9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem valla hocam iyimser olmasam geçmiyor günler
-
@brzezinski inşallah öyle olucak iyi düşünelim iyi olsun hocam
-
@brzezinski tarihi öngörmek mümkün görünmüyor. Ancak hesaplamalar bu şekilde. Çok az kaldığını düşünüyorum. 8.promosyon 100. Günde açıklanmıştı.
-
@brzezinski tahmin herhalde değil mi hocam
-
@baumol Haziran ayında açıklanmıştı 8.promosyon sonuçları ben atandığım ilde ilk başlayan kişiyim. 10 ekimde başladım. Güvenlik soruşturması 9.promosyon için de en az 3 ay sürer tahmin ediyorum. Bu yüzden 6 aylık refakati de hesaba katarsak açıklanması yakındır diye düşünüyorum. İnşallah daha fazla beklemezsiniz.
-
@aliyar-bey evet biraz garip oldu hocam duyduğumu söyleyim dedim
-
@izmir peki sonuclar aciklaninca direk ise baslatacak diyenler vardi yani gvs olmadan zaten böyle bir seyi muhtemel görmüyorum da siz aciklarsaniz daha etkili olur
-
@kardinalist gerek pareto ustadin dedikleri gerek yazilanlardan yaptigim çikarim
-
Adem hoca acaba Sgk teftişle karıştırmış olmasın bu hareketliliği? Sonuçta onun söyleminden sonra sayın teftiş başkanı Twitter da açıklama yapmıştı müfettişlik açıklanacak diye.
-
@aday-memur olamaz teftiş için de ayrıca kaç defa soru sordular ikisi için de aynı söylemde bulundu
-
@nonbisinidem adem hocaya da 1-2 güne açıklanacak demişler adam ne yapsın zor durumda kalmak istemiyor ama Sgk bu ne yapacağı belli olmaz
-
Bir arkadaştan daha haber geldi eğitim biriminde çalışan birinden haber almış süreç daha önce duyulduğu gibi bakanlıktaymış ve malesef bakanlık bilerek ağırdan alıyormuş neden olduğunu bilmiyorum 20 günde de açıklanabilir 3 Ayda da diye söyledi malesef duydugum bu
-
@denetcii Adem hocaya denetmenlik icinmi demisler bunu ?
-
@halilhy sgk egitim biriminden mi Arkadaş
-
@denetcii kardeşim senin duyum adem ustat miydi
-
-
@brzezinski Yok hocam o başka ama adem hocayı biliyorum konuştuk özelden ama takdir edersin ki nereden bilgi aldığını yazamam ama ben duyduğumda kesin açıklanacak demiştim
-
@nonbisinidem demi en temiz çözüm bu :))))
-
@denetcii hmm su süreç bi bitseydi kurtulsaydik
-
Genelde söylenenler listenin bakanlıkta olduğu yönünde. Liste bakanlıktayken kurumdan bir yetkili çıkıp liste bakanlıkta geldiği gibi açıklayacağız diyerek bakanlığı üstü kapalı suçlayacak, bakın bakanlık hala göndermedi anlamına gelecek bir açıklama yapamaz bence. Bazen kurum başkanı ve kurum yetkililerine kızıyorum ama yapacakları birşey yok eğer bakanlık listenin üstüne oturduysa onlar da bizim gibi bekleyecekler. Bu kadar vicdansız olduklarını düşünmüyorum başkanın ve diğer kurum yetkililerinin. Sıkıntı bakanlıkta. Ne için beklediğimizi açıklandığında anlayacağız az çok. Özellikle Sgk müfettişliği merkez uzmanlık vb listelerdeki arkadaşlar denetmen olursa anlayalım ki bizim dosya siyasi sebeplerle yada tamamen umursamazlıkla bekletilmiş. Tek korkum budur. Umarım dağ fare doğurmaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.