2020 HAKİMLİK SINAVI MÜLAKATLARI
-
Duyum gelmeye ne zaman başlar acaba?
-
Bence temmuz sonu gibi hareketlilik başlar tamamen tahmin ...
-
@gencbiraday bayramdan sonra daha da hareketlenir bence de...
-
İyi akşamlar Adli ve idari hakimlik mülakatları tamamlandı mı ?
-
@babameraba tamamlandı diye biliyorum
-
Telegram, wp, forum gibi platformlarda ağırlıklı olarak eylül ayında açıklanacağına dair duyumlar dolaşıyor başka bi duyumu olupta aydınlatabilecek var mı?
-
@alternatifhukuk Eylül ayı mı hay maşallah
-
@alternatifhukuk başka/erken duyumları gruplarda söyleyince ciddiye almıyor, hatta bütün samimiyetimizle özelden nereden olduğunu açıklayınca dalga geçer bir edayla (Dıdısının dıdısının referansıymış da falan da...) gruba açıkça yazıyorlar. Ben erken duyum aldım bakanlıktan. Doğru çıkar çıkmaz bilemem.
herkes için zor bir bekleyiş hele de mart ayında girenler, idariler için allah sabır versin.
-
@platypus paylaşımınız için teşekkürler sizin gibi duyumları olan bazı kişilerde yazmış ancak ağırlıklı eylül denilince geçen yıllara bakıldığında sürenin bu kadar uzaması çok normal gelmedi. İnşallah sizin duyumlarınız doğru çıkar.
-
@gencbiraday hocam ağırlıklı bu yönde duyum alındığını iddia ediyorlar gerçekten bu sene eylül olursa en geç açıklanacak mülakat bizimki olacak süre bakımından.
-
Bayram sonu açıklancak mı ki acaba :)))
-
@gencbiraday Evet bayram bitti üstünden de bir hafta geçti arkadaşlar bu aşamada yeni bir duyumu olan var mıdır?
-
Maalesef herhangi bir bilgim yok hocam bende bekliyorum sonuçları
-
@gencbiraday Cevabınız için teşekkürler hocam. Diğer arkadaşlar içinde belirteyim başlığı mülakat sonuçlarına kadar aktif olarak kullanalım derim herkes için hayırlısı olsun:)
-
@alternatifhukuk eylüle kalmayacağı yüksek ihtimal ağustosun son iki haftası diye iletildi bana ama şunu da eklediler belli de olmaz edindiğim izlenime göre ağutosun 2. haftasına yetiştirirler hem tam vakti mülakatların sona ermesinden 55 gün civarı geçmiş oluyor genelde 50-60 gün sonra açıklamışlar hep
-
@yüzbaşı Evet bayramdan önce genel olarak eylül ayı işaret ediliyordu ama bayramdan sonra ağustos ayının ilk 2 haftasına yönelik duyumlar sıklaştığı ifade ediliyor umarım bu tarihlerde açıklanır. Duyumunuzu paylaştığınız için teşekkürler.
-
@108-dönem hocam özele bakar mısınız
-
@108-dönem kesin mi hocam??
-
@108-dönem bugün açıklanma ihtimali var mı?
-
@108-dönem hocam merhaba yeni bir duyumunuz var mı acaba sonuçlar için