9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@osmbst Boş işlerle uğraşıyosunuz tabi bu da sizin tercihiniz birşey diyemem ama bu da benim tercihim buna da siz birşey diyemezsiniz
-
@kazm bende de nur topu gibi bir boyun fıtığı olmuş hemde 2 yerden fizik tedavi ve ilaç kullanıyorum
-
Evet arkadaşlar bu hafta için düşünceleriniz nelerdir? ha bu hafta ha bu hafta derken şubata dayanmmış bulunmaktayız
-
Bu hafta bu iş biter..
-
@staticman bencede hocam
-
Bu haftadan çok ümitliyim.Gelen duyumlar sürecin bitme aşamasında olduğuna işaret ediyor.Birde bir arkadaş sgk teftiş başlamadan bitirirler tezi sunmuştu ve çok mantıklı geldi bana.
-
Cuma gününe kalır mı?
Kalmasın. -
@budageceryahu benim de ümidim cumaya kalmamasından yana ders kayıt haftası bu hafta duruma göre yaparım veya yapmam
-
Her hafta bu iş bu hafta biter diyoruz sonra bi bakiyoruz cuma geliyo hayirli cumalar derken bu hafta da olmadi diye bitiriyoruz bizdeki de nasi bir umitse her hafya sıkılmadan bunu devam ettiriyoruz. Insallah bu son olur
-
Açıklansında cumaya da razıyım ben yeter ki açıklansın bitsin bu zorlu süreç
-
Geçen yaptığım tespitlere göre Çarşamba açıklanacak tweeti gelmesi lazım:):)
-
@shady1 Ahahahahah. Yazdım yazdım sildim valla Bu hafta açıklanmazsa benim duyumumu referans alırsınız
-
@denetcii hocam tespitiniz çok mantıklıydı nedense benim de içimden çarşamba geçiyor hadi inş bu sefer tuttururuz :))))
-
Pazartesi geldi buralar yeşillendi yine
İnşallah bu hafta biter diye umuyorum ama ne umutlar soldu bu sefer sevinelim. -
- gün açıklanacak artık salıyı çarşambaya bağlayan gece mi çarşamı akşamı mı bilmem :))
-
@resetat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
- gün açıklanacak artık salıyı çarşambaya bağlayan gece mi çarşamı akşamı mı bilmem :))
Pardon çarşambayı perşembeye bağlayan gece mi perşembe mi bilmem olacaktı :))
-
Tarihin en büyük rekorunu kırdık 30 günlük açıklanma süreleri uygulanacaksa hayırlı olsun şimdiden
-
Pazartesi neden olmasın ki
-
Gece felan açıklanmaz heralde sanki yetiştirmeye çalışmışlarda geceyi bulmuş gibi:)
-
Elemeseler bari