9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hedefsgkk pardon ekim yazacaktım yanlış olmuş
-
@paretowilfredo hocam sen ne dusunuyosun olanlar hakkinda yakinmidir bizi en iyi sen anliyosun valla
-
Hala yakinmidir demek cok garip degilmi bu saatten sonra nasil uzak olabilir ki 108 gun olmus artik yakinda aciklanir aciklamasi cok itici gelmiyor mu.
-
Şu Twitter'dan sürekli msj atanlar var ya harbiden adamsınız inşAllah kazanırsınız.
-
Yarın da inşallah sayın bağlı dan bir tweet gelir
-
@nonbisinidem hocam duyum yok içimden geldi öyle yazdım
-
@denetcii kocaman bir AMİNNNNN :)))))
-
Sgk teftis başkanindan çok ,baskanin darlamanin tam zamani bence
-
Soru : denetmenlik ne zaman açıklanır hocam ?
Adem Kaya : Bu konudaki düşüncelerimi paylaşmıştım Fatih Bey. Bu hafta denetmenlik sonuçları da açıklanırsa gayet güzel bir hafta geçirmiş oluruz.
Yorum yüce Türk Milletinin..
-
@staticman Aynen hocam süper olur gerçekten deseydiniz.
-
Bence başkan totem yapmış.
9. dönemin şerefine, 9000. mesaja ulaşınca buradan açıklayacak. -
@budageceryahu 9000 degil de hocam haftaya kalacak gibi çok yakında diyorlarsa
-
Değerli arkadaşlar bu kadar görmezden gelinmez bizimle yahu... Tweet attığımız @cceylan58 Cevdet Ceylan Bey, Sivasspor Robinho'yu transfer etti diye 2 RT yaparken bizler günlerce, yüzlerce kez yazdık ama bir yanıt alamadık, görmezden gelindiğimiz bu kadar belli edilmez pes diyorum.
-
@hattorihanzo Dostum merhaba öncelikle. Diğer dostlar size de Merhabalar. Sürekli takipteyim sizleri ama çok sık yazmıyorum, birincisi yoktan yere yüreğinizi hoplatmaktan imtina ediyorum. Selamın Aleyküm dostlar yazısının dahi bazı dostların elinin ayağının karışmasına neden olduğunu bildiğimden bunu yaşatmak istemiyorum. İkinci olarak da yani nahoş şekilde bizi bilmeden kıran dostlarımız oldu. Görüyor okuyoruz bunları. Ancak anlayışla yaklaşıyorum bir şekilde herkes bu süreci atlatmaya çalışıyor bir dil belirleyerek kendisine. Bu nedenle de yazmıyorum fazla ama sizi görmezden geldiğimi düşünmeyin. Özelden gelen dostların hemen hepsine dönüş yapmaya çabalıyorum.
Gelelim konu hakkındaki bilgi ve düşünceme;
Benim düşüncem bu ilerleyiş ile eşdeğer zaten söylemiştim kurumdaki bakış açısını. Kısa süre evvelinde halen Bakan Yrd. önünde olduğu bilgisini aldım bi iki gün evveliydi bu. Artık kurum hâzır ve nazır bekliyor açıklamak için. Süre kısıtını da hesaba kattığımızda artık son düzlükteyiz. İnşallah kısa vakitte neticeyi alacaksınız dostlar. İnşallah yüksek oranlı bir başarı olur da buralar bayram yeri olur.
-
Belki de bu kadar uzun sürmesinde bir hayır vardır. Düşünsenize, bizden önce Kaymakamlık, Vergi Müfettişliği, SGK Teftiş vs açıklandığını. Yüksek puan alan arkadaşlar bu sınavların hemen hemen hepsine katıldı. Bu saydığım sınavları kazanan arkadaşlarımızdan sonra denetmenliğe daha çok kişi girebilecektir. Ne bileyim işte, iyi şeyler ümit ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
-
@timbergen, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
En büyük ümidim SGK'nın açtığı müfettiş alımı , malum SGK daha bir önceki müfettiş alımının sonucunu açıklamadı . Yeni alımın başvuruları ise 29 Ocakta başlıyor . Herhalde artık o başlamadan diğerini ve bizi beraber açıklar
Her gelişme doğruladı tezimi . Umarım sonu da tahmin ettiğim gibi olur . Bilgi veren / paylaşan , twit atan herkese teşekkür ederim kendi adıma .
-
@timbergen senin sayende tinbergene sempati duymaya başladım hocam
-
@paretowilfredo inşallah üstad eksik olma
-
@krtalprn Hocam teşekkür ederim görüşün için . Ancak adını yanlış yazdığımı yeni fark ettim
Her ekonomide, en azından millî savunma ve benzeri kamusal hizmetleri üreten bir kamu kesimi mevcuttur ve bu durum, ekonominin esas yapısının kapitalist özelliğe sahip olmasına engel değildir
diye her soru bankasında C şıkkında olan soruyu sevdiğimden kişiye sempatim
-
@budageceryahu Güzel kalpli birisin kardeşim. Artık hepinize içimden gelerek kardeşim diyorum. Gönlün gibi güzel olsun kaderin.