9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@joeblack16 güzel haberlerinizi bekliyorum hocam
-
@joeblack16 iddialı bir haber. Böylece önümüzdeki takvim az çok netlik kazanır inşallah.
-
Bakan hanım bugün zonguldakta idi burdan başka şehire gitti programı yoğun
-
@joeblack16 dostum lütfen SGK Müfettiş Yardımcılığı sonuçlarını da sorar mısın?
-
Arkadaşlar ne oldu ya foruma ilgi baya azaldı eskiden gece girdiğimde bi sürü sayfa yazı oluyodu hepsini okumaya çalışıyodum herkes nerde
-
@furkitofaso e malum hafta sonu tatili işte
-
Bir de afrindeki yiğitlerimizin Tanrı yardımcısı olsun buradan da bu mesajı veriyim istedim bizler her ne kadar mağdur durumda da olsak kendi dertlerimiz problemlerimiz de olsa bu konu çok önemli mehmetçiğimiz bizim için orada savaşıyor ülkemizin güvenliği huzuru ve refahı için bizim sorunlarımız problemlerimiz bunun yanında bir hiç herkese iyi geceler diliyorum ...
-
@alexdesouza hocam herkes alemlerde kopmalarda galiba bana da öyle geliyor
-
@furkitofaso hocam millette kopacak keyif de para da yok bence :)))) herkes bir umut pzt bekleyişi içinde :D:D
-
@nonbisinidem onu bunu bilmem cumartesi akşamı evde oturan adam foruma yazar bakar bişeyler yapar ortalıkta kimse olmadığına göre herkes kendi çapında kopmalarda bence
-
@furkitofaso kelimelere dikkat.Tanrı değil, Allah olacak.zira Allah lafzının yerine kullandığın kelime kullanılmaz
-
@osmbst ha birader bir derdimiz buydu bizimde içimizi soğuttun Allah senden razı olsun..Adamın dediğinde ne var nedir bu mesajın amacı harbiden iyi değiliz süreç acayip yordu bizi
-
@osmbst yav birader sana ne, o adam bilmiyor mu kullandığı kelimeleri, sen istediğini kullan yaz, başkalarına ne karışıyorsun
-
@genclerbirlikli yok hocam adam güzel birşey söylüyor. dikkat etmek lazım.
-
@hadinbahım hocam sana bana ona göre güzel olan başkasına göre güzel olmaya bilir, lafını düzeltmeye çalıştığı arkadaş içinden geçeni yazmış. Katılırız ya da katılmayız düzeltmek/uyarmak vs kimsenin üstüne vazife değil, saygısızlık veya küfür, hakaret olmadıkça isteyen istediğini demeli. Neyse, bu kadar.
-
@osmbst kuranda allah kelimesinin yerine 'o' kelimesinin sıklıkla kullanıldığını biliyor musun. sen sadece saçma şeylere takılıp kalıyorsun bunlara takılacağına allah kelimesini kullanıp da çocuklara tecavüz edenlere takılsan daha faydalı olurdun.
-
Konu dışı vesveselerinizi başka yerde tartışın lütfen.. Kimsenin inancı da görüşü de hatta kullandığı kelimeler de buna dahil olmak üzere bir olmayabilir.. Herkes herkese saygı duymak zorundadır, ancak asıl mesele başta da belirttiğim gibi forumun amacı bu değildir...
-
@genclerbirlikli haklısın hocam da o da düzeltmek istemiş kendince hatalı olanı. Bu da olabilir yani. Herneyse. Benim dikkat çekmek istediğim o arkadaşın düzeltme çabası değildi. Sadece tanrı ve Allah kelimesinin ne kadar farklı olduğunu biraz daha akılda kalmasi için belirginlestirmekti
-
Süreç o kadar uzadı ki başlık dışında değinilmeyen, konuşulmayan bir şey kalmadı neredeyse
-
Adam bi sey dememis ki niye bu kadar ustune gittiniz ? Herkesin sinirleri gergin hale bak