9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Aramak isteyenler Bakanlik Özel kalemini arasin bence çikarsa ordan biseler çıkar
-
Arkadaşlar twitter'dan bastırsanıza ya tam zamanı şimdi yazan çok az kişi görüyorum
-
@brzezinski bundan emin mıyız hocam
@nonbisinidem bende müşteri olmadikca yazip rt yapıyorum. Herkes biraz özverili davransa keşke -
@kardinalist neyden hocam
-
@brzezinski listenin hala bakan yardımcısında olmasından hocam
-
@kardinalist @paretowilfredo hocam dün yazmisti listeler bakan yardımcısında diye kaldı ki kuruma gelse başkan sessiz kalmaz
-
@brzezinski sağolun hocam ben onu kacirmisim
-
arkadaşlar eski sayfaları yüklemedi teoefon bir türlü ? şu an ne durumdaymış üşenme oku demeyin girmiyor telefon affınıza sığınarak soruyorum çemkirmeyiniz
-
@brzezinski ayıpsın kardeşim o iş bende
-
Yine bir kalp çarpıntısı...
-
@kai-hitwatari aynen
-
@bdbd, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
arkadaşlar eski sayfaları yüklemedi teoefon bir türlü ? şu an ne durumdaymış üşenme oku demeyin girmiyor telefon affınıza sığınarak soruyorum çemkirmeyiniz
Kardesim kaydadeğer yazilar olarak pareto üstad listeler bakan Yard önünde demiş ondan dolayi sayfa biraz hareketlendi diğer arkadaşlar da etkinlik yapalım diyor kurumu arayalım falan filan yani pek bişey kaybetmedin :))
-
@bdbd çok yakında açıklanacak noktasındayız..bu haftaiçi müfettişlik açıklanacakmış Mustafa Apaydın tweet attı..bizim listeler de bakan yardımcısındaymış..öyle dendin..beklentiler bu hafta yönünde(her hafta olduğu gibi;)) ) ama da güçlü beklentiler denebilir:D
-
@sylmz teşekkür ederim benim kendimden umudum yok da sizler için hayırlısı olsun inşallah
-
Enerjimiz düştü iyice. Artık şu enerjimizi yükseltecek birşeyler olmalı.
-
@poisson hadi inşallah 24 ocak için totem yapmıştım tutar belki
-
Twitter'a girip rt yapıyor bizim o kadar tweet'e tek bir cvp yok.. Vay arkadaş ne değersizmişiz kimsenin umurunda değiliz resmen...
-
@bdbd kısmet bu işler kardeşim. Hayirlisi olsun
-
@nonbisinidem Sivasspor'a gelen robinho kadar değerimiz Yok Cevdet Ceylan onu beğenip paylaşıyor şaka gibi o kadar tweet attık böyle yöneticilik olabilir mi ?
-
@nonbisinidem hocam twitter adresiniz ney ben bi cevap yazayım kendinizi değersiz hissetmeyın