9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor hocam az kaldı diyecek ise sessiz kalması daha iyi. birde daha önce demiştim başkanın bu konuda ağzı yandı kesinleşen bir şey olmadan açıklama yapmayacaktır inşallah bu hafta kesinleşen bir şeyler vardır da Apaydın gibi o da bu hafta açıklarız der
-
@black Bende bunu diyorum aslında hocam.Yani şu ana kadar kesinleşen bir şey yok.Bu nasıl işki 1 günde kesinleşecek ve Bağlı açıklama yapacak.Şimdi liste bakan yard önünde duyumu aldık.Listenin burada olması demek imzalanacak kuruma iletilecek ve yayınlanacak.Yani listenin bakan yard önünde olması bana göre baya kesinleşmiş demek gibi geliyor.Eğer kesinleşmediyse hala listenin oluşumuyla alakalı sorunlar olabilir.Sebebi nedir bilemem.
-
Mesele şu da benim kafama yatmıyor;Liste kesinleşti bakanın veya bakan yard imzasını bekliyor.Böyle olsa MS Bağlı süreci hızlandırmak adına bir girişimde bulunurdu.Sonuçta sadece imzaya kalan nihai listenin imzada beklemesine izin vermezdi.Eğer liste bakanlıkta ise konu imzadan daha öte bir konu bence.Artık soruşturma mı başka birşey mi bilemem.
-
@luthor Mustafa Apaydın ara ara bilgilendirmeler yaptı müfettişlik için ve son olarak bu hafta açıklanacak müjdesi verdi ancak Mehmet Selim Bağlı başkanımız twitter’a girip rtw yapıp çıkıyor en ufak bir etkileşimi yok bizlerle. Ben kendisine karşı yanlış bir üslup kullanan da görmedim süreçle ilgili bu kadar bir haberse başkanlığın ne önemi var. Bunca insanın tek istediği birinci ağızdan içimize su serpecek 2 satır bir yazı, bu kadar mı zor yani.
-
@eşref-i-mahlukat Hocam bende bunu düşünüyorum.Ya bu devlet sırrı mı da hiçbir açıklama yapılmıyor.Mesela soruşturmalar devam ediyor bile bir açıklamadır ve anlayışla karşılanır.
-
@eşref-i-mahlukat başkan heralde önümüzdeki seçimde mv adaylığı filan koyacak sırf o tarafa çalışıyor gibi
-
Yaşattıklarını yaşasınlar, belirsizlikte kıvransınlar.
-
Baskan suya sabuna dokunmak istemiyor sebepleri az cok. belli de neyse insiyatif tamamen bakanlikta olan da bize oluyor
-
Heves kalmadı
-
Maşallah bize gelince kimse bişey dokunmak istemiyor. Olan bize oluyor valla. Biz burda nereye saracagimizi nereye ümit baglayacagimizi şaşırıyoruz. Ama kimin umrunda
-
Belki de Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasını bekliyorlardır. Ondan sonra retweet yaparlar.
-
Müfettişlik içinde bakanın imzası gerekmiyormu
-
Müfettişlik ile bizim gvs aynı anda yapılıyor olamaz mı birlikte yürütülüyor olabilir mi Sn. Başkan eminim görüyordur kesinlik kazanmadan artık açıklama yapmak istemiyordur müfettişlik ile birlikte müjdeli haber verecektir belkide iyi düşünmek istiyorum iyi olsun.
-
@denetcii hocam sende ki duyumdan bir havadis var mı ?
-
Pırıl pırıl gençleri düşürdükleri duruma bakın,bu kadar genç sinir stres tansiyon hastası oluyor işte sonra.Yazık gerçekten.Allah hepimize sabır versin daha kuruma girmeden düştüğümüz durumlara bakın.Ben mevcut bir işim olmasına rağmen sıkıldım ve hevesim kaçtı,Allah tüm işsiz gençlere hayırlı iş nasip etsin,yöneticilere de biraz empati ve gençlerle iletişim kurma yetisi nasip etsin.
-
N'oldu şimdi bu hafta da mı umutları tükettik?? 8. promosyonu geçmeyiz o kadar da değil diye diye geldiğimiz noktaya bakın... 9. promosyon = yok sayılmış promosyon olduk, yok saya saya da unutturmayı amaçlıyorlar anlaşılan...
-
9 doğurttular resmen
-
@nonbisinidem ben Adem Kaya hocaya ve @paretowilfredo üstada güveniyorum yakın dediklerine göre yakındır inşallah dedikleri çıkacak .
-
Arkadaşlar kimsenin değinmediği bir noktaya değinmek istiyorum: Kurum ilana çıkalı nerdeyse 6 ay oldu. Hadi kazanan arkadaşlar 2 ay içinde eğitime başlasa, eğitim programlarının da ağustosu bulduğunu hesap edersek 1 yıl ediyor. Yani ilandan itibaren biz kazansak bile 1 yıl boyunca kurumun pek bir işine yaramayacağız. Yetkililer de durumun farkında ve süreç de bildiğimiz gibi ağır işliyor. Madem kurumun 1 yıl boyunca denetmene ihtiyacı yok neden alım yapıyor? Ya da şunu sormalıyım: Kurumun denetmene ihtiyacı yok neden hala ülkemizde kayıtdışı istihdam bu kadar yüksek? Gerçekten herkes teftiş ediliyor da mı hala yüksek? Peki kurumun personele ihtiyacı varsa da bu süreç neden bu kadar ağır işliyor? Başkan, bakan vs. kendilerine binlerce twit atılmasına rağmen neden bu insanları yok sayıyor? Çoğumuz bu soruların cevaplarını düşünüyoruz ve hatta çoğumuz kazansak bile kuruma karışı güvenimizin ve inancını başlamadan bittiği kanaatindeyim.
-
@krtalprn ben neye kime inanacağımı şaşırdım artık söylenen her olumlu şey umut aşılarken, söylenen en ufak olumsuz bir şey daha da gerilmeme sebep oluyor.. Bu iş artık katlanılmaz bir hal almaya başladı, ben gerçekten bu kadar uzamasının altında gvs dışında bilmediğimiz farklı nedenler olduğunu düşünüyorum ama ne olduğunu bilmiyorum çözemiyorum...