9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Adem Kaya bir yoruma cevap vermiş.
"Arkadaşlar paylaştığım Bilgi sonrası bi gelişme duymadım. Size mahcup olmak istemem bende sizler gibi bugünlerde sonucun açıklanmasını bekliyorum. Beklentim bu yönde hem teftiş adına hem denetmenlik adına."
Evet yorumun yorumlarını alalım.
-
Ya martta açıklanacak deseler bile şu durumumuzdan iyidir.Bir iki gün sinirleniriz sonra oturur Martı bekleriz.Şuan ha geldi ha gelecek diye umutla bekliyoruz.
-
@kai-hitwatari bugünlerde'den kastı bu hafta olarak yorumlamak istiyorum ama artık hiç bişeyden emin olamıyorum
-
@denetcii insallah hocam. Bu tutsun artık bıktık ya valla
-
Arkadaşlar özel kalem Sn Salih Bey'den az önce yanıt geldi. Dediklerini aynen aktarıyorum: 'Net bir tarih veremem ama çok yakında açıklanacak. Daha detaylı bir bilgiyi ise konumumdan dolayı veremiyorum'.. Evet arkadaşlar açıklamaya göre şahsi bir yorumda bulunacak olursam bu iş bu hafta bitiyor gibi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dostlarım.. İnşallah , Zafer yakın meşaleleri yakın..
-
@joeblack16 İnşallah hocam.Teşekkür ederiz çabanız için.
-
@joeblack16 çok teşekkürler! sıkışan nefesimi rahatlattınız bi nebze
-
@joeblack16 biz bunca zamandır çok yakında'ları çok duyduk umarım bu sefer hepimizin umduğu gibi o çok yakında bu hafta olur, emeğinize ve de çabanıza sağlık teşekkür ederiz...
-
@joeblack16 teşekkür ederiz hocam çok sağolun
-
@joeblack16 Teşekkür ederim kendi adıma İnşallah gerçekten de çok yakında bu haftadır
-
Sinan başkanın sgk insan kaynaklarını ziyareti sonrası da çok yakında idi. Arkadaşa teşekkürler uğraştığı için umarım son gerçek çok yakındadır.
-
Dostlar elimden geldiğince , heyecanla,umutla ve sonsuz sabırla bekleyen yüreklerinize su serpmeye çalıştım. Görünen o ki başkan dışındaki yetkili kişiler için detaylar hakkında herhangi bir bilgi verilmemesi söylenmiş . Bize düşen yorgun düşen sabrımızı biraz daha oyalamak. Bundan sonra Sn Başkandan sonuçların açıklandığı tweeti beklemek. Bu tecrübe bizlere ileride lazım olacaktır. İsyan etmeyelim dostlar. Görüşmek üzere, kalın sağlıcakla..
-
@joeblack16, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar özel kalem Sn Salih Bey'den az önce yanıt geldi. Dediklerini aynen aktarıyorum: 'Net bir tarih veremem ama çok yakında açıklanacak. Daha detaylı bir bilgiyi ise konumumdan dolayı veremiyorum'.. Evet arkadaşlar açıklamaya göre şahsi bir yorumda bulunacak olursam bu iş bu hafta bitiyor gibi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dostlarım.. İnşallah , Zafer yakın meşaleleri yakın..
Bizden başka herkes tarihi biliyor da yetkileri dışında diye açıklama yapamıyorlar.
-
Come to sgdy
-
Şu son duyumlarda yetkililer bir şey söylemekten hep kaçınmış gibi sanki tarihi biliyorlarda söylemiyorlar gibi bir hava sezdim önceden olsa sürec devam ediyor gvs yapiliyor tarzinda duyumlar gelirdi. Bu da sona yaklaştıgımızın göstergesi olabilir (inşallah)..
-
Başkana bir ses verin diye twit attım bekliyorum
-
Ben en büyük hayal kırıklığını pareto "listeler sgk ya gelmiş artık süreç başkanda" dedikten hemen sonra daha net bi duyumla "bakanliktaymis" dediğinde yaşamıştım . Artık hiç bir duyum doğru çıkmasa beni okadar etkilemez . Beklemeye devam
-
Sinan Uzunpınar : Bize söylenen yakında açıklanacağı yönünde
-
Twitter dan mesajıma böyle cevap verdi Sinan başkan
-
@kpssiibf şükür iyi bir haber bu hafta son olur inşallah