9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Muffettişlik açıklansında bari en azından açıklanabildiğini görelim:)
-
aslında güzel fikir ve uygulanabilir kimse hiç yapılmayacak bir etkinlik için sıkıntı çıkaramaz blöf yaparız olur biter
-
@terkiphatasi Merhaba. 2200 ek gösterge mevzusu çok konuşuluyor. Şuan denetmenlerin rahatsız olduğu tek konu bu. İşe başlayalı yaklaşık 4 ay oldu. Kanun okuma, refakatindeki üstadla denetime çıkma, tebligat, rapor vb. İşlerle geçiyor günler. Açıkçası şuan için memnunum. İlk işim olduğu için belki de. Ancak kurumda bir sirkulasyon mevcut. Kurum değiştiren çok oluyor. İşleri aksatmamak kaydıyla ders çalışmanıza izin veriliyor. Tabi iş yoğunluğuna göre memnuniyetin değişkenlik gösterdiğini tahmin ediyorum. Mobil olduğum için üstünkörü açıklamaya çalıştım. Kafana takılan soruları özelden de yazabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun. Hayırlı geceler.
-
Sayin Mustafa Apaydın bir gönderisinde "Müfettiş yardımcılığı mülakatına giren aday sayısıyla denetmen yardımcılığı mülakatına giren aday sayısı arasında çok fark var. Bu yüzden bekleme süresi uzuyor ne yazık ki. Kurum başkanımız @msbagli da sonuçların bir an evvel açıklanmasının peşinde." yazmis.
-
Mustafa Apaydın’ın twetime verdiği cevaba göre daha çok bekleyeceğimiz anlaşıldı
-
@kpssiibf ben de öyle sezdim
-
Ocak ayınıda gözden çıkardık anlaşılan.Şubat ortasına kadar açıklansa bari.
-
Bu gidişle şubatta da zor açıklanır ben ümidimi kestim artık
-
@luthor 5 is günü daha var ocak icin gün ola hayrola her an her sey olabilir
-
@brzezinski Selim Bağlıyı etiketlemesi iyi olmuş.Belki bunun üzerine bir açıklama yapar.
-
Sanırım daha zamanımız olduğu netleşti mustafa apaydın beyefendinin söylediğinden bu anlaşılıyor inşallah sabrın sonu selamet olur keşke bu kadar beklettik bunları deyip herkesi alsalar nasıl olsa yine ilana çıkacaklar daha çok denetmene ihtiyaçları olduğunu biliyoruz ama tabi mevzuat falan buna müsade etmez heralde keşke olsa ama
-
-
200 kişi 80 küsür gitti bittiğine göre d1600 kişi ohoooooooooo dayıcım daha çokkk beklerizzzz
-
@brzezinski İnşallah şahsi yorumudur hocam.Ha bugün ha yarın diye diye Ocakta bitti.Benim için Şubat sonu bile yakın tarih artık.O derece umudum yok düşünün.
-
Yazmayacaktim da artik maksat icimde kalmasin bakanliktan önemli bir yetkili ile gorusulmus verdigi cevap su süreç cok yakinda biter inşallah fiilen dedigi gibi de olur
-
Mustafa Apaydın zeki ve tecrübeli bir yönetici. Takınmış olduğu tavır ve üslup çok çok güzel. Artık Sgk mülakat sonucuyla alakalı bir açıklama yapmaya gerek kalmadı bence. Durum ortada çünkü. 8.promosyonda 90.günden sonra belirlenen bir tarih aralığı oluşmuş mesela. @hayalimsgk üstad 16 Hazirana kadar açıklanacak demiş. Sonra 5-6 tane farklı arkadaşlar tarih vermeyip üstadı doğrulayan haberler ortaya koymuşlar. Sonuç açıklanmadan 3 gün önce de dernek yöneticisi bir hanımefendi çok yakında açıklanacağı bilgisini aldık demiş. Bir de şimdiki duruma bakalım isterseniz. Dikkat ettim @Slutskyy ve @furkitofaso adlı arkadaşlarımız sürecin çok daha uzun süreceğini belirttiler. Pareto üstad ve Adem kaya üstad ve @denetçi ve bir kaç değerli arkadaşımızda çok yakın kaldı dediler. Bir defa bu durum taban tabana bir zıtlık ortaya koyuyor. Maalesef bu çarpık bilgi ağı bile sonuçların açıklanma sürecinin korkunç boyutlara ulaşabileceğinin emaresi olarak nitelendirilebilir. O yüzden buranın kıymetini bilelim ve artık önümüzdeki sınavlar veyahut olabilecek sınavlar üzerine çalışmalarımızı arttıralım arkadaşlar.
-
Haftaya kadar açıklanmazsa SGK müfettislik başvurusunda bilgi almaya çalışacağım.
-
Ciddi manada dışarıda çok güzel bir hayat var dostlar. Öyle gömülmüşüz ki derslerin içine hiçbir şeyi göremez olmuşuz. Hayat her zamanki hızıyla akmaya devam ediyor. Yavaş yavaş da olsa artık normalleşmemiz şart. Çünkü bu kadar bekleyişin bizi anormal bir şey haline getirdiği çok belli. Açıklanmayan sonuçlar, yapılmayan mülakatlar, bitmeyen soruşturmalar.
-
Duyumlara asla lafım yok.Duyum alan arkadaşlar kendilerine aktarılanı gelip paylaşıyorlar Allah razı olsun.Ancak Ocak başında süreç uzayacak diyen arkadaşlara baya söylenmiştik.Hatta şubat sonunu bulacak diyen arkadaşlar vardı.İnşallah yanılırlar ama hiç yanılacaklar gibi durmuyor.
-
Bu surecin ekstrem olmasinin nedeni konusunda bi iki saat önce konuşuldu nedenleri her an her sey olabilir hala sorusturma konusu gereksiz absurt bakalim zaman ne gosterecek