2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@birdlyys acaba gelmesi en muhtemelen ilan bu olduğu için olabilir mi ? İlanlar geldiği zaman zaten ayrı başlık açılıyor o ilana gelmediği için burdan konuşuluyor başlığın adı gelmesi beklenilen ilan olduğu için burdan konuşuluyor kimse kaymakamlık veya başka bi yerde guy konuşmuyor gelecek mi diye
-
@j-m-keynes-0 ben yeni bir grup açtım arkadaşlar 2021 guy diye orada devam edebiliriz guy için
-
@j-m-keynes-0 kusura bakmayın da ben konuşulmasın demedim ama arada arkadaşın da belirtiği gibi bizim merak ettiklerimiz kaynıyor 90+ bekleyenler olarak guy ilgimiz çekmiyor alım sayısıyla ilgisi yok bence beklentisi düşük insanların umutları konuşuluyor daha çok acı ama gerçek
-
90+ puanlarla inşallah gün gelir guya muhtaç kalmazsınız zira 90+ puanlarla insanlar guy oldu bu beklentinin düşük olmasından değil şartların buna zorlamış olmasındandı guy olan yada olamk isteyen veya guy olmaya mecbur kalmış insanları beklentisi düşük insanlar olarak yaftalamak yerine a grubunun beklentilerden ibaret olmadıgını bu sürecin içinde cok cok uzun süredir olanlar cok iyi bilir dilerim sizler beklentinizin cok daha yüksek oldugu alımlarda yer bulursunuz herkese başarılar
-
@poncik ha birde beklentisi düşük olan insanlar başvuruyormuş gibi belirttiğiniz guy mülakatından 90+ puanlarla elenen bircok arkadaşımız oldu
-
mücadele verdikçe kimsenin bir duruma mecbur kalacağını düşünmüyorum veya şartların guy olmaya zorlaması da garipmiş nasıl bir zorlama acaba? ben burada mesleği, mesleği isteyenleri ve bu meslekte olanları küçümsemedim ama genel anlamda puanları ortalama olan çoğunluğun(bu durum da doğası gereği düşük beklenti demek oluyor) burada çok dominant olduğunu ve sadece guy konuşulmaması gerektiğini söyledim sözlerimi başka yerlere çekmeyin lütfen ve gurur yapacak bişey yok istisnalardan söz etmeye gerek yok. her 90 alanın mülakatının iyi geçmediği gibi hepimiz bir yerlerden elendik elenmeye de devam edeceğiz.
-
@birdlyys dilerim verdiğiniz mücadeleler sonucunda öngöremediğiniz şartlar sizi mecbur kalacağınız kadrolara veya durumlara sokmaz ve beklentinizin dha yüksek oldugu kadrolarda yer bulabilirsiniz zira gönülden isterim tekrar başarılar
-
@poncik arkadaşın ismini unutmayalım umarım bir guy sayfasında görmeyiz bir 90+ olarak yazıyorum bunu
-
Yine bir elitizm kokan Jacobien tavır Bende sırf Kaymakamlık, Üst Kurul, Sayıştay ataması istiyorum. Bunlardan başka konuşmasın.
-
@birdlyys arkadasım 90+ puanla çoğu kişi elendi ayrıca benim puanım da düşük değil 88 puanla bekliyorum guy ve duy mülakatından elendim siz yenisiniz galiba bu süreçte veya çok eskide kalmışsınız herkes kendini atabildiği ilk yere atmanın derdinde maden küçük görüyorsunuz başvuru yapmayın da görelim gelecek ilana burda atıp tutmak kolay
-
Arkadaslar olayi dramatize etmenin anlami yok, ben de guydan 90 kpss 95 kurum sinavi ouanimla elendim ama ben dahil guy - duy olmak isteyenlerden %95 inin amaci kendini guvene alip baska kadrolarda sansini denemek kimse kimseyi kandirmasin, forumda biraz dolassaniz anlarsiniz sabah aksam duyla yatip kalkip duyu kazanip 1 hafta sonra yapilan sgdy sinavina girenler vardi yani demek istedigim issizlik durumunda en kotu is issizlikten iyidir ancak olayi dramatize edip arkadasi linclemeye gerek yok
-
@j-m-keynes-0 yeni veya eski değilim merak etmeyin akademik olarak da ilerleyen biriyim her duruma tek çıkış bileti olarak bakmıyorum ve tabi ki başvurmicam rahat olabilirsiniz ben de mülakatlardan elendim bu iş böyle bence olgunlukla karşılayın artık bazıları geçicek bazıları elenecek. konuyu bu kadar dağıtmanın ve bu derece savunmanın anlamı yok başka şeylerde konuşulur umarım tek beklentisi olan siz değerli guy ilanı bekleyenler değilsiniz.
-
@memurolacamben hocam o kişi daha göreve başlamadan bu hazine maliyeye tahsis edilen yeni kadroları kovalamaya başladı shshjs. Ilk başta üstüne gelinince hesabını kapattırdı şimdi açmış tekrar yardım eden abla triplerinde
-
@tomjoad Arada el alışkanlığı foruma giriyorum bakıyorum ablacım, kardeşim triplerinde. Sınav sisteminin genel olarak eleştirilirken kullanılan insanların yetenek ve meziyetlerini ölçmediği argümanı için benim hep örnek gösterdiğim biri oldu kendisi
-
@birdlyys yeter ama. Sınavları mı takip edeceğiz sizin kendinizi ispat çabanızı mı ? Çok zekisiniz anladık. Ama daha fazla uzatıp saygısızlık yapmaya devam etmezseniz seviniriz
-
@tomjoad o abla dediğin her zaman vardı bu forumda ve senelerce hakkı yendi. Size de kalmadı onun yerine karar vermek. Ayrıca her zaman elinden geldiğince sorulan her konuda yardımcı oldu. Benim akrabalığım vs de yok onunla yaşadığımız şehirler bile farklı ama ne zaman kafama takılan bir şey olsa güvenerek sordum ona. Hadi işine
-
@akncıı hahaha kuzucuklari gelmiş ondan mi çok sevdiğin ablan tepkileri görünce hesabını kapattırdı sonra geri açtırdı dostum senin ahlaki ölçütün sana yardım edilmesi mi ? Sana yardım etti diye biri iyi olabilir mi shshsj
-
@tomjoad ayrıca hakkı yenmiş belli, intikam alır gibi daha göreve başlamadan diğer mesleklere iş atıyor
-
@tomjoad bana sadece neye nasıl hazırlanacağım konusunda fikir verdi ve benim için bu bile yeterli. En basitinden guy da il tercih dönemlerinde burada kimin nasıl davrandığını görürsen o zaman ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın bazı şeylerin
-
@akncıı aziz dostum sen belli çok temiz yürekli bir insansın. Zor durumda kalmışsın sana fikir vermiş, sağolsun. Ama senden bir ricam var şu duy atandıktan insanin görevine başlamadan ki o kadar hakka girmekten korkan insan hemen sınava akabinde sınav sorusu tartışır mı ? Ki çoğu insan girmedi atandıktan sonra. Senden bir ricam olacak lütfen girdiği mesajlara bak; daha açılmamış bir kadroya nasıl yanlıyor. Bak yapabilir benim derdim o değil puanı varsa hakkıdır. Ancak kendini bu konuda etiğin tecessum etmiş hali gösterip, sonra bunları yapması komedi...