9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sylmz nick'im aynı da sizden gelecek yanıt beni zıplatmaz yalnız :))))) yine de tşk
-
@halilhy valla ben daha önce de söylemiştim herkes süreç sıkıntılı şudur budur derken ben süreci yöneten şahıslardır demiştim... Neyse bu konuları daha fazla irdelemenin elbet mânâsı yok ama Cumaya kadar açıklanmazsa olay çıkartabilirim
-
Nereye kadar RT
-
@nonbisinidem hocam ne cumalar gördük yine de bir şey yapamadık. Merak etmeyin olay çıksa da her zamanki gibi gören duyan olmaz.
-
@kai-hitwatari en çok da bundan nefret ediyorum işte çaresiz eli kolu bağlı olmaktan ve hiç birşey yapamamaktan
-
@nonbisinidem herkes patlamaya hazır bir bomba gibi
-
@halilhy topluca Ankara sgk binasına mı yürüsek napsak
-
Burokratlarimizin twitter kullanma amaci cumhurbaskanimizin twitlerini favlamak la rt yapmakla sinirli kaliyor malesef bir aciklamayi bize cok goruyorlar.
-
@nonbisinidem hocam artık zamanı geldi bence de sgk binasına doğru yol almak lazım
-
Aslında SGK çatısına çıkıp intihat blöfü yapmak lazım hem basında baya yankı uyandırır :))
-
Twitter da durum şoyle dentmen, mufettis kurum baskanini favliyo ,kurum baskani vekilleri ve bakani favliyo bakan bazi bakanlari ve cbaskanini favliyo bizde hepsini favliyoz gidisat iyi degil
-
@nonbisinidem geçen gün demiştim bunu ben varım
-
@resetat blöfe de blöf yaparlar bence yakında açıklıcaz derler kesin
-
@nonbisinidem hocam ben toplu intihar düşünüyordum. Seninki daha iyiymiş.
-
Arkadaşlar bu haftadan beklentisi olan var mı bi tahmini olan?
-
Arkadaşlar ,şuan konuyla alakalısi yok söyleyeceğim şeyin ama kurumun alımlarında başarıli yedek olarak kalanlarin bir sonraki alıma neden otomatik olarak alinmadiklarini anlayamıyorum. Bunu aciklayacak var mı ?
-
@random çünkü diğer sınav yapıldığında bir önceki sınavın geçerliliği bitiyor hocam.
-
@bdbd sağolun hocam
-
Kıymetli kardeşlerim
Perşembe anket sonlanacak
25/30ocakta metin hazırlanacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
Twitter gibi iibfli için süre sıkıntısı yok31Ocaktan sonra insanlar
İlanın gelmediği HER GÜN
GİBten çıkıp imzalanmayan HER HAFTA
Duyumların ertelendiği HER AY
ETKİNLİĞE DOĞAL OLARAK YÜKLENECEK"Ne olur etkinlik düzenleyin" demeyecek
"Bir mektupta halamdan atacağım" diyeceksinizAtama değil sınav isteyeceğiz
Allah destek olandan razıdır. -
@milliirade kardeşim yenisin galiba.. “atama değil Sınav istiyoruz” ne demek.
Demedi deme bi süre sonra sınavlara girmek sıkar, atama istemeye başlarsın.