9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@timbergen evet hocam
-
@paretowilfredo sağolasın hocam bizi bi siz anlıyorsunuz çok sağolun
-
- Sayfaya totem yapsam diyorum yarın zaten 400. sayfayı görürüz. Yarın da çok iddialı geliyor. Neyse ben 400. sayfada açıklanır diyorum.
-
@paretowilfredo hocam cok tesekkur ediyorum kurumdan biri bir kac gun icinde insAllah bize de umut verici bir aciklama yapar keske sen baskan olsaydin ne kadar güzel olurdu
-
arkadaslar içimden geldi.iyi ki varsınız.iyi geceler
-
@timbergen Ayrıca Birinci Beş Yıllık Kalkınma Planı'nın mimarlarından kendisi bildiğim kadarıyla. Memlekete hizmeti olması daha da güzel.
-
@paretowilfredo hocam bakan yardimcisinda olduğunu aktarinca atacagimiz tweetlerde de onu etiketleyelim diyecektim ama kendisinin twitteri yok gibi bise resmen boş bir hesap belki de hic kullanmiyordur
-
Bilmeyenler için hesabi @orhanyegin
-
Günaydın bu gün açıklanması dileğiyle hayırlı günler
-
@krtalprn her gün bu temenniyle uyanıyoruz
-
@brzezinski ben orhan yeğini ilk zamanlar çok etiketledim ama dediğiniz gibi hesap boş pek kullanılmıyor öylesine açılmış gibi..
-
Bu hafta hangi gün açıklanır acaba
-
@krtalprn ilahi hocam bu hafta açıklansın da isterse Pazar 23:59'da açıklansın
-
@resetat orası öyle de hocam adrenalin artmaya başladı
-
@krtalprn artmak ne demek hocam vallaha yerimde duramıyorum çok gerildim bende
-
@denetcii 10 sayfa okuyorum buraya bakıyorum bir şey olsa da buraya baksam diye uğraşıyorum
-
bir duyuru daha geldi. bizimle ilgilimi
-
yerleştrilenler felan diyor. kimi yerleştirdiki sgk
-
arkdaşlar niye ses vermiyonuz heyecan yaptım
-
@hadinbahım
2828 SAYILI SOSYAL HİZMETLER KANUNU KAPSAMINDA KURUMUMUZ TEŞKİLATINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARIN ATAMALARINA İLİŞKİN DUYURUBizle alakalı olduğunu sanmıyorum.