TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4048122
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kardinalist Son düzenleyen:

Nasıl kötü bir zamana geldik arkadaş bizden başka herkese sıra geldi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • I
        isimsiz @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari kardesim bos bos oturalim demiyorum. Yukaridakilere bir sitemimdi sadece bu..

• nonbisinidem
          nonbisinidem Son düzenleyen:

Her hafta bizden bağımsız bir gündeme odaklanılıyor zaten.. Onların nezdinde bu kadar basit bişey nasıl bu kadar uzadı hâlâ aklım almıyor...

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
          Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • brzezinski
            brzezinski @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn tum hafta yatili kalacak değiller ya enseyi karartma ,tek derdimiz imza olsun da

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • K
              krtalprn @brzezinski Son düzenleyen:

@brzezinski haklısın hocam

• B
                black Son düzenleyen:

Arkadaşlar onu bunu boş verinde bugün açıklansa(eninde sonunda açıklanacak) ve sonucunuz olumsuz olsa ne yapardınız ne düşünürdünüz. Sonuçta bir umut bağlayıp 4 aydır bekliyorsunuz ve sonuçta olmamış...

Ben olsam heralde hüzünlenirdim belki ağlardım(içimden), bu durumda emeği olanlara küfür ederdim, neden beni elediler diye düşünürdüm. Birde aileye durumu söylemesi var onlar biliyor senin hak ettiğini ama ilk başta söylerken insan kötü oluyor.

Sonuç açıklanması bu kadar sürüncemede bırakılmasa çok koymazdı hiç değilse buraya o kadar süre umut bağlamazdık ama bunca zaman sonra olumsuz olması çok yıkıcı olacaktır.

mağdurum B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                • mağdurum
                  mağdurum @black Son düzenleyen:

@black boyle olmasa zaten coooktan hirslanip baska sinavlara odaklanmistim.gercekten yazik oldu... 4 aydir yazik yani

"fikirler ölmez"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • B
                    Baumol @black Son düzenleyen:

@black Az önce sigara içerken balkonda bunu düşündüm ben de. Yani belki de olmayacak ama oyalıyor işte insanı umut etmek. Bu kadar ay bekliyorsun. İlla ki hayatını kötü etkiliyor. Belki de kazansan hiç başvurmayacağın kurumlara başvurup onların sınavlarına hazırlanıyorsun. Çok garip ya.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • B
                      black @Baumol Son düzenleyen:

@baumol aynen belki de şuan denetmen yardımcısı oldun ama il göçe başvuruyorsun onun sınavına çalışıyorsun 🙂 çok garip bir şey

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • D
                        Drago Son düzenleyen:

Son güne kadar bekleyeyim diyorum ilgöç başvurusu için, yarın açıklansa da şu eğer kazanmışsak kimsenin hakkına girmesek

nfs 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • nfs
                          nfs @Drago Son düzenleyen:

@drago ben daha akşamüstü başvurdum. Ama sistemden gördüğüm kadarıyla silinebiliyor. Eğer silinmiyorsa da üniversiteyi arayıp sildirtmeyi denerim eğer sgk olursa.

'uzundur hicrinden gara geceler'

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • L
                            luthor Son düzenleyen:

Başvuru iptal edilebiliyor arkadaşlar.Allah gönül rahatlığıyla iptal edebilmeyi nasip eder umarım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • B
                              Baumol Son düzenleyen:

İnşAllah benim yanıldığım bir süreç olur arkadaşlar. 150 gün az zaman değil nasıl dayanılır kestirmek zor.

• D
                                Drago @nfs Son düzenleyen:

@nfs o zman ben beklemeyip yapayım olur da sgk yı kazanırsam silerim kazanabilme ihtimalinin %25 olduğunu da göz önünde bulundurarak çalışayım hem

• Z
                                  Zamazenta Son düzenleyen:

Şimdi arkadaşlar belki bana geç bu işleri diyeceksiniz ama ben yinede söylüyorum.Youtube da takılırken hasta bir genç kardeşimize denk geldim.Çocuğa hayattan ne beklentin var diye soruyorlar çocuk Sağlık diyor.O ufacık çocuk hayattan sadece sağlık dilerken biz ne ara bu hale geldik.Kendimi de katıyorum tâbikide.Ne ara bu kadar hırslandık gözümüz başka bir şey görmez oldu.Çok kısa bir şey daha söylemek istiyorum.Bir yakınımız zorunlu bir durum için eşiyle Konya'ya gitmek zorunda kalıyor.Kadın ortama hiç ısınamıyor Allah'ım beni ne zaman burdan çıkaracaksın ben İstanbul'a dönmek istiyorum diyor.Ama ciddi ciddi bunalımda.1 sene sonra İstanbul'a dönüyor ve Eşinin kanser olduğunu öğreniyor.Kadının duygularını bizzat söylüyorum.Keşke Konya da kalsaydım da böyle bir şeyi öğrenmeseydim.Sen sen ol hayatta hiçbir şeyi kafana takma./ Tamam paramız yok arkadaşlar ben de çok isyan ediyorum ama sizce de biraz şükürsüz davranmıyor muyuz? Kafanızı şişirdim kusura bakmayın oturun ilgöç e guy a denetmenliğin bir sonraki alımına çalışın.Kalın sağlıcakla..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                  • D
                                    doktortilki Son düzenleyen:

Arkadaslar edindigim bilgiye gore baskan yurtdisindaymış oyuzden 15-20gune açıklanırmis nekadar doğru bilmiyorum.

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • Kai Hitwatari
                                      Kai Hitwatari @doktortilki Son düzenleyen:

@doktortilki yok artık. Yurt dışında diye hiç gelmeyecek mi ?

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • D
                                        doktortilki @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari valla hocam bende ayni tepkiyi verdim ınşallah daha erken açıklanır ama benim duyumum bu yönde . Konu sgk olunca neolacagi belli olmuyo

• Kai Hitwatari
                                          Kai Hitwatari @doktortilki Son düzenleyen:

@doktortilki hocam ben duyum falan anlamam ama içimden cuma bu iş bitecekmiş gibi geliyor. Gerçi hep geliyor da neyse 🙂

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

• Z
                                            Zamazenta Son düzenleyen:

Artık e imza yöntemi var başkanın nerede olduğu önemli değil.

• 1
                                            • 2
                                            • 441
                                            • 442
                                            • 443
                                            • 444
                                            • 445
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 443 / 1054
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti