Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@bella ben uluslar mezunuyum. genel ekonomi herkes için ortaktı. Tabi alan bilgisi, ekonomi ve yabancı dil içinde en fazla ekonomi zorlamıştı fakat sorular cevaplanmayacak kadar değildi. Temel iktisat bilgileri ve bakanlığın faaliyet alanına giren konular soruluyo
-
@justaa çok teşekkürler
-
Arkadaşlar sistemde başvurusu onaylandı görünen var mı? Kaç güne onaylanıyor acaba?
-
@user1045 keske onaylasalar hemen. Ben 2008 lise mezunu oldgm icin sisteme lise bilgileri girilmedi. Bir an once onaylar baslasa da hata varsa bile düzeltirdik. Defalarca aradim ama acmadilar
-
Arkadaşlar ben başvuru yaptım. Bu ilanda 100 TL başvuru ödeme şartı yok muydu? Veya girmeye hak kazananlar listesinde olanlar mı ödeme yapacak?
-
@ehl-i-vukuf hayır liste açıklanmadan yatıracaksın parayı. İlanda nereye yatırman gerektiği yazıyor.
-
@ehl-i-vukuf 100 tl başvuru sartı var. parayı nasıl yatıracağınız ilgili bakanlığın sıtesindeki ilanda yazıyor . parayı yatırmazsanız basvuru kabul olmaz
-
Arkadaşlar başvururuda referans isteniyor mu?
-
@user1045 Benim de hala onaylanmamış gözüküyor.
-
@gizemkpss istemiyor.
-
@domaggie Benim de.Onaylanan var mı?
-
Merhaba acaba istatistikten daha önce giren var mı? Malum süre kısıtlı iktisata mı ingilizceye mi yoğunlaşmak mantıklı olur?
-
Arkadaşlar başvurusu kabul edilen var mı? Bi de bu başvuru başlığı neden bu kadar sakin acaba? Çok mu umutsuz vaka ki sınav?
-
@user86 bugün aradım ve beyfendi şöyle dedi, normal bir durummuş bu, oraya takılmayın.
-
@user86 bence insanlarda bir bıkkınlık var artık, en azından bende öyle, aralıkta başlayan sürecin haziranda olumsuz olması ve sil baştan sürece tekrar başlamak heyecanımı kaçırdı
-
@justaa Ben geçen seferki sınava giremedim, YDS 82 olmasına rağmen son 2 yıl içinde olmadığı için başvuramadım. İlk e-YDS ye girdim ama tabi başvuruya yetişmedi. O yüzden daha ilk girişim ya, cahil hevesi bendeki.
-
@user86 başarılar dilerim yolunuz açık olsun
-
@justaa insaallah sizlerin de. Bu sefer olsun, gideni unutun
-
sınav ücreti nereye yatırılıyor ilanda göremedim.
-
@dervis ilanda belirtilen IBAN numarasına https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/ticaret-uzman-yardimciligi-giris-sinavi-basvuru-duyurusu