarak kazanan olmadı siz orada yanıldınız
(2) Giriş sınavı notunun eşitliği halinde; yazılı sınav notu yüksek olan aday öncelik kazanır. Bu notların da eşitliği halinde sırasıyla yabancı dil ve kompozisyon notlarına bakılır. Sınavda başarı gösterenlerin sayısı ilan edilen boş kadro sayısından fazla olursa, ilan edilen kadro sayısı kadar aday asıl olarak, diğer adaylardan başarı sıralamasına göre ilan edilen kadro sayısı kadar aday da yedek olarak sınavı kazanmış sayılır. Diğerleri için sınav sonuçları kazanılmış hak sayılmaz.
-
Müfettişlerin kaç gün olmuştu arkadaşlar?
-
@black Hocam yedek olmazdan kastım yönetmelikle ilgili bir şey değil. Sayıya bakarak öyle söyledim
-
-
@black 17 18 ekim civarında sözlü sınavları bitti hocam