9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn MART AYINDA AÇIKLANACAK
-
@baumol hocam emin misiniz çok net söylüyorsunuz
-
Yani haber kanallarına 4ay olacak açıklanmıyor gibi bir mesaj atmamızı ayaklanma gibi görmemize gerek yok:)) memurlara attığımız mesajlar gibi hatta düzenlenmiş bir resim içinde mesajımız yazılı olabilir. @mağdurum ben senin kazanacağına inanıyorum şu ay açıklanacak deyip kaynak göstermeyenler gibi bir bildirim benimki de:)) hissikablelvuku:))
-
@baumol vay ben nerelere gidem
-
@kardinalist Eminim Hocam çünkü
-
Çünkü?? Mart ayı nedir ya nasıl bu kadar eminsiniz?
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kardinalist Eminim Hocam çünkü
-
Baskan kendisi dese şu gün diye ona bile inanmam. Kimse bilmiyor bunu hala anlamadınız mi arkadaslar. Şu duyumculara itibar etmeyin
-
@mağdurum hocam Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin su grupda art niyetli insan yok gibi pirlanta gibi insanlar var biraz daha sabir
-
@nonbisinidem Açıklama yapmıycam Hocam siz bana itibar etmeyin
-
Arkadaşlar ya bişi dicem klasik tweet atıcaktm başkana 1tane attım, ardından başka bir tane daha atmayl deniyorum kaç kez denedim ama tweet gönderilemedi diye hata veriyor, tweeterda mı sorun var yoksa benim hesabımda mı, bilginiz var mı??
-
Japonya'da olsa harakiri yapardı bu işin yetkilisi.
-
@shady1 Üstad bu nasıl tespit öyle gözlerim yaşardı. Gruptaki adamların hayatını kurtardın tebrik ederim
-
@baumol üstünüze alınmayın hocam mantıklı bir dayanağı olmayan hiç bişeye itibar etmemek gibi bir huyum var, gerekçesini açıklayamıcaksanız da kafaları bulandırmayın bence yeterince dağıldık zaten...
-
@nonbisinidem Hocam gerekçesini açıkladım daha önce. Güvenlik soruşturmasından kaynaklı olduğunu da söyledim. Zaman beni haklı çıkartmaya devam ediyor. Devam da edecek maalesef.
-
@baumol eyvallah hocam.. Neyse ne artık ocak bitti 4ay beklemişiz 1ay daha bekleriz inceldiği yerden kopsun...
-
@nonbisinidem Aynen öyle
-
Neyse ya Allahtan şubat 28 gün,Marta pek bir şey kalmadı!
-
Bakıyorum herkes alışmış. Artık bu durumdan zevk alır olmuşuz. Eğer yarın öbür gün açıklanırda kimse itibar etmezse şaşırmam. Bakın, gvsyi bahane edip bekletiyorlarsa kazananlardan gvs için bilgi istenirse boşuna bizi oyalamış olacaklar. Ben bizden bir bilgi istemeden gvs yapacaklarını sanmıyorum. Bana kalırsa gvs ve atamadan sonra hemen işe başlama süreci hikaye.
-
@kai-hitwatari normal şartlarda ben de öyle düşünürdüm ama maalesef OHAL'de herşey mümkün hocam...
-