9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar daha önce yazılı olarak anlatmıştım ama yeterince anlaşılır olması için görsel anlatım ekliyorum
-
https://i.hizliresim.com/Mdy6Y9.jpg
ben bu şekilde atıyorum @kpssiibf arkadaşımızın sinan uzunpınar ile olan konuşmasını -
Dışarda olduğum için burdan bir arkadaşa yolladım atar birazdan arkadaşlar
-
@bonus inşallah hocam
-
Yakinda ama ne kadar yakin ?
-
@Shady1 belki yarin belki yarindan da yakin
-
Dostum o mesaj Ali aksakallı ile yapılan görüşmeden sonra söylenen mesaj bence. O zamana da aynı şeyi söylemişti yine aynı şeyi tekrar etmiş. Benim tahminim bu cuma sürpriz yaparlar duyum değil sadece beklenti
-
Gecen pro. Msb nin az kaldi diye tweet atmasindan tam 43 gun sonra aciklanmis
-
Arkadaşlar az kaldı ile çok az kaldı arasında Sgk için çok keskin bir çizgi var. Geçen promosyonda çok az kaldı denildikten 3 gün sonra açıklanmış. Çok az kaldı söylemine binaen ben az kaldı diyorum.
-
Allah'ım hepimize sabrımızın mükafatını elde etmeyi nasip etsin inşallah.
-
@slutskyy Aynen ben de çok az kaldı cevabına güveniyorum
Diğeri baya uzun çünkü. -
@slutskyy Kardeşim sen de açıklanır diyorsan bu iş bitmiştir:)
-
@denetcii Hocam benim sağım solum belli olmuyor beni baz alma
-
@furkitofaso Kinayeli bir like hissettim
-
@slutskyy yok hocam normal like o sıkıntı yok
-
Arkadaşlar yakında denildiğinde ben hiç de bir iki hafta gibi birşey anlamıyorum bu çok kaçamak muamma bir cevap bir iki haftalık süre kaldığında çok daha net cevaplar vereceklerdir heralde
-
@furkitofaso dernek baskaninin dediginden cok özel kalemin dedigine bakiyor kardeşim okursan
-
@brzezinski ben özel kalem müdürü beyefendinin söylediğinden de öyle birşey çıkartamadım tabi takdir sizin
-
Sn. Mustafa Apaydın müfettişlik bu hafta açıklanacak diye twit attı şimdi
-
Mustafa apaydın tweet atmış müf yard bu hafta açıklayacağız diye ben de denetmenlikten ses yok mu yazdım sizler de yazın bişeyler bence belki bişi öğreniriz