9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safitürk69 Tamam hocam bana denk geldi heralde ısrarla deneyelim o zaman.
-
@luthor 0312 207 84 43 bu numarayı dünde aradım şimdide aradım açan yok bize mı has bu durum
-
@krtalprn Ben dun öğle arasından sonra rahat 10 kere aradım.Şimdide 4 5 kere aradım açan yok.
-
@luthor bende çok aramıştım hocam. Hemen açmıyorlar ama açınca ilgileniyorlar.
-
@luthor bende denemeye devam edeyim hocam
-
SGK ya bizzat gidip bilgi talep edilebilir ama muhatap olarak birini bulabilir miyiz orası sıkıntılı gibi duruyor.
-
0312 296 60 00 aradım Sgdy sınavı ile alakalı bir sorum olacak ilgili birime aktarabilir misiniz dedim.0312 207 80 00 numarasını arayıp durumu bildirin yardımcı olurlar dedi.Numarayı aradım operatör ilgili birime aktardı.Bu seferde orası telefonu açmadı.Arayan arkadaşlar şu numarayıda deneyebilir.
-
Arkadaslar milli kutuphanedeyim sizler icin sgkya gidiyorum kapidan kovmazlar umarim
-
@hattorihanzo hayırlı haberlerini bekliyoruz hocam yani iyi kötü bir bilgi alabilirsin umarım
-
@hattorihanzo Hadi gazan mübarek olsun hocam.İyi haberlerle gel.
-
@hattorihanzo hadi yolun açık olsun iyi haberler getirirsin inşallah
-
@hattorihanzo hadi inşallah ayaklarına sana Allah razı olsun hocam
-
sanki savaşa gidiyor bir an önce açıklansın artık hayırlısı olsun bizler için.
-
@hattorihanzo Haydi güzel bir haberle dönersin inşallah
-
@hattorihanzo Ankara'nın ayazında yüzü bulanık ama gözlerini kısmışa pelerinini savurarak yürüyen bir kahraman tahayyül ettim :))) bide güzel haberler verirsen ki ilk ağızdan bu hafta ya da şu güne kalmaz açıklanır cümleleri benim için güzel haberlere örnektir:))
-
@hattorihanzo ooo baya yakınmışsın güvenliği geçti mi gerisi kolay almazlarsa bir sonraki gelişimizde 1600 kişi olacağız dersin
-
Bu kadar bekledikten sonra 1200 kişi için hayal kırıklığı olacak
-
@aday-memur asil kazananın tercih yapmaması feragata eş değer. Aynı şekilde yedek olanda yedek tercihlerinde tercih yapmaz ise feragat ile eş değerdir. Ancak asil kazan tercih yapıp gerekli evrakları teslim etmiş ise muhakkak feragat etmeli
-
@black bi an hiç cevap gelmez sanmıştım çok saolasın dostum
-
Arkadaslar tam 7 veya 8 oda dolastim en son gittigim yerdeki gorevli ki gercekten cok sevecen ve yardim etmeye meyilli bi insandi ararken 5 6 kez soranlar da oldu ama gordugum ve zorladigim kadariyla net bi tarih veremiyolar gonul isterdi net bi tarih alabileyim ama maalesef tarih alamadim ama sunu soyledi sonuclar bize geldigi gun mesaiyeye kaliriz telefonda acamayiz dedi
sinav kurulunun toplanmasi lazimmiş ilk once bizimde sizin kadar bilgimiz var dedi ben samimiyetine inandim gorevlinin burda net tarih verenlere pek itimat etmeyin