9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso hayırlısı olsun hocam ben Şubat'ı da geçer diyenlere ilk başta çok kızdım ama bu beni ilgöç e çalışmaya itti artık pek merak etmiyorum bakalım bekleyip göreceğiz:)
-
@denetcii hocam onu yapabiliyorsanız çok güzel birşey bu sizin adınıza çok sevindim açıkçası ben bi türlü o moda giremedim sgk da saplanıp kaldım kpss den sonra kitap açmadım inanın mülakata bile bakmadan girdim sıfırdan başlamak gibi birşey olucak benim için nasıl yaparım hiç bilmiyorum
-
@furkitofaso Benim başka çarem yok hocam odaklanmak zorundayım yoksa özel sektör bana göre bir yer değil çok mutsuz olacağım.Ufak ufak kanun okuyun hocam ben 2-3 gündür başladım yavaş yavaş kasmadan olur hocam
-
Bence bir anda bir gece ansızın gelicek
-
@denetcii tavsiyenizi dikkate alıcam :)) inşallah yapabilirim :))
-
Hayırlı haftalar herkese...
Güne başlarken önce RT yapıp beğenip ardından kendim tweet atıyorum. Ne güzel ama di mi? -
@resetat ben bıktım hocam. Şunu düşünmekten kafayı yedim artık. Çok büyük karamsarlık yaşıyorum. Açıklanması için ne yapsak ne etsek artık bilmiyorum
Kurumu arayan var mı?
-
@kai-hitwatari Ben de öyleyim hocam olumsuz bakış her geçen gün artıyor. Artık klasik oldu yazmazsam eksik hissediyorum.
-
Kıymetli dostlar benim anla(ya)madığım iki mevzu var bu ilk aşamadaki ön soruşturmayı kurum kendisi yapmıyor mu, mülakat açıklandıktan sonra ki GVS’yi emniyet birimleri yapmayacak mı, peki 100 günü geçkindir kendi ön soruşturmasını bitiremeyen SGK nasıl olacak da Emniyetin işini kısa tutabilecek anlayamadım. Üstelik mülakattan sonra kazananlar il tercihi ve evrak teslimi gibi süreçler yaşayacak. Kurum bu kafayla giderse mülakatı geçenleri Haziran’da anca başlatır işe.
-
@Eşref-i-Mahlukat emniyet bi sgk icin sorusturma yapmiyor ki bir sürü kurum bekliyor zaten bir sürü kurum var sgk nin sureci kisaltacagi pek mantikli değil insiyatif emniyette zaten ki bi de il tercihi var o da 8.pro da 1 ay mi ne sürmüştü yani katiliyorum denilenlerin mantikli bir dayanaği yok geçistirmek icin denmis sanki
-
@brzezinski bu haftadan umut var mı hocam açıkçası ben bu hafta biteceğine inanıyorum duyum değil de @paretowilfredo hocamın dediği ve Adem Kaya hoca boşa yazmaz diye düşünüyorum
-
Bu soruşturma olayı şöyle oluyor;
İlk olarak, kurum kendi imkânları ile bir ön araştırma yapıyor. Referansın varsa, bir kaç adım öndesin. Malum yapı ile bağlantılı kişilerin kuruma girmesine önlem almak için titiz davranıyor olabilirler. Hak veririm, ama fazlasıyla uzadı, kabak tadı verdi.
İkinci olarak, 2016 yılında 676 sayılı KHK ile DMK 48. maddeye eklenen zorunlu güvenlik soruşturmasını da emniyet yürütüyor.
Her iki süreç de birbirinden bağımsız olarak işliyor.108 gün makul olan süreden çok çok fazla.
-
@joeblack16, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Dostlar öncelikle herkese merhabalar.. P.tesi günü SGK Özel Kalem Müdüründen mülakat sonuçlarının son durumuyla ilgili en net bilgileri alıp sizlerle paylaşacağım. Umarım önümüzdeki hafta bu iş biter. Tüm yoldaşlara selam olsun görüşmek üzere..
Bugün sırf buna odaklandım diyebilirim:)
-
-
@krtalprn Aynen pareto hocam zaten sürekli takipte sagolsun bilgilendiriyor . Adem hoca da sürekli sanirim kesin net bise ogrenemedigi icin yazmiyordu zaten öğrendiginde de durumu bildiriyordu ilk defa Adem hoca da bitise yakin bir seyleri ima etti biraz saglamci biri takip ettigim kadariyla inşallah sona yakindir
-
@brzezinski Ben adem hocayla konuştuğumda net bir şey olunca paylaşırım diyordu.Yani umutlanmadım değil.
-
Adem hoca denetmenlik ilanının geldiğini ilandan sonra öğrendi pek bu konularla alakadar değil duyumları pareto ya göre zayıf o hareketlendi dedi kesin bişey olursa yazicam dedi ya başkan twit atmadan sonuçlar açıklanırsa eminim adem üstadın ert3si gün haberi olur.
-
@sgkdenetmeniniz adam iki bayram arası gelecek diye bas bas bağırdı:)
-
Hareketlenme oldu çok az kaldı açıklanacak. Boyle müjde mi verilir. Noldu yani hareketlenmeden kastınız nedir? İKY odadan odaya koşmaya mı başladı?
-
@sgkdenetmeniniz kardeşim @denetcii nin dediği gibi adam ilanin gelecegi zamani zaten demisti