9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago iyi ozetlediniz 3 maymunu oynamak kolay geleni
-
@brzezinski bir tek sanki benim duyumum yokmuş gibi hissediyorum nasıl duyuyorsunuz :((((
-
Bana da söylediler bakanlık üzerinde çok baskı olduğunu
-
Bu torpil işini bende duydum ama bu kadar süre beklemesinin mantık açıklaması olamaz yaptıran adam zaten bunu çok önceden yaptırıyor. Birde işin şu yanı var bakanlıkta liste değiştirilebilir mi? sonuçta bakanlık listeyi onaylayabilir veya onaylamayabilir ama komisyonun yerine geçip puan verebilir mi veya listeyi değiştirebilir mi? İdare hukukuna göre cevap hayır olması gerekiyor ama işleyişi bilmediğim için kesin bir şey söylemem doğru olmaz. Ayrıca verilen puanlar tutanak altına alınıyor ama oralarda bir dolaplar dönüyorsa bilemem.
Benim duyduğum komisyonlara isim gidiyor ve bu mülakattan önce oluyor tabi bu kişiye de ona göre mülakatta bol puan veriliyor. 8.promosyonda da bazı kişilerin kimlik numarası adı vs olan torpil belgeleri çıkmıştı ve o kişiler tahmin edeceğiniz üzere kazandı. Belki dediğiniz gibi torpil nedeniyle bekletiliyordur ama bu aşamada listelerle oynanması daha zor zaten adamı olan mülakattan önce bulmuştur.
-
@black sorun da tam olarak orada hocam
alınacak kişi sayısı≠referanslı kişi sayısı daha önce uyaran arkadaşlarım olmuştu keşke bulaşmasaydım -
@drago KPSS ye mi Hocam ?
-
@baumol sgk denetmenlik konusunda hocam keşke öyle bir lüksüm olabilseydi(ilanlar bol olması gibi)
-
@drago Hocam her kurum aynı ya TCDD ye girdik 77 kişi mülakata gidicez 9 kişi alıcaklar
-
Tcdd demisken tasimacilikta fire yok da isletme sinavinda fire var baya
-
@baumol o daha fenaymış hocam
-
Bakanlık aşamasında torpilden dolayı listenin değişeceğini sanmıyorum.Birde bu torpil mevzusu benim çok kafama takılıyor.Şu süreçte gerek forumda gerek gittiğim sınavlarda çok sayıda insanla tanıştım konuştum.Herkes torpillilere küfrediyor.Aklıma da şu soru geliyor açıkçası,kimse torpil yaptırmadıysa kim yaptırıyor bu torpili?
-
Pareto ve adem hoca bu haftayı işaret etti bu hafTaDa olmazsa pztsi toplanıp gidelim ankaraya 10-15 kişi bile olsak bir tepki yaratırız kuruma gider sorarız olmadı bakanlığA
-
@kardinalist, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@terkiphatasi takvime göre 25gun
Bu takvim nerede acaba?
-
@terkiphatasi hocam sayfa kacta kaldı hatırlamıyorum ama pareto atmıştı. 5 kasim 30 Kasım arasında gözüküyordu takvimde
-
@izmir merhaba, sgk denetmeni olarak biraz bahseder misiniz? Isinizin tanimindan mesai kavramindan ozluk haklarindan en onemlisi isinizden memnun musunuz?
-
Mülakata girenler olarak hep beraber ankara sgk'ya gidip madem bu kadar beklettiniz hiç bir gerekçe de sunmadınız biz vazgeçtik istemiyoruz desek eş zamanlı basına da haber versek ne bomba olurdu ama nerdeeee o yürekli 1600 insan (ben de dahil)
-
@nonbisinidem aksine madem bu kadar beklettiniz hepimizi işe almak zorundasınız diye baskı uygulamalıyız bence. Fazla atar canımızı yakar
-
forumda gene sağlam geyik dönüyor ama hala listeler yok hayırlı geceler
-
@nonbisinidem benimde aklıma fake bir etkinlik yapmak geldi. Sosyal medyadan şu gün şu saatte ankara ...'dan çsgb'ye daha sonra sgk'ya yürüyoruz şeklinde gerekli kişileri etiketleyip tweetler atmak. Rezillik çıkmasın diye açıklama gelecek. Fakat kimse buna cesaret edemez(bende dahil).
-
@mk5561 @nonbisinidem bu dönemden elenenlerin çoğu bir sonraki döneme de girecek. Onlar da yorulmasın, bizler de vakit kaybetmeyelim. Vergi, iş teftiş, vs girenleri oralara, kalanları da bu döneme yerleştirsinler, geriye son bir kaç sınav kalıyor. Zaten alım az hep aynı adamlar başvurabiliyor. Hemen hemen herkes bir yerlere atanır. Bu kadar beklettiler. :)))