Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@justaa teşekkürler.
-
Geçen sınav kol gibiydi ben buna girmeyeceğim
-
Merhaba dostlar, geçen ilanda listeler başvuru bitiminden kaç gün sonra yayınlanmıştı?
-
@ferhunde geçen alımda tarih aralıkları genişti, bu ilanda yazılı sınavdan 1 ay önce geldi haftaya kesinlikle ilan edilir sınava girecekler
-
merhaba arkadaşlar bu alım ile endüstri mühendisi arkadaşlara hiç rastlamadım.bu alıma başvuran endüstri müh.var mı acaba?
-
Kaça düşer sizce puanlar
-
Sınava üç beş gün kala listenin açıklanması ve belirsizlik olması sınava yeteri kadar hazır olmamıza engel olmuyor mu yahu? Tek ben mi böyle düşünüyorum. Şimdi çalışacam çalışacam listede ismim olmayacak ee 1 ağuatosta da kpss var ben neye ağırlık verecem:(
-
@sblue kesinlikle katılıyorum. İnşallah yarın listeler açıklanır Umudum bu yönde
-
@sblue Çok haklısınız. İlan ve başvuru tarihlerinden en az bir ay sonra sınav yapılması gerekirdi. Çalışmaya vakit kalmadı.
-
@kimondra bir geçme notu var mıydı?
-
@bella her bölümden 60puan.toplamda ortalama 70 olması gerekiyor
-
@vasıflıişsiz teşekkürler
-
Basvuru durumunuz hala bekliyor mu? Henuz onaylanmamis benimki
-
@sblue ben de kontrol ediyorum sürekli onaylanmamış gözüküyor.
-
Başvuru durumunda onaylandı veya onaylanmadı şeklinde değişiklik olmuş.
-
@domaggie ne yazıyor sizde hocam ?
-
@ferhunde bende hala “değerlendirme aşamasında” yazmakta
-
@ferhunde çok pardon dostlar ben E-devletten bakmıştım, şimdi kariyer kapısından baktım orda “onaylandı” yazıyor
-
@ferhunde Durum onaylandı yazıyor. Birde değerleme aşaması bekliyor yazıyor.
-
arkadaşlar durum onaylandı demek sınava girebiliriz mi demek oluyor? bir bilginiz var mı? bakanlık 3 numarasını da açan yok. il dışından geleceğim ona göre hareket edeyim.