9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Basvuru sirasinda askerlik tecilli olmasi gerekiyor mu? Benim tecili uni henuz yapmadi. Basvuru bittikten sonra tecil etse sorun olur mu?
-
@genclerbirlikli Kusuruma Bakmayın Ama Ya Şuan Kosgeb Alımından Haberiniz Yok Ya Da Art Niyetli Düşünüyorsunuz, Kosgeb Alımında %60 İşletme Etkili Sizin Söylediğiniz Mantığa Göre Bir 'Uzman' Olmak İçin Sadece İşletme Bilmek Yetiyorsa, Sgk Alımlarında Da Sadece Çeko Bilmek Yeterlidir. Helal Olsun Adamlar İşletmecilere Sahip Çıkmış Darısı Çalışma Bakanlığına Olsun..
-
@salih1940 kosgebden de haberim var, ama onun aldığı kaç kişi, sgk kaç kişi. Sgk sayısı ile guyu kıyasladım; guy sadece maliyecilere açılsa ya da maliyenin %60 etkilediği p16 dan istese burda çeko çeko diyenler isyan eder mi yoksa helal olsun be adamlar maliyecileri koruyor mu der ? Cevap bence belli. Bunu bilmem kaçıncı yazışım, diğer yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum. Neyse bu puan konusuna nokta koyalım artık.
-
P23 80.02 puanla şansım yok galiba?
-
@vlkrt maalesef
-
@Lionsa kimse cevap vermemiş bari ben cevaplıyayım. Başvuru esnasında sadece tecilli işaretlemeniz yettiği ayrıca bir tarih belirtmediğiniz için bir sorun olmaz hatta evrak tesliminde de buna ilişkin bir evrak teslim etmiyorsunuz bu sebeple atanacağınız vakte kadar sorun olmayacağını düşünüyorum ancak gene de sözlü sınav tarihinden önce tecil işleminin tamamlanması daha sağlıklı olacaktır.
-
Arkadaşlar illa ki fotoğrafı taratmamız mı lazım ?
-
@Baumol ben fotoyu yeni çektirdiğim için dijitalini de aldım fotığrafçıdan,ama siz mevcut fotoyu atmak istiyosanız kaliteli fotoğrafını çekip düzgünce kırpıp oynayarak kaliteli foto elde edip koyabilirsiniz diye bir fikir vermek isterim yaratmak sıkıntıysa
-
@AndOne kalite sıkıntı hocam. çünkü 60kb şartı var. ben tarattığım halde 60tan fazla idi; netten boyut düşürme programı ile 60ın altına indirip koydum.
-
@MET hocam okudugumdan hatırladıgım kadarıyla 'aslı gibidir' oluyor. hatta diplomanızın aslını alıp SGK'da ilgili birimde aslı gibidir onaylısını da alabiliyorsunuz diye biliyorum. Yine de en sağlıklısı duyuruyu okumanız.
-
Arkadaslar 11 Agustos'ta kimlerin mulakata kalacagi belli oldugunda, kimin hangi tarihte ve saatte mulakata alinacagi da belli olacak mi?
-
11 Ağustos gelmiyordu
-
@Dellafeu hangi tarih kaçıncı komisyon ve sıralamanız yazar ona göre az çok saat kaçta girersiniz tahmin edebilirsiniz
-
kardesler gidip vesikalık çektirdim ve mailden de aldım fotoyu. şimdi bunu bir daha taratmaya gerek var mı ?
-
@davetsiz hayır, sadece boyut için online olarak "photo size editor" bakabilirsiniz, sorun olursa
-
@impressiveunit hocam o sorun olmadı da session dan düştün diyor olmadı galiba dimi
-
@davetsiz hocam evet her seferinde fotoğraf tekrar taratılacak, CV tekrar yazılacak
-
83.8 ile basvurumu tamamladım herkes için hayırlısı. sınırdan kaçırırsam büyük söveceğim 11 ağustosta hesabım silinebilir haklarınızı şimdiden helal edin görüşemeyebiliriz
-
Arkadaşlar elimde 1.baskı tüyo mülakat kitabı var. İnternetten baktım da bu kitabın 2.baskısı da çıkmış sizce almaya değer mi yoksa 1.baskı yeterli olur mu? 41 tlye yakın fiyatı var 2.baskının
-
@economistt hukukdaki değişiklikleri ilave edersen aynısı olur. Gereksiz bence.