9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor Onların ağzına kürekle vurmak lazım .
-
@luthor adamlar ne beleşçi kolay yoldan uzman olacaklar. gir kpss'ye, kurum sınavına, mülakata ve yeterliliğe sende uzman ol
-
SGK sonucu bekler gibi forumun açılmasını bekledim.Sürekli f5, neyse elimizdekilerin kıymetini bilelim,Kaybedince sıkıntı oluyor. Selamun Aleyküm
-
@paretowilfredo hocam güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah.
-
4 aylik bakimimiz gelmisti zaten iyi oldu filtreler falan temizlendi biraz
-
Sgk sonuç sayfasına girince direk E-Devlet'e yönlendirdi beni. Böyle mi oluyordu bu daha önceden?
-
@black uzmanlığı geçtim müfettişlik isteyenler var
-
@black Sorma hocam.Hepsinin ağzında aynı terane.Aynı masada aynı işi yapıyorlarmış farklı maaş alıyorlarmış.Sanki bunları zorla B grubundan atadılar ya.
-
@genclerbirlikli Aynen keşke müfettişte alınsa falan yazıyorlar utanmadan.
-
Sgk sonuç sayfası bende hata veriyor dünden beri
-
@luthor adamlarda yüz keçe gibi olmuş utanma yok
-
Allahu Ekber Allahu Ekber hele şükür forumsuzluktan bunalmıştım
-
@paretowilfredo üstad bekliyoruz sabırsızlıkla
-
@genclerbirlikli bende bakan olmak istiyorum istemekle olmuyor
@luthor o aynı işi yapıyoruz diyenlerden bazıları bildiğin emekliliği gelmiş teyze bunu söylememek için kendimi zor tuttum. A grubuna olan yaş şartı olur da kurum içi açılırsa onlara da uygulanmalı emekli olacak teyzeleri uzman olarak görmek istemiyoruz
-
Adem hocanın bir iki gün daha beklemeyin yazısını okuduktan sonra ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
-
Oh be forum kendine gelmiş şükür
-
@krtalprn valla ben bi iki gün beklemeyin diyince perşembe falan açıklanacak anladım. Çok mu düz mantık bilemedim Duyumu olan arkadaşlar nerede ya, dün de zaten duyum alamadık :))
-
@krtalprn 3. günü ne olacağını düşünüyorum
-
valla ben Adem hocanın ya da -ona bilgi veren kişinin her neyse- bilerek yuvarlak konuştuğunu düşünüyorum, perş cuma açıklanması bekleniyorsa neden direkt öyle söylemiyor da 1-2gün beklemeyin diyorlar, ben bunca belirsizlikten sonra o cümleden ancak şunu çıkarıyorum: 1-2gün hiç beklemeyin sonrası Allah kerim açıklanabilir de açıklanmayabilir de :))))
-
@krtalprn günse iyi haftalar olmasından korkuyorum