2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo iyi akşamlar merhaba sizce ilgöç alımı kaç kişilik olur ve kaç puanla kapatır tahmini olarak
-
@paretowilfredo İstihdam uzman yardımcılığı duyumu vardı, bu yıl ilan gelir mi ve gelirse kaç kişilik olur tesekkurler
-
@kaimbey95 İyi akşamlar dostum. Doğrudan bir teyit alamadım lakin ayrı ayrı duyduklarımı birleştirince bu neticeye varıyorum. Şöyle ki BÜMKO'nun talebini net olarak biliyorum, işittim. Bu talebin onayı olması bence çok muhtemel. Çünkü Kurum kısa vadede başka bir merkez ya da taşra alımı planlamıyor. DUY daha devam ediyor, HMUY da öyle. VMY için de plan var, talep yapıldığını duymadım henüz. Bu sebeple geriye kalıyor BÜMKO'nun yapmış olduğu talep. O sebeple ben MHUY olduğuna yüksek oranda inanıyorum. Yine de halen haber beklediğim bir yer var teyit için. Gelirse ne ala, duyururuz dostum.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
18 Aralık 2021-Kaymakamlık>>>60-110
25 Aralık 2021-İdari Hakimlik>>>100 kişi
Yapma yanarız
-
@paretowilfredo İstihdam uzman yardımcılığı ilanı gelir mi, gelirse kaç kişi olur
-
Üstadım, Uluslararası İlişkiler mezunları için açılmasını beklediğiniz yerler nelerdir ? Aile bakanlığı ilanın ilanında belirttiği gibi 30 uluslarası ilişkiler mezunu alımı yapar mı acaba ? Mezun ve sınava giren sayısı az olduğu için pek konuşulmuyoruz
-
@machiavel Dostum bu konuda benim duyumum taşra için 100 - 200, merkez içinse 0 idi. Lakin başka haberler ortaya atanlar olmuş işittiğime göre. Tabi genelde bu sezonlarda bu tip söylentiler artar. Haber beklediğim kıymetli bir büyüğümüz var. Ondan gelecek habere göre tablodaki yeri şekillenecek Göç kadrolarının dostum. Aksini duymadığım için şu an mevcut duyumumun arkasındayım.
-
@eomer Size de yanıt oldu sanıyorum dostum yukarıdaki iletim
-
@paretowilfredo üstadım iyi akşamlar.
Aile ve çalışma da hareketlilik var mı?
YDS isteyecek mi?
AFAD ve Sigortacılık kurumu ilanları gelcek mi? -
@salih1940 Gelmesini bekliyorum dostum. İhtiyaç söz konusu kurumda çünkü. Aktif bir talepte bulunulduğunu duymadım ama 30 - 40 kişilik bir planlama olduğunu duydum. Beklediğim alımlar arasında bu sebeple dostum.
-
@paretowilfredo guy alim ihtimali var mı üstad?
-
@zanzibar21 Dostum o alım bir anlamda şimdilik "yalan oldu". Neden derseniz iki Bakanlığın alımı nasıl bölüşeceği konusu belirsizliğini koruyor. Ancak ben her iki Bakanlığın da alım yapacağını düşünüyorum bölümünüzden. Bununla beraber TİKA alımı bekliyorum, çok güçlü olmasa da alım yapılacağını bir dostumdan duydum. Bunlarla birlikte pek çok kurum merkez kadrolarında bölümünüze yer veriyor. Doğrudan yer vermeyenler de alanınızın ağırlığı olan puanlarla alım yapıyor. KDK, TİHEK gibi kurumlar örneğin. TİHEK'i doğrudan duymadım ama KDK alımı kesin olarak yapılacak dostum. P38 ile alım olacaktır yine.
-
@umutlu-bekleyiş Var dostum
-
üstadım uzman yrd. için ekım kasım aralıkta endüstri müh. alımı düşünülüyor mu. duyumunuz var mı. hangi kurum alabilir
-
@paretowilfredo spk'nın mevcut alımı sorabildin mi
-
@sonilanbukucu Son sorunuzdan başlıyorum dostum. Her ikisi için de talep ve planlama var. Aile Bakanlığı için Uzman Yardımcılığı'nın ne zaman olacağı ya da olup olmayacağı konusu belirsiz halen. Ben YDS isteyeceği kanaatindeyim. Ama netleşmediği için bir şey öğrenemedim bu konuda maalesef. Teftiş alımı olacak ama bu net.
-
@paretowilfredo hocam, Sayıştay'a dair duyumunuz var mı?
-
@colebusthe10 Maalesef dostum. Sorabileceğim üstadımız emekli olmuş o sebeple somut bi kaynağım yok şu an.
-
Üstad, HMUY ilani gelir mi yeniden? Son alimda açılan kadro tam dolmadi.
-
@paretowilfredo üstat bir de bu sene ve geçen seneki KPSS sınavının zorluk derecesi yapılan netler karşılaştırması yapsanız size gelen bilgiler dahilinde genel olarak nedir adayların tepkisi